Arkadaşlar cok saçma takıntılarım gelişti ben etrafı nasıl gorup algılıyorum acaba ruyadamıyım ben neden burdayım ben napıyorum ya herseyı unutursam ben kımım gibi garip seyler arkadaşlar naptıysam kurtulamadım psıkıyatrıyede gittin ılaclarda fayda etmedı tükendım artık yaşayan öluyum sankı yaşadıgımı hissetmiyorum gibi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
psikoloğa gidin bence
Düşünme bu şeyleri."bu düşüncelerim çok saçma, gereksiz yere kafamı yoruyorum"tarzında telkinler ver kendine bu düşünceler aklına geldikçe. Zihnini meşgul etmek ve rahatlatmak için zikir de çekebilirsin
Yapıyorum gitmıyolar cok korkuylrum artık 😭😭😭😭kendımı yapayalnız hissediyorum ınthr dusuncelerım cok yogunlastı
Geçebilir biraz azimle kas eğitimi ile vucut ve beynin dengelenmesi gerekebilir
Eskı halımı özluyorum ya hic gecmesss dıye ağlıyorum hergun napcam bilmiyorum artık kımseyle konusamaz oldum 😞kendımı dunyaya cok yabancı hissetmeye başladım
Duzelebilir bazı takıntılı kişileri duzelttim
Denemek gerek
Cokmu enteresan sizce kendımı cok yapayalnız garşo gibi hissediyorum sankı bu saçma seyı sadece ben düşünüyorum gbi😭
Atlatabilirsin ben eğitimini aldim Xper3 olunca bakariz ban yemek istemiyorum
Tamamdır teşekkürler 😞
Xper3 ve üzeri mesaj acik
Oyundayiz biz burasi bir sistem ve bu sistemin kurucusuda benim 🌝
😞😞😞
Hahağ sana özel güç verimm mi
Versene😭su sorunlarımı duzeltıcek bi güç
Aşırı mllık +10 artık adın ölü çağıran
Neden öyle dedın😞
Bilmiyorum özür dilerim hüğğ😭
Sorumdan dolayı mi 😞
Dimosfobi gibi bir özelliğin var ama hastalar algılama sorunlari olduğu için adlarini falan değiştirirler sende ya evre başlangıcı yaw böyle cisimler hareket falan ediyor mu ya da birisinin hakeretini duygusal anlama heğğ
Geçmiş olsun ne zaman başladı
3aydan beri
Felsefe gibi şeylerle igilenirken mi oldu
Başınıza acı olay geldi mi
Yaş okul meslek ne iş var mi
19 okul yok😞meslekte yok iş arıyorum bu takıntılar yuzunden gitmeye korkuyorym ordada olur gibisinden artık tukendım ben
Ailen nasıl muhafazakar tutucu bir aile mi
Biraz nedenki😞
Lise bitti mi
Çünkü aşırı mükemmeliyetçi oluşları ve aşırı baskı yapmalari
Bitti cok basarılıydım okulda eskıden o gunlerı dusunup ağlıyorum sımdı cok basarısız birine donustum 😞hocbıseyden anlamayan canım biri gibi sankı robotum beynımon içi bomboş😞
Doktora git
Gittim
Ne diyor
Anksıyete okb dedı ılac verdı 😞
Sunundene
Aklına gelen her seyii beyin uretiyor
Senin gerçek fikrin değil. korkma kendine şunu şöyle bu benim fikrim değil 3 defa
Nefes al ver de
Yok ılgılenmedım hıc felsefe gibi seylerle ya nıye oldu anlamadım birden bire gelıstı😞
Bir şey olmuş ölüm birini kaybettink yakın zamanda
Kaybetmedım ama ölüm haberlero benı cok etkıledı
Korkuların var demekki
Geçmiş olsun
Sağolun benım ıcın dua edermısınız😞
Ederim şu nu unutma yanlız değilsin senin gibi insanlar var
var mı gercekten hıc tanıdıgınız falan oldumu böyle duzeldımı 😞
Duzeltirsin takma kafana hobi bul
İş var mı ise gir
Boş zamanlarında müzik dinle
Meditasyon yaparak düşüncelerini kağıda yaz
Her yolu denedım fayda etmedı ınthr dusunmeye başladım artık kımseyle konusamıyorum takıntılatım yuzunden hep yalnız kalmak ıstıyorum kendımı deli gibi hissediyorum
Yardım destek al
Kaygı bozukluğu , okp
Ondanmı olur bu tür şeyler😞
Büyünün bir etkisi olarakta gerçeklikten kopma yaşarsın ama 15 dakikalık falan olur geceleri 3 saat olabilir tabi büyünün tek etkisi bu drğil.
Bana kalırsa kaygı bozukluğu ve yüksek stresten kaynaklı seninki
Kendımı delirmıs gibi hissediyorum😭
Neler hissediyorsun
Kendımı herseye dunyaya yabancı hissetneye başladım sankı hersey cok garip gibi😞
Ne zaman başladı ne kadar sürüyör arada gerçeklik algın bozuluyor mu yoka sadece düşüncedemi
Gerceklık algısının bozulduğunu nasıl anlarom neler olur mesela 🥺
3aydır var
Etrafındaki sesleri duymamaya başlarsın sonra gördüğün şeyler gerçek değilde hayalmiş gibi hissedersin daha sonra gerçekle ilizyonu ayırt edemez hale gelirsin o sırada panik halinde olursun
Seslerı duyuyorum ama etrafımdakılet gercek gelmıyor ve panık oluyorun aynı dedıgınız hibi
Sende yüksek seviyeli zaman kompleksi var mı , bir saniyelik geç kalma veya bir şeyi zamanında yapamadığında panik atak geçirmek gibi
Evet evetttt aynısı
Bende öyle tahmin etmiştim , kaygı bozukluğunu tetikleyen o zatwn günlük hayatta bile sürekli panik halindesin %99
Herhangi bir sebep yokken bilr
Aynen evdeyken bile panik halındeyım hanı ınsan evınde rahat eder ya ben evde bile kotuyum
Döngüye girmişsin düşündükçe panikliyorsun; panikledikçe düşünüyorsun.
Trajedik.
Düşünmeyi bırak akışına göre yaşamaya alış.
bir dönemliğine (6 ay kadar) uyku süreni 12 saate uzat , düşüncelerini engelle zihnini yavaşlat düzelirsin.
Teşekkürler
Geçmez diye korkuyordum içimi rahatlattınız cok teşekkürler
Rica ederim
Yasmkaçki
19:(
Bence doktora git bi
Gittim 😞