Arkadaşlar lütfen bana yardım edin dayanamıyorum artık?

Eski sevgilimle çok seviyoruz birbirimizi yani o nişanlı ben evli evet diyeçeksiniz ihanet etmeyin boşanın evlenin ama ben zorla evlendirildim onun aileside beni istemiyordu benim ailemde onu bu yüzden silah zoruylan evlendim sevgilimle 4yilik bir ilişkim vardı şu an 5yil evliyim 2cocugum var ama esimi sevmiyorum ona da bunu en başından söyledim baskasinda gönlümün olduğunu piskoloğa gittim ilaçlar verdi hiç fayda ettmedi her gün onu düşünüyorum intihar bile ettim ama gene de evlendirdiler beni boşanmak istiyorum eşim bırakmıyor beni kaç kez eski sevgilime yazdım artık bizden olmaz dedi sürekli engele atti geçen yazdım elimde değil söz veriyorum kendime 1 yıl geçiyor yine yazıyorum olmuyor💔 bu sefer beni birakmayaçağını ve benden bir çoçuğunun olmasını hata imam nikani kıymak istediğini söyledi seni ilk gordüğüm gün ki gibi seviyorum hala seni dedi. yani ben şaşırdım evet mutlu olmadım da değil yani çünkü cocuklarimizın ismini bile düşünmüştük, kaç gün birlikte yazıştık telefondan sonra istemsizçe ani kavga ettik sözlü sen yoluna ben yoluna dedim ona o an ki sinirle 1ay oldu çıldırdım resmen kalp carpintim oluyor hastaneye gidiyorum sürekli... onu akşam arıyacam teklifini kabul ediçem bana iyi düşün demişti teklifi hala geçerliyse kabul ediçem yani çünkü ne yapsam ne etsem unutamıyorum olmuyor böyle olmasını hiç bir zaman istemedim ben 💔😭
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin dayanamıyorum artık?