Arkadaşlar ben ayrılalı 2.5 yıl oldu evlendim de başlarda sesi çıkmadı evlendiğimi biliyordu ama ben o hayatımdayken benimle evlenmek isteyen bir adamla evlendim. Şimdi eşimin o kişi olduğunu öğrenmiş bugün arkadaşım aradı, birisi ona eşimin kim olduğunu söyleyince sosyal medyadan laf sokuyor sana dedi “şimdi taşlar yerine oturdu hesabı sorulur” falan diyormuş bir şey yapar mı acaba? Ailem onun sevgilim olduğunu bilmedi gizli görüştüm eğer gelip eşime aileme bir şeyler derse yuvam dağılır canım sıkılıyor. Çünkü sevgili olmak bizim ailede kaldırılmaz ama ne yapayım bilemedim eşime anlatamam o da daha önce sevgilim olduğunu bilse sorun olur. Numaram var onda yazıp arayıp herhangi bir tehdit etmedi ama sosyal medyasında yazıyormuş kendince sizce yapar mı bir şeyler?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şu an için içini yer bu duyguyu bilirim ama onu en iyi sen tanırsın çok öfkeliyse yapabilir ama yalanlayabilirsin eğer sevgiliyken resminiz yoksa bu o zaman beni seviyordu ben kabul etmediğim için böyle yapıyor takıntılı falan dersin aklıma başka bir şey gelmedi
Açıkçası ben şöyle düşündüm sadece inanmak istedim aslında buna belki de bilemiyorum çok kafaya taksa 2 yıl önce araştırıp peşime düşerdi aradan 2 yıl geçmiş şimdi yapmaz belki sinirle laf sokuyprdjr ama yapacak adam bana yazar beni arar diye düşünüyorum bilmiyorum içim çok karışık birisi beni anlamış şükür ki
Konuşmak istersen yazabilirsin şu an her şeyi düşünüp kendini rahatlatmaya çalışıyorsun ama olan sana olur biraz rahatlamaya çalışmalısın
Yaa söyler mi sence çok gerginim. Açıkçası şöyle 1-2 hafta geçse ve sesi çıkmasa ancak rahatlarım ben
Şimdi takıntılı biriyse arayı bozmak isteyebilir ama tuhaf yani iki sene sonra neden yapsın yani bu diyeceğim zor gelebilir ama eşine desen senden önce biri vardı beni seviyordu istemiyodum umursamadığım içinde sana söylemedim şimdi evlendiğimi duymuş ve tekrar duyuruyormuş falan desen ya da ne biliyim saçma da olabilir bu fikir bilemedim
Eşim kabul etmez kuzum ya. Sabah bir arkadaşım da dedi ki kafayı bozan adam duyar duymaz sana ulaşıp tehdit ederdi zaten dedi sonra da karşı tarafa ulaşıp hemen söylerdi dedi o biraz rahatlattı sadece. Kendisi de şöyle aslında devlet memuru ama işte kendi kendini doldurabilir. Bir de o hiçbir ayrıldığımızda geri dönmedi hep laf soktu ben döndüm ona başlarda sonra evliyken yine dönmedi yazmadı hiç sesi çıkmadı şimdi aniden böyle sosyal medyadan yazmış daha da sesi çıkmadı birkaç güne belli eder sanırım rengini
Yok ya göz korkutuyodur sadece bence bir şey yapmaz sen hiç karşılık verme haberin yokmuş gibi davran eğer olurda bir şey yaparsa sende bu beni seviyordu ben bununla sevgili değildim de inandır kendini bir şekilde takıntı etmiş beni aramızı bozmaya çalışıyor falan de
Aslında fotoğrafımız var yan yana onu gösterirse daha yalancı çıkarım. Benim yapacak korkusu gidip eşime bir şeyler anlatması bu arada aynı şehirde değiliz 7-8 saat var aramızda. Peki eğer 1-2 hafta sesi çıkmazsa artık geçmiş midir sence? İyi ki yazdın valla inan çok gerginim korkuyorum
Ya baştan desene aynı şehir değil diye o zaman hiçbir şey yapamaz hemde iki senedir resmini saklayacak değil ya hayatına başka kişiler girmiştir silmiştir resmini de sosyal medyadan eşinin onun hesabını engelleyebilirsin eşin fark etmezse tabi sana kalmış orası ama bir şey yapmaz korkma bence ordan kalkıp yanına gelecek değil ya bunun için olmuş bitmiş
Ayy nasıl rahatladım anlatamam. Eşim sosyal medya kullanmıyor ama ailesine bulup ulaşabilir diye korkuyorum gerçi şöyle bir durum namus davası bu sevgili değilim ben onunla ortalık çok karışır. Onu da göze alabilir mi bilemedim devlet memuru sonuçta. 2 yıl geçmiş artık susar diye düşünüyorum ben inşallah yani
Bir de bu zaten sevgiliyken beni aldattı sonra yalvar yakar barıştık sonra ben ayrıldım başkasıyla evleneceğim dedim bir şey demedi ama unutmadı da tahminimce şimdi de böyle yapıyor nefret ettim bu erkeklerden valla eşime kurban olsun nasıl mutluyum inan varya ne sevgiliyken mutlu etti ne kurtulunca kafam rahat. Ama hiç yazmadı aramadı sadece facesinden ara ara laf soktu
Yok ya o kadar memur olmuş canım değildir heralde ayrıca öyle ailesine falan ulaşmaz sanmıyorum ya evlenmişsin uğraşmak istemez artık sadece seni korkutmak için diyodur öyle bir şey olsa hemen yapardı beklemezdi iki senedir zaten sesi çıkmıyor şimdi mi yapacak sanki
Bu arada seni anlamamın nedeni de benim içim içimi yiyo kaç gündür kuzenim sevgilimi öğrendi ailem duyar diye yatıp kalkıp düşünüyorum
Durumunu sevgilime de anlattım erkekler evli kadınlara bulaşmayı istemez korkarlar ailesinden dedi bir şey demez o adam bizde sadece göz korkutma olur dedi intikam gibi düşün yani beni bıraktın diye seni endişelendirmek istiyo
Allah razı olsun canım benim İnan bunu duymaya ihtiyacım vardı onu tanıyanlar da yapmaz dedi haberi getiren kız da dedi uğraşacak olsa en başından seni araştırıp peşine düşerdi büyük ihtimalle bi öfkeyle yazdı dedi düşününce uzak durur kendisini tehlikeye atmak istemez yapacağı hamle başını ağrıtabilir dedi. Bir de öyle bi şey yaparsa ben onların aile sırlarını biliyorum konuşursam ortalık karışır belki onun hatrına susar
Kesinlikle öyle zaten yapacak olsa direkt sana ve eşine ulaşır neden dolaylı yollardan yapsın ki
Yaa Allah razı olsun sizden gerçekten iyi geldi 🙏 arkadaşım da şey diyor depremden korkup evini değiştiren adam bundan daha çok korkar dedi
Sıkma canını Allah eşinle sana mutluluklar versin hiçbir şey olmaz
Yaa kıyamam ne kadar değişik insanlar var sussa ne olur sanki? Nasıl birisi kuzenin kuzum
Rabbim seni de darda koymasın inşallah bitanem. İnsanın içi içini yiyor yarın namaz kılacağım sana da mutlaka dua ederim canım benim Rabbime sığınalım korusun bizi kötü insanlardan daha babamın 40 I çıkmadı nelerle uğraşıyorum bende
Konuştum kendisiyle söylemem dedi ama ailem tutucu biraz duyulsa hoş olmaz yani anneme bu yıl anlatcam üç buçuk yıldır beraberiz ama tepkisinden korkuyorum istemezse diye
Yaa öyle mi vefat etti yani başın sağolsun mekanı cennet olsun
Hiç korkma bitanem söyle ben evli olmadan boyun eğmezdim asla. Kuzeninden önce bir fırsatını bul sen söyle annene. İçin rahat olur birisi bilip de sana destek olursa hem kötü bir şey yok ki birisini sevmişsin
Ya işte birisi deyince biraz kolay gibi geliyo ama biz kendimiz yaşayınca ne olursa olsun o tedirginlik kalıyor maalesef hayırlısı diyelim olacaktan kaçış yok
Bak şöyle düşün bitanem benim başıma ne geldiyse söylemediğimden geldi inan zamanında dürüst olsaydım yaşamazdım. Şimdi her şey ortalığa çıksa ben kimseye açıklayamam kimse de beni dinlemez. Gizli saklı işler hep ayağa dolanıyor bir şekilde kendini hazır hissedince söyle kuzum seni çok iyi anlıyorum haklısın da sana dua edeceğim elimden başka bir şey gelmez bitanem maalesef
Teşekkür ederim canım hayırlı geceler sana da Allah rahatlık versin sıkma canını💕
Sağ ol canım benim yarın namaz da Allah kısmet ederse sana da dua ederim. Sen de bana dua et nolursun bitsin bu kabus
Selam merak ettim durum nasıl
Merhaba sesi çıkmadı bugüne kadar umarım artık çıkmaz
Sen nasılsın canım konuşabildin mi ailenle
O hayatındayken gidip başka biriyle evlenmişsin daha ne yapacaktı
Hayatım şöyle oldu sevgiliyken defalarca tehdit etti beni karşıma birisi çıktı iyi birisi ailem vermek istedi verdiler bende kurtulmak istedim diğer taraftan sonra evlendiğimi duydu ses etmedi aradan 2 yıl geçince bunları yapıyor şimdi
Entrika ya gel