2 kez biontec aşımı oldum kovitte geçirmiştim daha önce şu an yine boğazım ağrıyor kemiklerim ağrıyor ve sanırım koku alamıyorum çıldıracağım kovit olabilir myim yoksa psikolojikmidir?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kesinlikle şu an covid gibi koku gittiyse hemen teste git bendeki belirtiler bunlar baska insanlara da yayma durarak
Herşeyi kokluyorum köpek gibi bi alıyorum bi almıyorum çıldıracağım
Kemik ağrin var anlamadim neyi bekliyorsun test icin sonra neden yayildi oluyor. Ben bu belirtilerle gittim pozitif ciktim kendi acindan daha agirlasmasin :(
Gidim sabah yaa off offf
Simdi acile git rahatlatan ilac verir bitane kontrolden gec sonra test yaptir sabaha ciksin sonucun
Çocuklar var evde 2 tane eşim şehir dışında nasıl bırakıp gideyim
O zaman durum başka. Ben erkenden önlem olsun dedim onu yazmamışsınız nerden bilelim
Sabah hemen gitcem zaten öbürünü çok zor atlatmıştım ya yine koronaysam çıldırcam
Gecmiş olsun..
Vallahi yorumlar kanser ya. Gercekten yazik
Sağol inşallah değilimdir
Insallah covid cikars abir kac tavsiye veririm ogrendiklerimden
Hayatında hiç grip olmadın mı?
Oldum da ödüm patlıyo bida olursam diye
Koku kaybı kemik ağrısı covid oluyor üstüne gripse zaten hassas vücüda geliyor virüs ne yazık ki.
En büyük yanlış bu zaten, bu kadar dillendirmeyin şunu, Allah aşkına son 2 yıldır hiç normal ölen yok, hepsi covidten ,, bunlara inanıyor musunuz gerçekten? Ayakkabısını bağlarken ölenlerin sayısı yılda iki milyon dünyada..
@derinhisler gördüğün gibi ödüm patlıyor demiş zaten, yangına benzin dökmene gerek var mıydı? 👏🏻👏🏻👏🏻
Ya hala senin gibi iğrenç cahiller var. Griple alakası yok benziyor sadece. Covid buyuk hasar birakiyor ben yakalandim kemik agrisi vs o kadar cok oldu ki zar zor topladim. Ölümün binbir yolu var illa olum degil hasarda birakabilir covidle pihti atanda var benim akrabam maffoldu yani cikin su canım kafadan sizin yuzunuzden yayiliyor.
Ödünün patlamasi senin gibi cahilce griptir otur demeule avutamam daha agirlasmadan test yaptirmasi lazim canım
Canim degilde sen doldur kendine orayi
Aferin sana, peki bu durumda ne yapacak? Kim bakacak? Hayır yani tekrar covid olmuşsa ne olacak yani? Çözümü ne? 20 - 30 aşı daha mı?
Bir çok doğal yol var. Aşi degil evinde oturup kendine bakması veya birinden yardım istemesi. Ne olacak diyor yahu zeka kıtısın cidden Allah esirgemiş beyinden. Ben anlamadim griptir dedkm bir gece acillik oldum sonra belirtileri cikti zaten. Doktor saolsun antibiyotik verdi her agrim bitti cok sukur
Ben erken önlem önemli diyorum cigerlere iniyor sen boş ver algi yok
Antibiyotik ve covid? 😂😂😂😂 ya bi ziktir git şurdan gece gece.. ergen senii
Sen kıçınla okuyorsun herhalde
Covid iltihaplanma yapıyor geniz akintisi felaket oldu ve kemiklerim o kadar agridi ki kollarim antibiyotik aldim tabi agir biraz agrilarimi birde iltihabi gecirdi. Inan inanma ilac sayesinde ayaktayim. Ziktirirkm anani dogru konus pic
Sen çok mu doğru konuşuyorsun canım.. saygısız terbiyesiz olan sensin.. önce kendini düzelt..
Olmayan beyninle doktor kesilme yaşadım biliyorum of cahil
Geberseydin bir pislik eksilmiş olurdu ne güzel bu dünyadan..
Gel girtlagini keseyim senin bir pislik o zaman eksilir
Sen mi keseceksin? Kaç kişiyle? Sülalenle mi?
Neyse kendime sozum var sakin kalicma yazma engelledikce bildirim geliyor suss
Kuduz olmuşsun sen … Aşıların tamam mı senin? Tasmasızda gezme böyle ortalıkta..
Ben doğruyu bana iyi geleni söylüyorum yanlış yonlendirmelerini duzeltiyorum kuduran sensin. Havlama dağdan inmiş host
Arkadaşlar kavga etmeyin
Senin yuzunden soran rahatsiz oldu sus diyoruz susmuyorsun anlama kiti (Kusura bakma kardesim@soran)
Ya sen ne ezik ne komik bir şeysin ya.. evde falan kalırsın inşallah, Allah düşmanımı bile korusun senden..
E tabi bas edemeyince ezik falan demeler klasik kuduruk erkek. Yok olmaz evlencem ben agla
Virüs gibisin mınnna koyim bea.. yeter artık ziktir git..
Sg
Burnun nasil
Tıkalı
Emsem açılır mı
canımsın
Gerrrizekaaalı yazdım ne canımsını ya
Kizlarin burnu çok güzel uyor
Gel ben sana emeceğin bir şey verecem gell.. gizliden çık yiyosa..