Diyete başladım diyorum ama akşamına yüksek kalorili şeyler yiyip diyeti bozuyorum, daha 1 ay öncesi 7 kilo verdim ve yağ oranım 23'ten 20,5'a düştü. Lakin aynı hırs yok, belki de vücudum daha küçük diyedir şimdi. 7 kilo vermeden önce vücut ölçülerim 89-88-108 idi ki sizde görebilirsiniz ki kalça yapım geniş, kilo verince ise 85-71-90 oldu.. Tekrar 7 kilo versem bir bu kadar daha incelebilir miyim merak ediyorum.. Tavsiye verin lütfen, iş tempom sayesinde günde en az 14bin adım atıyorum. Evde spor yapabilirim artı olarak, akıl verin lütfen
Umarım yağ oranını şu makinelerden veya bir diyetisyen kliniğinden öğrenmemişsindir. Çünkü o makineler yağ ve suyu her zaman birbirine karıştırır gerçek oranları asla vermez bu hastanede bazı testlerle öğrenilebilecek bir şey ve görsellikle tabiki 😊 Diyet yapma amacı kilo vermekse pek verim alınmaz anlatmaya çalıştığım tartıya bağlı yapılan diyetlerin hepsi hatalıdır.
Eğer belin inceliyorsa yağ yakıyorsun demektir ben tartı kullanılması taraftarı değilim suanki kilondan daha yüksek bi kiloda olsan belki daha iyi görünebilirsin tabiki diyet ve spor ile beraber.
Makro ve kalori hesabı yapılmaz ise yapılan şeyin adı diyet değildir.
Ya ben yazmaya başlayınca kendimi tutamıyorum yazıyorum yazıyorum kimsede okumuyo 😂
Ben de 63 Kiloyum ve senin gibi basenli bir vücudum var. Reis nasıl 7 kg verdin söyle ben de yapayım bu arada. Neyse bence artık senin diyete değil spora ihtiyacın var. Chloe ting 2 weeks abs challenge yap bak varya o belin o kadar güzel bir hal alır ki. Acilen o simit bölgeni toplaman lazım senin. Chloe ting challengeları gerçekten işe yarıyor. Bak aynı kilodayız benim de yanlarım böyleydi. Beni toparladı. Tabi hala basenlerim duruyor ben de sıkıntı yaşıyorum bu basenden dolayı. Onu da yine sporla halledebiliriz
Sadece yürüyüş yapsan bile yeter bence, bacak ve basenler için kendine bi bisiklet al basen bölgendeki yağlar yanarak sertleşecek , yağlı olan şeylerden uzak dur bide zaten bi sürr sonra alışıyorsun
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz.
Günaydın şimdi senin sorunun akşamları güzel siz beslemedim aşırı karbonhidrat ve yağ besinler aldığın için akşam herkes kaldığından dolayı metabolizma yavaş çalışırdı gün içerisinde yaptığım bütün spor boşa gider senin zayıflamak için yapman gereken en önce akşam yemeklerini kesmek hani karnın acıktı zaman salatalık olabilir havuç olabilir ve ona benzer ufak tefek sebzelerle meyvelerle kendini tatmin edebilirsin kesinlikle akşam yatarken yemek yemeyeceksin yemek yediğin anda gün içerisinde verdiğim bütün emek boşa gidecek 1 kalori yakmak için sabahları aç karnına ılık suyun içerisine limon sıkarak yağ yakımını hızlandırır bilirsin ne öğünler arasında yoğurt yemeği önem ver bu konu ile ilgili daha çok bilgi almak istersen bana ulaşabilirsin �yi günler
Spor salonuna gitsen vucudunu toparlasan taş gibi olursun. Kilo veriyorsun ama etlerinde sarkma var tek başına diyet sadece daralmana sebeb olur sarkık bir etin seni mutlu edeceğini sanmıyorum. Spor ağırlık şart.
Maalesef hatayı burda yapıyorsunuz spor olmadan diyetle başlıyorsunuz sadece. Ama toparlanmayacak bir vücudun yok. Bir hoca eşliğinde sana uygun alet ve hareketlerle vucudunu şekle sokabilirsin. Fotoğrafa baktığımda fazla bir kilo değil sarkmıs bir göbek görüyorum. Geç olmadan düzenli spor yapman lazım. Evde antreman yapman pek etkilemez.
O yüzden diyetle olacak iş değil, çok kısarak değil uygulanabilir seviyede kısarak yavaş yavaş halledebilirsin. Sonuçta sen bu düzeni ömür boyu sürdürmek istiyorsun değil mi? Hırsla alakası yok, irade sonsuz bir şey değildir, tükenir. Kasma kendini, yavaş yavaş.
Çok gençsin sanalda kolay kolay resim paylaşmamanı öneririm ve kızımada aynı öğüdü veriyorum Kilo olayına gelince heyecan duyduğun meşgaleler çok işine yarar yemek yerine onlar sana mutluluk verir
hem spor yap hemde ekmek hamur isi ve tatli dan uzak dur aksam yemek yeme yogurt ye sadece 1 ayda baya bir zayiflarsin ama kesinlikle ekmek ve hamur isinden uzakdur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
50 küsür kilo veren birisi olarak yardımcı olayım mı bak kimse uğraşmaz böyle şeylerle ama duanı alırım ama
Bu sorunun cevabı bu sitede değil. Psikiyatrist, diyetisyen ve iyi bir sporcu ile çözüme ulaşırsın ancak. Buraya yazdığın gibi anlat hepsi üzerine düşeni yapacaktır.
Kesinlikle incelirsin, limonlu su işe yarıyor ödemlerini atmak içinde maydonoz baya işe yarar, her gün 10 km yünüyüş yap veya 3 km koşu yap efso olursun. Evde bazı hareketler var basen için ama en iyisi koşu ve yürüyüş.
magazaya git beğendiğin ama küçük gelen şeyleri dene vücudunu beğenmemeye çalış sonra kendi kilondan memnun olmadığını ve bu durumdan kurtulmak istediğini kabullen sonra zayıflamak istersin zaten ama biraz kendine eziyet etmiş gibi olucaksın