Güncellemeler
+1 yıl
Erkek kardesim annemle kaliyor ve biraz sinirli biri. Cocugun psikolojisinin bozulmasindan korkuyorum.. Tek endisem bu.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de annem cocugun yemegine bakamiyor. 10 yasinda cocuk, tam buyume caginda. Ben sabahtan kahvaltisini yaptirip ogle yemegini hazirlayip gidiyorum. Aksamda kendim yemegini veriyorum. Annem kendi bakamiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim annemde de tansiyon var ve elini öpmeyeli 6 ay oldu. En çok dikkat etmesi gereken kişi sensin
iste cocuk yuzunden bagimli olmasam ben de rahatsiz etmem.
Bu virüs 2 seneden fazla sürecek ina göre planlarını yap. Ama annene ve kardeşine de söyle dikkatli olsunlar
bu durumda 2 sene cocugumdan ayri kalmam demek.. ve eger bana birakirsan gelip gorme diyor annem.. izole hayat surmek istediginden..
Ne saçma bir anne o. Allahım nasıl aile bunlar hiç haberde seyretmeiyor. Evde otursada oturmasa da herkes bu virüse yakalanacak
oyle deme.. o da hakli... kronik rahatsizligi var. ona ragmen yanimda Şu an .. ölümü goze aliyor. Mantiklisi onun izole hayat surmesi. Şu korona asisi bulunana kadar veya hastalik bitene kadar. Ama ben de cocugumdan ayrilmaya dayanabilir miyim bilmiyorum. Erkek kardesimle yasayacaklar ve erkek kardesim sinirli biri. ondan da tereddutteyim.
Eşin nerde?
esim bizimle. Hafta ici 5 gun calisiyor, o cocuga bakacak durumda degil
İşler biraz karışık desene
şuanda pek cok ailede ayni sorun var bence..
Annenin olmesindense aylarca çocuğundan uzak kalman daha mantikli
iki arada kaldim... hastalugi getirmemek icin herseyi yapiyorum. Maske sosyal mesafe hijyen.. Ama yine de korkuyoruz
Bence hiç riske girmeyin 10 yaşındaki çocuk evde tek kalabilir aslında
9 bucuk yasinda diyelim.. yalniz kapamaz korkuyor baska odaya gidince bile
11 olsa birakabilirim belki... ama daha korkuyor
6-7 yaşında tek kaldığımı hatırlarım
ciddimjsin? surekli miyoksa birkac gun icin mi?
bir kaç gündü ama orta okula giderken tektim hep 10 yaşında
cok erken.. birakamam.. ortaokula gitmiyor daha, ilkokul 4 bu sene, 9 bucuk yasinda diyelim. Diger odaya giderken bile korkuyor
Sabahtan beri yol alamadik aynı yerdeyiz:)
biz bulduk galiba cozumu... En mantiklisi bu gibi duruyor. Bizim ev iki katli. Giris ortak katlar arasinda. Annem ustte kaliyordu, biz uste gececegiz esimle annem ve cocugum alt katta kalacaklar. Ben evlerine girmeyecegim. bir sure boyle.
Miss gibi çözüm hadi geçmiş olsun :)
Aylarca değil ama bırakabilirsin annen de istiyor sonuçta. Çocuğunun yaşı küçükse gelişiminde senin de bulunman gerekir.
10 yasinda
Hmm küçük değilmiş bırakabilirsin bence. Aylarca hiç görüşmeyin demiyorum ama hem çocuk hem de annen için daha sağlıklı.
annene bırak hem çocuğunu hem anneni riske atmamış olursun
Bakıcı tut ya da kaynana yok mu
Kaynanan uygun degıl mı
Degil. Bakici da korona doneminde riskli.
İşi bırakma durumun var mı ne iş yapıyorsun
hayir yok. Kamuda uzmanim.
Yıllık ızın rapor vs
kronik rahatsizligim yok rapor olmuyor o yuzden.. Yillik izinleri de kullandim
Babası pekı ayrı mıydın
hayir. esim tam gun calisiyor 5 gun
O zaman tek opsiyon bu gibi duruyor 2. yi yapma derim
herkes korona olucak mecbur
aşi cikarsa olmadan kurtulabiliriz
aşı zor cıkar
kocan baksın
her gun calisiyor