+1 yılçok zor bir durumun varmış ALLAH yardımcın olsun eğer bir kaç arkadaş isterse herkes biraz aramızda para toplayıp senin 1 aylık maaşını toplarız eve verirsin ve bu süre içindede biraz zaman kazanmış olursun iş bulursun çalışırsın düşmez kalkmaz bir ALLAH herkes elini cebine atsın bence arkadaşa yardımcı olalım
03 Yorumla
SoranOlurmu öyle şey benim öyle bir amacım olmadım sağlıklıyım nefes alıyorum çalışır yaparım yinede sağolun
- +1 yıl
yanlış anlamayın lütfen yanlış bişe söledimsede özür dilerim tabiki çalışırsınız sadece ailenizle aranız bozulmasın ve bu yalanın içinden kurtulmanız için böyle bir fikir geldi aklıma neyse inşallah hakkınızda herşeyin hayırlısı olur ALLAH sağlık huzur versin hepinize
Soran+1 yılDüşündüğünüz için tekrar teşekkürler
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 913 cevap paylaştı. işsizlik zor bir durum, senin durum daha da zor bir durum, bulunduğun şehir nedeni ile iş olanaklarının çok kısıtlı olması en büyük sıkıntı. Gecici mağaza, market işlerine bir bak. Sana tavsiyem, lisans mezunuymuşsun temmuzda kpss ye gir, daha sonra pomem'e başvur polis olmayı dene. 6 ay eğitimden sonra 3000 Lira maaş ile göreve başla. 1000 Odalı kaçAk saraylarda oturanlar utansın.. Allah yar ve yardımcın olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun senden utanan yok bu dahada üzücü
+1 yılbartın dışında bir tanıdığın yok mu büyük şehirlerde geçici olarak yanlarında olsaydın iyi olurdu bende katılıyorum burdaki herkes yardım edebilir biz kötü insanlar değiliz bizim memleketin çocukları çok fedakardır her nekadar burada tipsiz çirkin diye aşağılasalarda biz böyleyiz fedakar insanlarız
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kimsenin görüntüsüne parasına ırkıma bakmamkş yüreği olsun bir insanın karekteri gerisi gelip geçici şeyler duygulandım iyiki var iyi insanlar iyilik yapmış kadar sevindirdiniz
+1 yılbartında fabrika falan var mı bilmiyorum ama şimdilik öyle bir işe gir en azından. herkes mesleğini yapamıyor ki zaten. iş çıkışlarında ya da haftasonu yine bölümünle ilgilşi iş aramaya devam edersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok burada genel istihdam erkek işciler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyin 27 sinde benim muduru tatmin edemiyorum diye benide cikarttilar isten evdekilere herkese cikis verildi dedim citflik var bizim eski adiyla yörük lük yapiyoruz z tam d a doogum zamani sevindiler
03 Yorumla
Soran+1 yılYani;)
- +1 yıl
Gidip akp ye kayit mi yaptirsak ne yapsak
Soran+1 yılİşsiz kalmayı tercih ederim ya da aç kalırım daha iyi
Diğer konusunda 460 cevap paylaştı. Yalanla uzun süre devam edemezsin. İkinci bir yalanla ilk yalanı kapat. De ki işten adam çıkarmaları gerekiyomuş oda bana denk geldi ben ne yapıcam şimdi felan de. Üzüldüğünü göster biraz. Ama bir dahada yalan söyleme.
00 Yorumla
+1 yılallah yardımcın olsun kardeşim zor bir durum konuş durumu izah et ailedekiler yardımcı olur
bir yandan anlamıyorum kız çocuğusun ama bayanın elinede para için bakılmaz be kardeşim012 Yorumla
SoranKredi kartı borçlarımız var bu yüzden
- +1 yıl
ne kadar bı para artı ne için kullandınız
ama bir bayana güvenipte git çalış borç ödüyelim demekte akıl harcı değil
Soran+1 yıl50bin borç var krediyi ödeyemedik
- +1 yıl
kim aldı ne için ev için aldıysanın problem yok iş ara içinse sıkıntı
Soran+1 yılEv için değil iş için babam çekmişti öfeyemedi
- +1 yıl
yav kardeşim ben mali müşavirim bu banka müdürleyile sabay akşam oturum hayatımda hiç kredi katı kullanmadım insan bir tefeciler ve soygunculara güvenirme bunlar adamı canlı canlı yerler ama babanın senden beklenti içine girmiş olacağına pek inanmıyorum kadının kredi borcu ödeyeyim diye çalıştırılırmı o psikolojiyle allan yardımcınız olsun zor
Soran+1 yılAmin çok zor psikolojim altüst oldu;(((
- +1 yıl
dünyalık işlere fazla takıla babanın bir maaş felan varsa ordan keserler peyder pey
Soran+1 yılMaaşı kesiyorlar para yok açmı kalalım;(
- +1 yıl
maaşı olduğu gibi kesmiyolar borçlar kanununa göre yüzde yirmi beş keserler
Soran+1 yılKira elektrik su ısınma ihtiyacı;))
- +1 yıl
ufak bir nafaka kanız yok mu
Hangi bolumu bitirdin? Aklima bir sey gelir belki fena degilimdir bu tur konularda.
04 Yorumla
Soran+1 yılİşletme bartındayım ben iş alanı yok
Soran+1 yılBoyum fiziğim manken gibi ingilizce üniversiteden biliyorum nasıl başvururum
- +1 yıl
Bartindaki havayolu sirketlerine gidip basvuru formu doldur biraz da prezentabl ol (ne demekse - hep böyle olun diyorlar) ozelliklerinden bahset. Oncelikle yerel ucuslara alinirsin ama sonrasında İstanbul Ankara İzmir antalyaya tasinma sansin varsa yurtdışı seferlere de alinabilirsin.
Ama sagligin cok onemli. Depresyon epilepsi alerji vs varsa cok dikkat ediyorlar. Kullanabilecegin ilaclar sinirli. Kan ve idrar testlerinden geciyorsun diye biliyorum ilac ve uyusturucu maddelet icin. Temizsen you are good to go oluyor :)
- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılEyvah eyvah... :S Ay sonu da geldi pasra alacak kızımızda pazar harcı göreceğiz diye bakıyorlardır şimdi onlarda :S
Nerede yaşıyosun ki sen? :S02 Yorumla
Soran+1 yılNe yazıkki böyle düşünüyorlar bartın
- +1 yıl
Bartın mı? :S İzmir ise dicektim bir yardımcı olmaya çalışayım ama Bartın :S
K. bakma emi? :(
ana ne diyon sen :D aynı şeyden muzdaripim bende :D cıktım işten ama hala calısıyo biliyolar napsak ki :D
08 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi sen anlarsın halimi;)
Soran+1 yılBenim öyle bir ihtimalimde yok senin sorun yokki
Soran+1 yılKapiş ben ne bulsam 2hafta önce işe girdim çıkmak istedi canım borçları ödersiniz bir zahmet derim;)))
Soran+1 yıl;)))
Nereye kadar devam edeçeksin bu yalana arti hiç demiyor mu ailen madem çalışıyorsun maaşin nerde diye? ?
04 Yorumla
Soran+1 yıl2hafta oldu maaş günü gelmedi yalanı üzülmesinler diye söyledim iyi oku
Soran+1 yıl2haftaya son vermem lazım canım
Benimde bir kaç arkadaşım aynı böyleydi. durumunuzda kötüymüş. hemen bir iş bulmalısın bence sürkli olmasa da kısa süreli bir iş.
03 Yorumla
Soran+1 yılOda yok bütün gün iş arıyorum nettenolsun işyerlerine bakıyorum ama yok küçük biyer
Soran+1 yılAlım çok az onu bekliyorum hemen başlıcam olsa
gecici olarak bir iş bul en azından. Nerede yaşıyorsun ben bulayım hemen. Ciddiyim
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birşansım olsa hemen başlarım bartındayım
+1 yılbende böyle bir yalan buldum ama ben geziyorum iş aramıyorum genelde
02 Yorumla
Soran+1 yılSeninle ben çok farklıyız ama
- +1 yıl
evet biz seni ararız profili var herkeste 4 yıllık ünüiveriste mezunuyum ben bulamıyorum inşallah siz bulursunuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılişe alım uzmanıyım :) Yardımcı olabilirim.. İlgelinirsen tabi. İlgilenmesen sen bilirsin..
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden ilgilenmeyeyim ;) burdayımmm
Cevap sahibi+1 yılÖzelden bir sms atın. Ayrıntıları buradan yazamam kb
çalışmak zorundamısın kızım sen.. gitsin baban çalışsın o sana bakmak zorunda
00 Yorumla
+1 yılUmarım iş bulursyn bı meslegın var mı iş bulmakta yardımcı olabılırız belkı
00 YorumlaDiğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Office programlarina yatkinligin varsa Telrkoma girebilirsin
00 Yorumla
+1 yılİnterneti kestir.. Hiç mi maaş sormuyorlar sana?
013 Yorumla
Soran+1 yılDaha 2haftadır böyle internet telefonda 50mb zorunamı gitti
- +1 yıl
Ödemelerini azalt yani ;) Minimale indir..2 hafta içinde iş bulsan dahi maaş için 2 hafta daha bekleyeceksin çünkü..
Soran+1 yılHaftalık alırım bende bir başlasam üniversite mezunuyum iş alanı yoj
- +1 yıl
İş kur a başvur. Kadın dernekleri var.. Üniversite mezunlarından korkuyor bu işverenler nedense?
Soran+1 yılHaklısın korkuyorlar lise mezunu alıyorlar günah ya niye okuduk?
- +1 yıl
KADER'e başvur. Onlar hallediyor bir şekilde. Hele Doğu'dan bir kadın olman onlara da yararlı..
Soran+1 yılDoğuda diilim karadeniz bartın diyorum bartın))
Soran+1 yılKızlar hep böyle sevmem bazı hemcinslerimi görüntümüde kıskanırlar hep içleri fesat;))) bazılarının
- +1 yıl
Batman diye okumuşum :)) Fiziğinle iş bulamadıysan, beyninle hiç bulamazsın bu ülkede zaten :))
Soran+1 yılFiziğimle iş aramadığım için işim yok zaten kaşarlıkla iş bulsam zengindi namusumla para kazanırım beynimde zekamda yerinde Allaha şükürler olsun saçım açık bakımlıtım şık giyinirim yüreğimde Allah ve insan sevgisi var paradan değerli şeylerde var vicdan sevgi güven vs unutma
- +1 yıl
Kesinlikle.. Ben de aynı durumdayım.. Neyse ki, kazancım var yoksa ben de iş arardım.. Ya Hakim Ya Allah oku.
Soran+1 yılBol kazançlar darısı başıma
+1 yılAllah yardımcın olsun :(
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah canım
+1 yılAllah yardımcın olsun canım.
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nasil bir is ariyon meslek ne
02 Yorumla
Soran+1 yılİşletme mezunuyum iş olsun yeter
Cok uzucu insallah is bulursun
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bu şekilde bu dertten kurtulurum
Niye böyle bir yalan söyleme ihtiyacı duydun ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok borç var içleri belki rahat ederi diye düşündüm
hangi şehir yaşıyosun?
03 Yorumla
Soran+1 yılBartın
Soran+1 yılSağolasın
+1 yılGerçeği anlat bence sana zor olur
03 Yorumla
Soran+1 yıl2haftaya bulamazsam anlatmak zorundayım
- +1 yıl
Bulursun inşallah Rabbim yardımcın olsun ;)
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılKeşke yalan söylemeseydin.. Inşallah iş bulursunuz
01 Yorumla
Soranİnşallah teşekkür ederim borçlar kapanmaz diye dert ediyorlar bende içleri rahatlasın diye böyle dedim üniversite bitirdim iş yok
- Diğer konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılMaaş günü napcan bakalım büyük sorun orda?
08 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan korkuyorum bu yüzden paylaşmak istedim sorunumu
- +1 yıl
Ne zaman cktn isten ki?
Soran+1 yılUzun zaman oldu
- +1 yıl
Eyer maaş gününden önce is bulursan ya kredi çek maasn kadar ya da kredi kartı ckar ordn çek para yavaş yavaş kapatrsn burada nerden İa aryn İst flan mı?
Soran+1 yılBartında yaşıyorum
- +1 yıl
İsin gercktn zor is imkanı olarak kstlı bir yer öyle yerlerde aylarca is bulamayan var iskur olan varsa başvuru yap olmadı partime bak
Soran+1 yılSorunda bu zaten burada aylarca iş bulunmuyor;(
- +1 yıl
Ailene söylemeyi denesen
Aybasi para vermiyonmu
07 Yorumla
Soran+1 yılDaha 2haftadıe böyle maaş günü gelmedi yani
Soran+1 yılBilmem;((
Soran+1 yılİşletme mezunuyum lisans ofis işleri olsun büroda ya da herhangi biriş ama yok
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılAsla ve asla yalan söyleme.
00 Yorumladua et herşeyin başı dua
00 Yorumla
+1 yılZamanında bende yapmıştım
02 Yorumla
Soran+1 yılSonuç ne oldu?
- +1 yıl
Manevi götürüler oluyor. Güven kaybı gibi
+1 yılAllah yardımcın olsun kardeşim.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol kardeşim
+1 yılarayan bulur müdür hayırlısı
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılÖzele gel konusalım aynı bölüm mezunuyuz
01 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atamıyorum xper seviyesi
iyi kötü bir iş bulman gerekiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılArıyorum bulmam lazım;(
Zor isin bacım gerçekten büyükşehirdeysen hele
00 Yorumla
+1 yılDuygulandım
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzülma geçicek bu günlerde
Hangi şehirden?
06 Yorumla
Soran+1 yılBartın
Soran+1 yılİş yok bu yüzden çok ufak
Soran+1 yılYapamam İstanbul'da tek başıma
ay başında napican
012 Yorumla
Soran+1 yılGelmesin aybaşı;(
Soran+1 yılKime hediye alacaksın;)
Soran+1 yılBana olduğunu biliyorumda neden almış kadar oldun ;)
Soran+1 yılEvet işci bayramı kutlamak istiyorum sevgiliyi geçtim;)
Soran+1 yılAynen öyle;)
Soran+1 yıl1mayıs
+1 yılDogruyu söyle kuzu
00 YorumlaGel is verim sana
02 Yorumla
Soran+1 yılNe işi? namusla olan herişte çalışırım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt