Sanırım 3 kilo almışım 😂 Ufaktan bir şişko oldum bunun içinde biseyler yapayım dedim. Böyle kilo aldırmayan sağlıklı atıştırmalıklar lazım. Malûm evde oturduğumuz için ister istemez sürekli canımız biseyler istiyor. Bana taktik verin :)
Kilo aldırmayan şeyler nelerdir?
Kilo aldırmayan doyurucu ve sağlıklı atıştırmalıklar nelerdir?
Çiğ yemişler, kuru meyveler, muzu özellikle tavsiye ederim hem tatlı ihtiyacını karşılıyor hem de karın tokluğu sağlıyor,-yulaf-yoğurt-muz-hurma dörtlüsü ve wasa-fıstık ezmesi-muz üçlüsünü tavsiye ederim ben bayılıyorum😋
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Öncelikle belirtmek istiyorum ki 'kilo aldırmayan' bir yiyecek veya atıştırmalık yok. Porsiyon kontrolünde tüketilmediği takdirde sağlıklı yiyecekler bile kilo aldırmaya müsaittir. Yani asıl önemli olan ne yediğimizden çok ne kadar yediğimiz, neyle dengelediğimiz.
Asıl soruya gelirsek meyveler sizin için en güzel alternatif olacaktır. Bunun haricinde bir bardak süt, bir dilim çikolata, yoğurt vereceğim tavsiyelerden.
@liliaaaa 50 küsür kilo verdim rekorum var yardımcı olabilirim her konuda lillia burda kimsenin bilmediği şeyler var diyetisyen yoluyla verdim çok güzel püf noktalar var öğrenmek istersen dediğim gibi dm at söyleyim