Yemezsen nasıl alacaksın. Sadece cici bebeyle olmaz artı cici bebe çok tatlı devamlı yiyeceğini de düşünmüyorum. Yemek yiyemiyorsan kosullandir kendini. Alarm kur 2 şer saat aralıkla az az ye. Sabah öyle akşam yemeğini ye mutlaka ara öğünlerde fındık fıstık ye
Yapacak birşey yok o zaman tavsiye verdim ters cevap veriyorsun sorumlusu biz miyiz? Doktora git onlar çözüm bulsun. Bende kilo almak icin cici bebe yedim ama sadece tek onunla beslenmek olmuyor biliyoruz da anlatıyoruz. İyi geceler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sağlıksız alırsın. Onu gece uyumadan yap cici bebe bal süt tok karnına ye uyu
Cici bebe değil de şu nesquik mısır gevrekleri varya onlardan yersen olur.
Sadece cici bebeyle olmaz iyi beslen artı ek ilave yatmadan önce ye alırsın
Yiyemiyorum yesem zaten alirdm
Yemezsen nasıl alacaksın. Sadece cici bebeyle olmaz artı cici bebe çok tatlı devamlı yiyeceğini de düşünmüyorum. Yemek yiyemiyorsan kosullandir kendini. Alarm kur 2 şer saat aralıkla az az ye. Sabah öyle akşam yemeğini ye mutlaka ara öğünlerde fındık fıstık ye
Ya yesem bile agri mide bulantısı oluyo fenalık geciriyorum midem çok hassas yoksa bende zorlardim kendimi
Yapacak birşey yok o zaman tavsiye verdim ters cevap veriyorsun sorumlusu biz miyiz? Doktora git onlar çözüm bulsun. Bende kilo almak icin cici bebe yedim ama sadece tek onunla beslenmek olmuyor biliyoruz da anlatıyoruz. İyi geceler.
Bin kalori sonucta
1000 kaloriyle ölürsün söyleyim zayıflamak isteyen insan zaten 1000-1500 arası yiyor neyse
Yanı ne kadar almam lazim
Geceleri yatmadan yersen daha etkili olabilir
Cici bebe aldığın kilo sana yarar mi
Alırsın kalorisi yüksek :d
Alırsın
E yani
Ama baska bisey yemesem
🧠 lütfen kullanınız
Ne?
2 kere oku
@iambadguy ben mi
Anan