93ten 69a düştüm hedefim 53 ama tam olarak emin değilim sizce kaç kiloyu hedeflemeliyim? Bu arada paylaştım çünkü şu sıralar gerçekten motiveye ihtiyacım var amacım ilgi manyaklığı değil sadece motive olmak ve pes etmemek istiyorum
4.5 ayda 24 kilo verdim, sizce kaç kilo daha versem ideal olur?
spor esnasında eğlenenler için fazladan motivasyon kaynağına gerek kalmayabiliyor çoğu zaman. benim 15 ile 35 yaş arası hallerim böyleydi. seviyordum, beni mutlu ediyordu, esnedikçe esniyor güçlendikçe güçleniyordum. sanki kendim oluyordum. ne adet ağrıları ne yorgunluk kalıyordu. stres zaten yoktu da olanı da alıp götürüyordu. son beş altı yıldır hantallaşmaya başladığımı ve biraz da hastalığın beni yorduğunu hissediyorum. ama spor hastalıktan doğan ağrılara da iyi geliyor.
pms’yi gergin, mensturasyon dönemini ağrılı geçirenler için en iyi ilaç spor olacaktır. kendince yapacağı yürüyüş, bisiklet ve yüzme gibi. bir de günün yorgunluğu ve gerginliği spordan sonra kayboluyor. sporu amaç haline getirince vücudla çatışabilir belki insan çünkü ben bunu yirmili yaşlrımda fazlca ağırlık çalışıp, esnetmeleri aksatarak ve kendimi fazlca yorarak yapmıştım. sonrasında sırtımda bazı sorunlar yaşadım. bilinçli olmak demek kendivücudunu tanımak demek, her spor her insana iyi gelmeyeceği gibi iyide hissettiremez zaten. yine dengeye geliyor iş.
Öncelikle tebrik ederim gerçekten kolay bişey değil yapamayanlar var başta ben çok zayıfım çok kötü ve sağlıksiz durum üstümde hiç bişey durmuyo ve hiç kilo alamıyorum onca ilaçta kullandım senin durumuna gelcek olursak kilon bence gayet güzel olmuş şu an güzel ama şöyle 3-4 kilo daha versen 65 olsan bence daha iyi olur gibi ama sakın kendini zorlama çünkü şu anki halinde çok güzel
Helal olsun, başarmışsınız. Ama bence fazla kilo vermeyin sağlıklı ve olması gereken asıl kilonuz kaçsa kilo endeksinize ve boyunuza göre onu baz alıp uygulayın.
İdeal kilo hesaplaması yapabilirsin. yağ oranı da burada önemli. yağ oranını düşük tutup kas kütlesi arttırmayı hedefle. hem bazal metabolizma hızın da artar
Vayyy helal olsun sana işte kadın isterse her şeyi yapar 💪🏻💪🏻💪🏻 Bende diyetteyim benimde hedefim 55 kilo olmak her şeyden önce senin kendini nasıl görmek istediğin halinden memnunsan korumaya geç ama hedefin 53’müş 53 olana kadar devam et bence etmeyeceksen memnunsan birazcık karın ve bel çalış daha da incelsin AB Crack olsun çok daha güzel olur 🤗🤗🤗
Öncelikle yürekten tebrik ediyorum sizi. Zayıflamanın mutluluğu hiçbir yemekle ölçülemez. Şu an şahane görünüyorsunuz. Hatta 69 kilo değilsiniz gibi. Daha ince görünüyorsunuz.63 ya da 65 kilo arasında olun bence,53 kilo olursanız çok zayıf olursunuz. Sağlıklı günler diliyorum 🌺
Aslında kilo vermekten çok kiloyu korumak zordur.. Bu yüzden ne yaparsan yap ufak bile kaçamak gibi gözükse sakın bunu yapma derim. Dediğine gere daha 15 kilo vermen gerekiyor ve bu 15 kilo o verdiğin 24 kilodan 3 kat daha fazla zor olacaktır bunu unutma derim.
Güzel irade! Şu an bile iyisin ama devam etmelisin. 3 ile 5 arası verebilirsin. Bundan sonra bence kas oranını arttırmalısın. vücudun şekillensin dolgunlaşıp sıkı olsun.
Motive olmak istiyorsun. Güzel yorumlar ters etki yapabilir. spor ve düzen hayatının sonuna kadar cebinde olmalı. Hedefime ulaştım tatminini yaşadıktan sonra insanın dengesi kayabiliyor. ya da hedefine ulaştığı haliyle de mutlu olamayıp sorun yaşıyor. Psikoloji de önemli. Şu an iyi gözüküyorsun. bu şekilde mutlu olabilmelisin. mutlu bir şekilde hededine ilerlemeye devam etmelisin. Spor yapıyor musun yapıyorsan nasıl yapıyorsun bilmiyoru ama. dediğim gibi bu saatten sonra kilo verirken kas kütleni de arttırman gerekiyor. Ki vücudun tam kapasitesine ulaşsın
Kız 93 kiloydu anlıyor msun? Bunun söylemlerle ilgisi yok. 93 kilo olan birinin ne kadar çok sağlık sorunu var ya da ne kadar risk taşıyor biliyor musun sen?
Kolesterolüm çok yüksekti mesela şimdi neredeyse yarı yarıya düştü gerçekten obezdim yani bunun sağlıklı bir yanı yok ama bki si 25in altında olan birisi için bunları söyleyebilirsin
Tam değerlerinizi görmedim yazdınız mı bilmiyorum fotoğrafa bakarak konuşmuştum. Kilo vermeniz güzel ama benim anlatmak istediğim şey başkaların söylemeleri ile yola ciktiiysaniz bu kötü. öncelikle bu karar sadece sizin hayatınız ile ilgili. ki kilo verme yolunda ciddi yol kat etmişsiniz sadece insanların kilolu olan insanlara kötü gözle bakmalarını haz edemiyorum arkadaş çevremde bariz örneklerine şahit olmuştum. Allah sabir versin onlara
Tıp okuyan arkadaşım bende tıp mezunuyum 93 kilo olan birinin yağ oranı yüksektir bu bir çok hastalığa yol açabilir. Neticede 69 kiloya düşmüş ve bence boyuna göre en normal kilosuna düşmeli. Bunun çevreyle söylemlerle ilgisi yok. Tıp hazırlık falan mı okuyorsun anlamadım ki
Güncelleme olarak yazmıştım ama çok uzun dediği için bütün yazdığım gitti özür dilerim 🙏 1000 1200 kalori arasında aldım günlük kilom x 0.8 1.2g arası protein almaya dikkat ettim öyle özel bir diyet yapmadım birde vitamin hapı kullandım yapacağın spor sana bağlı istediğin gibi yap
Ben ilk ay lesli 2 mile yaptım sabah akşam sonrasında koşu bandı aldım sabah akşam 5er km den 10km yürüdüm (ilk başladığımda 3.5km yürüyordum zamanla arttırdım) ben basit şeyler yaptım ağır şeyleri kolumda ve bacağımda platin olduğu için çok zorluyor yapamıyorum maalesef ki nike nin uygulaması var bayağı ağır ama yapabilirsen efsane sonuçları oluyormuş
maşallah cok iyi kilo vermissin bence fazlada verme bir 59 kadar düşsen süper olur gerci suanda cok iyi görünüyo vucudun ama yinede en fazla 10 kılo fazlaya gerek yok
Kiloluyken çatlak oluyor genellikle birde kaç yaşındasın bilmiyorum ama 25 yaşından küçüksen sarkmanın olma ihtimali çok düşük hem olsa da ameliyat var ben öyle düşündüm eğer istediğim kiloya ulaştığında sarkmam olursa ameliyat olurum en kötü
İdeali boyundaki cm cinsinden küsürattır 1.60 boyun varsa 60 kilo tam idealindir ama resimden bakılıncada sen 60 kiloda sabitle 5 aşşağı 5 yukarı oynama durumu var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bayağı iyi olmuşsun, 5 kilo daha versen daha iyi olur. Bel altı bölgesel yağları eritmeye çalış.