Gülen gülsün ama 1 ayda 1 kilo verdim :) sizce geri kalan 29 kilo kaç zamanda gider 🙈😬😮😳
1 ayda 1 kilo verdim, sizce geri kalan 29 kilo kaç zamanda gider?

Gülen gülsün ama 1 ayda 1 kilo verdim :) sizce geri kalan 29 kilo kaç zamanda gider 🙈😬😮😳
Azimli ve kararlı olursan ayda 3-4 kilo verirsin.
Kendi uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim,
bu yöntemle 3 ayda 9 kilo verdim.
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 11 yıldır kilomu koruyorum.
Cevap
3Cevap
29 ay sonra😅 Bende ayda bir kilo vererek bir buçuk yılda 15 kilo kadar verdim. İyi ki pes edip bozmamışım sağlıklı beslenmeyi diyorum geç oldu ama güzel oldu
sağlıklı olan zaten yavaş ama düzenli kilo vermektir. bir anda hepsini vermek sıkıntı
1 ayda 1 çok az biraz daha boğazdan kıs ve spor yap
Bir kaç ay sürer
Ye iç yat sonra kilo veremedim aynen devam
nasıl alıyon kiloyu ne olur söyle ben alamıyorum
Daha sık ve daha sert yapmalısın.
En İyi Cevap