- Arkadaşlar 18 yaşındayım ve boyum çok uzun 1.78'dim fakat bir ay önce skolyoz ameliyatı oldum ve boyum yine uzadı 1.83 oldum galiba ve çok kilo verdim ameliyattan sonra 60 kilodan 51'e düştüm çok çirkin hissediyorum eve kapanmak istiyorum sanırım kapandim da 8 aydır dışarı çıkamıyorum özgüvenim hiç kalmadı alay edilirdim şimdi daha çok ederler diye korkuyorum ve çekiniyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :( kız olduğum için boyum itici geliyor sanırım
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
biliyomusun bende çok özgüvensizim bende kızım boyum 1.58 kilom 68 bende dışarı çıkamıorum arkadaşlarımı yolda falan görünce hemen yön değiştiriyorum fiziğimden çok utanıyorum evdekiler ablam falan çok dalaga geçiyolar benle aslında ne öğrendim biliyomusun kimseyi takmicaksın tabi kolay bişey değil biliyorum. ama mücadele etmelisin bence boyun çok iyi manken olabilirsin bu yöndende düşün :D kısa olmaktan iyidir :D özgüvenli ol her zamn !!! kısa insanlarda var onlara yer cücesi diyolar. en azından senin yerinde olmak isteyenler var mesela ben çok kısayımm keşke uzasamda kilo versem diyorum :D
21 Yorumla
Soran+1 yılBende biraz kısa olup kilo almak isterdim
Öncelikle bu dünyada senden başka kimse yok bunu sakın unutma. ve herkes özeldir. Öncelikle tek başına mutlu olmayı öğrenmelisin tek başına bir şeyler yap alışveriş yap kendini kendin mutlu etmeyi ogren once kendini düşün her zaman. ve söyle düşün sen sokakta boyu uzun birine bakıp onun hakkında kötü mü düşünüyorsun ona sürekli yorum mu yapıyorsun kimse kimsenin umrunda değil ki. ayrkca bırak yapsın karşında ki kısının ne önemi var sonuçta onu tanımıyorsun bile. ozguvenini yüksek tutman için kendini sevmen lazım kendini sev ve asla unutma başka bir sen yok💕
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çok saol💕
+1 yılsenden bir tane bile yok bu hayatta, kilo almak istiyorsan benim abim 1.75ken 44 kiloydu sonra protein tozu ve spora gitti 60 kiloya kadar çıktı bence sende denemelisin. Sakın çirkin oldugunu düşünme gülerken ağlarken mutluyken sinirliyken ne kadar güzel oldugunun farkında değilsin eminim ki çok güzelsin. Boy avantajın çok güzel kız olduguniçin kötü durdugunu sanmıyorum eminim ki kısa olmak istemezsin kısa boylu olmak çok iyi değil istediğin hiç bir yere giremiyorsun bile. Dediğim uygulamaya bir an önce başlayarak istediğin kiloya ulaşabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ederim tavsiyeni denicem
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
31Cevap
Kesinlikle kendini özgüvensiz hissetmeni gerektirecek birşey değil bu tam aksine bizi biz yapan farklılıklarımız zaten, hayatı bu kadar ciddiye alma eğer birisi sana sırık diyorsa sende ona cüce dersin. Ki boyun hayatım boyunca sahip olmak istediğim boy uzunluğu.. Kıymetini bilmelisin. Ben voleybol oyuncusuyum. Hayatım hep sporla geçti voleybola çok emek verdim eğlenerek ve hırs yaptığım tek spordu. Ancak devam etmedim çünkü boyum yeterince uzun olmadığından dolayı ne kadar devam edersem edeyim hiçbir zaman istediğim hedefe ulaşamayacaktım. Yani sen olduğun gibi güzelsin kendini değiştirmeye çalışma. Bu dünyaya sağlığı olmadan, eli kolu bacakları olmadan, ya da doğuştan görme engelli olarak gelen insanlar var. Senin yerinde olsam kalkar aynaya bakar halime şükür ederdim.
32 Yorumla- +1 yıl
ne desem bilemiyorum yaranı deşmek de istemiyorum
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim böyle yorumlar çok iyi geliyor keşke istediğin yere gelebilseydin hak ediyorsun
+1 yılKızım salaklık yapma aklını kullan. Sağlıklı bir şekilde kilo al ve bir ajansa kayıt ol. Tvde ağzımız açık şekilde izlediğimiz kızların hepsi 180 üstü. Yüzümü beğenmiyorum diyorsan bikini modelliği de yapabilirsin. Çevrendekileri s***r et. Onların hepsi aynı insanlar. Kendilerinden farklısını görünce alay ediyorlar.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın:)
+1 yıl200cm boyundayım 110 kiloyum benimle yüz yüzeyken kimse alay edemiyor internettekileri fazla takmıyorum özgüvenim tam seninde boyun fena değil kilo al güneşe çık d vitamini al zorlayıcı sporlar yap kan yapıcı şeylerden ye eyer seni üzen fiziğinse bunlara dikkat ederek kendini kaya gibi yapabilirsin hatta bunu dışımız kaya içimiz nayif diyede söyleyebilirsin kendinle barışık ol rahat ol güçlü ol hayatta başarılar
50 Yorumla
+1 yılKilo almaya çalış boyunuda avantaj olarak kullanabilirsin basketbol vrya voleybol kursuna yazıl oradakilerde uzun olacaktır en azından onlar senle arkadaş olur ve kendini iyi hisedersin hemde sıkılmaz qktivite yapmıs olursun belki ileriye taşıyıp milli basketbolcu bayan olursun
10 Yorumla
+1 yılCanım benim görünüşün boyun kilon sadece rakam neden bu kadar içine kapanıyorsun? eminim incecik zarif bir kızsındır öyle olmasan da bundan kime ne? mankenlerin boyuna baksana bir .
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın:)
Boyunu kullanabilirsin. Mesela manken olabilirsinmBasketbol voleybol uzar gider her seyin bir çözümü var. Herkes kendind olmayani ister. Benimde boyum kisa 153 (18 yaşındayım) benimde boyum uzun olsun isterim biraz ama olmayinca olmuyor. Allahtan gelen bir sey. Barisik olmaya bak. Ve seninle dalga gecenleri Allaha havale et. Kinayanlarin basina geliyor buna cok sahit oldum
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılBenim de boyum 172 ne olmuş? Ortalamadan uzun ve farklıyız. Bu durumdan çok memnunum. Sende olmalısın. Çok zayıfladiysan sağlıklı şeylerden biraz fazla ye sağlıklı yoldan kilo al derim. Kendine özgün bir stil yarat. Giyimine özen göster. Uzun kızceleriz biz. Çekemeyen ağlasın 🤭
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel dedin haklısın teşekkür ederim
+1 yılBoyu uzun olan kadınlar her zaman daha hoş oluyorlar. Bence biraz spor ve kilo alırsan mükemmel bir fiziğe sahip olabilirsin
22 Yorumla
Soran+1 yılYani erkekler kısa seviyor derler
- +1 yıl
erkek kısa boyluysa toplumdan çekindiği için kısa sevdiğini söyler bence. Tabi zevkler değişebilir bu benim şahsi fikrim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiyedeki kızların çoğu hobbit gibi kısadır. Sen uzunmuşsun bununla gurur duy bence. Ben de uzun bir kızdım ama küçükken fesat arkadaşlarım uzun olmamla dalga geçerlerdi. Eğer etrafında böyle mal insanlar varsa takma. Zayıf ve uzunsun kıymetini bil.
10 Yorumla
+1 yılBoyun nasıl uzadı bu kadar bana da taktik ver 162 yim ben
25 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir taktigim yok genetik sanırım babam 1.85 annem 1.68 abim 1.95 böyle olmam normal ama kız kardeşim bu kadar uzun değil bende biraz kısa olmak isterdim 1.75 olsaydım keşke ama elimde değil iğrenç espirilere maruz kalmak üzüyor biraz
- +1 yıl
boyun cok iyi ne güzel Çağla Şikel de 182 git manken ol ne esprisi yapiyorlar ki
Soran+1 yıl@mekansahibisahmaran saçma saçma espiriler ışte
Bir çok kızın istediği fizik. Bence 70 kiloya kadar kilo alırsan çok güzel olursun
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl alacam bilmiyorum
+1 yılŞahsen ben kısa olmama rağmen uzun boylu kadınlar daha cezbedici geliyor. Hayatını az da olsa değiştir. Mesela gün içinde yürüyüş yapmıyorsan yürüyüş yap, bu bile etkileyecek.
20 Yorumla
+1 yılyeterli kiloya geldiginde senin için daha güzel olucak ben 1.70'im keşke senin boyunda olsaydım ama gerçekten boyun gayet güzel kendine göre birini bulursun çocuklarında uzun olur daha ne istiyorsun
10 Yorumla- Sağlık konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların içi çirkin boşversene. Yani bu dönemlerde biraz daha az tutabilirsin falan normal zamanlarda süslen püslen çok dışarı gitsin. Eminim eğleneceğin birşeyler bulursun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşver milleti, giyin süslen dimdik salına salına gez. O boy bende olsa mankenliğe atılırdım ama benim 1,57 düşün 🥺
13 Yorumla
Soran+1 yılİlk zamanlar öyle yapardım insanların yargıları yüzünden böyle oldum
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar yargılayacak bir şey hep bulur. Ama biz hep yaşamayacağız zamanın kıymetini bilmek lazım. Gönlüne göre yaşa. Geçmiş olsun bu arada 🌻
Soran+1 yılÇok teşekkür ederiim
+1 yılAy allahım ben burda gariban asıl boyu 155 olan minyoncuk bir kızım soranlara 160 diyorum gurur duy boyunla 😅 1.93 arkadaşım vardı da yanında çocuğu kakıyordum
10 YorumlaMerhaba konuyla alakalı değil ama arkadaşımında skolyoz problemi var ameliyattan çok korkuyor felç kalma korkusu var , ameliyat nasıl geçti o süreci atlatmak çok mu zor Bilgi verirmisiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle söyliyeyim bende çok korkuyordum ama stres yapmasın risk var ama çok düşük süreç zor ilk 15-20 gün ağrısı çok şiddetli ilk oturma ayağa kalkma yürüme zorlayacak ama 2 adım da atarsa atsın ameliyat sonrası zaten 10 gün kaldım hastanede covid-19 nedeniyle erken taburcu oldum 10 saat ameliyat sürdü kişiye göre değişir 8 gün yoğun bakım süreci herkesi yoğun bakıma alıyorlar mı bilmiyorum durumuna bağlı atlatması zor ama imkansız değil iyi olacaktır zaman lazim onun için de
Sağlık konusunda 912 cevap paylaştı. şaka gibisin yaa, güzel olan şeyin değerini bilememek ayrı üzücü
20 Yorumla
+1 yılo itici gelmek değil. çekememek. fiziğini çokta güzel kullanabilirsin, ama tabiki önce biraz kilo alman lazım.
10 Yorumla
+1 yıloyşşş yapma kız. kendini dünyadan koparma asla. gencecik kızsın
10 Yorumla
+1 yılSonra biraz boyun kısalacak. ben de başta 4 cm falan uzadim sonra 2 cm kısaldım
10 Yorumla- Sağlık konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılfitness a gir ağırlık kaldır yaşın geç 1.90 ı bulursun yoksa
10 Yorumla millet senden dört dörtlük mü sanki hem uzun boylu kızlar da güzeldir bulunduğum ortamdaki çocğu kişi 165 civarı ben 185 im ve gurur duyuyorum sende kendini sev
00 YorumlaOzguvenini fiziginle ya da vucudunla degil kendini gelistirerek yenmelisin. Haricinde hepsi gecici ama kisisel gelisimin daima kalicidir. Ve insanlarin senin fizigin yerine aklini ovmesi bahabicilemez!
10 YorumlaSkalyoz neredeydi. Ayni problm bir tanidigimda daha var
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim kaburgamin olduğu yerdeydi 90 derece olmuştu
herkesin bir kusuru oldugunu kabullen kimse buradan ozguvenini yukseltemez nasil mutlu oluyorsan oyle yasa senin boyun kimseyi ilgilendirmiyor bence cirkin de degilsindir sadece kendini sevmiyorsun
10 Yorumla
+1 yılspor başla hemen toparlarsın zaten spor sayesinde çevrende olur düzelirsin hemen 1-2 aya
10 YorumlaSıkma canını senden da kötü insanlarda var hasta olup yatanlar evden çikamayanlar onlar napsinya dert etme
20 YorumlaHayır aşkım benimde boyum 1.80 ve benimle alay edenlere genellikle aldırmıyorum sonuçta itler ürür kervan yürür
20 Yorumla
+1 yılAzcık kilo alsan yeterli bence :) onun dışında uzun boylu olman güzel bir şey voleybol ile ilgilenip fırsata çevir:)
20 Yorumla- Sağlık konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılNeden boyunu avantaja çevirmiyorsunuz? Voleybol ya da basketbol oynayarak?:)
04 Yorumla
Soran+1 yılYapabilir miyim bilmiyorum oyunculuk düşünmüştüm ama oda olmaz bu şansımla
- +1 yıl
Olur olur hepsi olur, dert etme bunaltma kendini
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşün için
- +1 yıl
Sohbet etmek istersen beklerim
Gizli Üye(25-29)+1 yılolabilir normal birşey boyun 181 spora başla 60kilo ol gayet iyi olur , bizi eziklersin belki 173 boyumuz :DD
06 Yorumla
Soran+1 yılSpor yapmam için zaman lazım ameliyat oldum ve sırtımda platin var
Cevap sahibi+1 yılsklyoz gitti diye mutlu olmalısın bence 180erkekle beraber olursun sende boyu dert etme ama
boyun 181de 60kilo olmalısın
Soran+1 yılAmeliyat sonrası aşırı kilo verdim almaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yıldiyetisyene gözük , kendi başına almaya çalışma
Soran+1 yılÖylesi daha iyi haklısın gidicem
Cevap sahibi+1 yılzaten onun verdigi diyeti uygularsan kısa sürede hedefine saglıklı bir şekilde ulaşabilirsin, evde kendi başına kilo almaya çalışırsan yaglanırsın göbek falan çıkar , sormak istedigin başka birşey varsa sorabilirsin
Millete göre hayatınızı yaşarsanız işiniz iş, bu hayat sizin, kimseyi umursamayın dış görünüşünü siz seçmediniz mutlu olmaya bakınız :)
10 YorumlaHer türlü guzelsin boşver
16 Yorumla
Soran+1 yılAlay konusu olmak özgüvenimi çok etkiliyor aile içinde şaka yapılsa bile
Soran+1 yılAilem de öyle söylüyor manken ol diye fakat sırtımda yara izi var artık
Soran+1 yılOlabilir miyim yani hiç böyle düşünmemiştim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana özelden mesaj atar mısın? Gizliden çıkacağım okey dersen...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeninle oradan konuşmak istiyorum
Soran+1 yılBu konuda mi
Kendini sevmezsen kimse seni sevmez
50 YorumlaSeni dışarıya çıkarabilecek ve seninle ilgilenen bir arkadaşınla bunu yenebilirsin
10 Yorumla
+1 yılSpora başla. güvenin de gelir sağlığın da
10 YorumlaBöyle şeylere düşünmeye gerek Yok ki 😀
10 Yorumla
+1 yılSeninle konuşmak istiyorum uyarsa
12 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda mı
- +1 yıl
Hem bu konuda hem arkadaşlık
Mal mısın mk erkekler uzun boya bakar
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu erkek kısa kızlara bakıyor uzunlarin itici olduğunu söylüyor
+1 yılSanaldan başla ego kasmaya
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapacam peki
- +1 yıl
Herkesle konuşarak mesela
Soran+1 yılOlur mu diyosun
- +1 yıl
Evet kızkardeşimde özgüvensizdi
Soran+1 yılÖnerin için teşekkür ederim deniyecem
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinizi sevin evvela ;)
10 YorumlaFazla boy göz çıkarmaz
20 Yorumla
+1 yılOzguvenli hisset
10 YorumlaYaz.
00 Yorumlagecmiş olsun uzuldum
10 Yorumla
+1 yılTamamen pskolojik bu
10 YorumlaPsklojik bisey
10 YorumlaSağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Özgüvenli ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 177 58 kiloyum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGenetik
+1 yılSana göre erkek cok
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Öncelikle bunu dile getirmek bile aslında çok büyük bir adım sizi tebrik ederim :)
Psikolojik olarak değil fakat beslenme anlamında size destek vermek isterim. İdeal kilo aralığımızda değiliz şu an ve bunun olması için neler yapabiliriz bunlara bakalım istedim.
Öncelikle bizim olmamız gereken en düşük kilo 59-60 kilo civarı, BKI'nize göre böyle çıkmakta ama tabii ki kan değerlerimizde bir problem yoksa daha azı da olabilir.
Gerçekten çok teşekkür ederim