Sağlık Kaç kaloridir kahvaltım ve çok mu yemişim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kaç kaloridir kahvaltım ve çok mu yemişim sizce? Yanında 2 dilim ekmek ve 1 Nescafe içtim. Tabakta olanlar: Sosis kızartması, kıymalı börek, siyah zeytin, kaşar peyniri, zeytinyağlı isotlu domates, tulum peyniri, haşlanmış yumurta. Kaç kaloridir kahvaltım ve çok mu yemişim? Cevapla Kaş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MasterMagician Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl Sağlık konusunda 781 cevap paylaştı. Az yemissin ama salam ve borek yememeye calis. gaz yapar sisersin ve cabuk acikirsim 0 0 Yorumla
denizz9 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bunun icin uyg indirebilirsin yaklasik sonucunu oradan daha dogru ogrenirsin 0 0 Yorumla
Tweety1976 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 820 cevap paylaştı. Normal bence Afiyet olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Biz koskoca sinif olarak yarisiyla doyuyoruz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sınıf derken anlamadım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ogrencilerm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 600 felan 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biraz fazla yemişsin ben sabahları hep 1 yumruta 1 dilim peynir yarım domates yarım salatalık yedim 1 ay boyunca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 ceviz 2 fındık birde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Az yemissin ama salam ve borek yememeye calis. gaz yapar sisersin ve cabuk acikirsim
Bunun icin uyg indirebilirsin yaklasik sonucunu oradan daha dogru ogrenirsin
Börek ve sosis olmasa gayet saglikli
Normal bence Afiyet olsun
bana göre hafif denebilir bir kahvaltı
Biz koskoca sinif olarak yarisiyla doyuyoruz
Sınıf derken anlamadım?
Ogrencilerm
600 felan
biraz fazla yemişsin ben sabahları hep 1 yumruta 1 dilim peynir yarım domates yarım salatalık yedim 1 ay boyunca
2 ceviz 2 fındık birde