Kilo alamiyorum.. 19 yasindayim ve senelerdir 45 kiloyu gecemiyorum. ne yapmam lazim tavsiyelerinize onerilerinize ihtiyacim var.?

19 yaşındayım senelerdir 42-45 kilolarindayim. Boyum 1,55 m. Ne boyum uzuyor ne de kilo alabiliyorum. Allahtan kemiklerim falan görünmüyor o yüzden cok belli değil. Yüzümde biraz toplu o yüzden cok dikkat cekmiyorum. Doktorlarda kilo alsan iyi olur ama tehlikeli bisey değil. Hasta falanda değilsin diyorlar. Yinede farkindayim cok cabuk kilo verebiliyorum ve en azindan 45 de kalabilmek icin çaba sarf ediyorum. Gucsuzumde kilo kaybedecegim korkusuyla sporda yapamiyorum. Yapsamda Yorgun dusuyorum. Istahsizlik yorgunluk hepsi var. Resmen hayati canli canli yasayamiyorum. Artik normal bir insan gibi spor yapmak istiyorum aktif olmak istiyorum. Güçlü olmak istiyorum. Ne yapmam lazim bana ne onerirsiniz lütfen yardimci olun tavsiyelerde bulunun
Kilo alamiyorum.. 19 yasindayim ve senelerdir 45 kiloyu gecemiyorum. ne yapmam lazim tavsiyelerinize onerilerinize ihtiyacim var.?