Hemen başlığa bakıp daha ne kadar kilo vericeksin falan demeyin arkadaşlar boyum 1.52 ve evet 48 den 40-43 arası bir yere düşmek istiyorum yani ideal kiloma ama zaten çok bir kiloda olmadığımdan çok zor b oluyo bu durumda yağ yakımı ve kilo hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum?
50 kg altı insanlar nasıl zayıflar?

Merhaba,
Normalde ideal kiloyu biz boy uzunluğu yerine vücuttaki yağ yüzdesine göre hesaplamayı daha sağlıklı bulsak da şu an kilonu da göz önünde bulundurduğumuzda zayıflamak isteğini haklı buluyorum. Sadece burada önemli olan sağlıklı bir kilo verme ile bağışıklık sistemini düşürmemektir.
Küçük kilolu insanların kilo verebilmesi diğer kilolu insanların kilo verebilmesinden daha zordur. Çünkü hem kalori alımları daha az hem de kilo verebilme kapasiteleri sınırlıdır.
Bunun için de kalori hesabı yerine daha protein ağırlıklı bir beslenme ve düzenli bir egzersiz ile kilo verebilmeye çalışmalısın.
ile metabolizmanı hızlandırabilir, daha fazla yağ yakabilirsin.
Ayrıca da kendini zaman ile strese sokmamalı, vereceğin 6-7 kg için 3 ay gibi bir süreyi göz önünde bulundurmalısın.
Sayın Müge hanım bende öyle düşünüyorum genelde bizim Türk milleti yağ oranı ve kiloyu bilmezler ve sizde çok iyi biliyorsunuz ki bölgesel yağ yakımı diye bir şey yok televizyonda saçma sapan kamu spotları yerine obezite adlı kamu spotları ufak bilgilendirmeler verse harika olurdu. KS da beslenme ve fitness, cardio gibi antrenmanlarda Yardımcı olurum ücretsiz bir şekilde (: iyilik yapmak güzeldir insanlara yardım etmek