Boyum 165 kilom 54 47 48 olmak istiyorum bir ayda düşük karbonhidrat diyetiyle kaç kilo veririm
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kilon acayip iyi ben de senin kiloda olmak istiyorum
Haftada 600 gramdan aşagı vermezsin yağdan ama ketosiz olmaz zor iyi dengelemen gerek
Fazla verirsin spor düzenli beslenme
sen kiloluysan ben ultra mega kiloluyum ya
Yapma miden mafolur
Hızlı bir şekilde
Merhabalar!
Öncelikle ketojenik diyetin ne olduğuna değinmek istiyorum. Ketojenik diyet %5'in altı karbonhidrat, yeterli protein ve yüksek yağ içeren bir diyet türüdür.
Aslında temele bakıldığında zayıflama türünden ziyade dirençli epilepsi hastalarının nöbetlerini azaltmak/durdurmak amacıyla yapılmıştır. Evrile evrile şu anda zayıflama diyeti olarak önerilmesine rağmen uzun vadede yapıldığında vücuda zararları olduğuna dair çeşitli çalışmalar mevcut.
Her şeyden önce kilonuz ideal aralıkta olduğu için ve bazal metabolizma hızınız biraz düşük olduğu için kilo verme hızınız da düşük olacaktır.
Aylık 4 kilo kayıp sağlamak sizin için en sağlıklı olandır diye düşünüyorum. Ketojenik diyet yerine normal zayıflama diyetleriyle de çok daha kolay ve keyifli bir şekilde kilo kaybı sağlayabilirsiniz.
Sevgiler.
Tavsiyesiniz için teşekkür ederim