Bunu gerçekten yaşayanlara soruyorum.
kadın/erkek, aile, iş, çevre ilişkilerinizi nasıl etkiledi
kadın/erkek, aile, iş, çevre ilişkilerinizi nasıl etkiledi
bir dönemde 11 kilo vermiştim okulda tanıyan herkes beni konuşuyordu o ara. Şeflikte bile hocalar benden bahsederdi. Atölyede nasıl zayıfladın diye sorardı hocalar. Ondan sonra zaten bir özgüven geldi. Derslerde başarılı oldum yaptığım işre başarılı oldum. Orda başarılı olunca ailem mutlu oldu ben de mutlu oldum. Sonra bölüm birincisi oldum zaten. Beni böyle etkilemişti birbirine bağlı olan şeyler beni başarıya götürdü ama tabi baş etken zayıflamamdı
Çevre değilde kendini daha özgüvenli hissediosun güzelim diyorsun ve kıyafetleri daha rahat kullanıosun. Bişe giydiğin zaman yakışıyor. bir yere gideceğin zaman hangisini giysem diye düşünmüosun. Zaten hepsi oluyor üstüme diosun. Giy çık hemen. Vakit kaybı yok. Ve evet çevre tarafından daha çok dikkat çekiosun
Cevap
0Cevap
Zayıflayınca herkes beni çok sevecek diyebilsem keşke. Yok ben genel çirkinim. Kiloyla alakası yok. Ama zayıflayıp etkileyici olan insanlar çok
vardır senin de bir güzelliğin çevrendekiler sana bakmayı bilmiyor empoze etmişler sana çirkinsin diye
İş görüşmeleri vs daha kolay geçti
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?