110 dan 89 a düştüm
hala “70 olmadan incelmezsin” kafasındalar
iyide ben çalışıyorum bu konu üzerinde bir ayda nasıl olayım70? 1.62 boyum.
1- Bayramda 82 olurmuyum?
2- beni üzen. Terk eden. yarı yolda bırakan arkadaş ve eskiler e kapak olur mu? Bana ezik vs dediler.
hala “70 olmadan incelmezsin” kafasındalar
iyide ben çalışıyorum bu konu üzerinde bir ayda nasıl olayım70? 1.62 boyum.
1- Bayramda 82 olurmuyum?
2- beni üzen. Terk eden. yarı yolda bırakan arkadaş ve eskiler e kapak olur mu? Bana ezik vs dediler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sakın pes etme çok güzel bir sonuca ulaşmışsın ve böyle devam etmelisin biraz daha dişini sıkarsan herkesi söylediği laftan utandıracaksın. Ben de 15 kilo vermek istiyorum ne yapıyorsun diyet ve spor olarak?
şu an oruç tutuyorum tatlı tüketmiyorum veya sütlaç sürlü tatlı iftardan 1.5-2 saat sonra
3 litre su ve Ergin Kırbaç videoları
Tamam çok teşekkür ederim 🙂 dişimizi sıkmalı herkesi de şaşırtmalıyızzz
eski sevgilim pişman olsun istiyorum
Ailelerin hepsi öyle küçükken 90 alırdım sınavdan neden 100 değil derler. Egoları sevgiden ağır geliyor bazen. İnsanlar çok kötü olmuş ne demek ezik ya? Kim kilolu olmak ister? Sen bence bunları kafana takma ailenide salla. Bak benim kuzenim 100 kiloydu. Kız bir diyete girdi 6-7 ayda 50 kiloya düştü. şu an benden zayıf. Azim kararlılık bu işin püf noktası pes etme kimse için değil kendin için zayıfla
sakın pes etme ailenin yaptığı da ayıp ama motive etmeliler seni
Çok ayıp ya diyorum ki şükür 89 u gördüm tebrik etme yerine sen 70 olana kadar boş diyorlar :’(
Eski sevgilim de aynısını diyordu
kafana takma tam gaz devam
Aynı boydayız 75kiloyum bende kilo vermeye çalışıyorum 5 gün önce başladım
Senin yolun kısa
En az 65 istiyorum ama bakalım inş verebilirim sende öyle
İnşAllah
diyetine sporuna devam et.. bayrama kadar olmazsa da 2 aya olur.. önemli olan senin hedefine ulaşman süreyi takma kafana..
sen mücadelene devam et 80 altına düştüğünde zaferlerin yakındır
Tüm eskilerim kapıya gelip özür dilesin
Sevinçten gözlerim doldu ss aldım
Al işte aileye bak. Hepsi olur kapak bravo.
Üzülme inanırsan olur
ailene takilma