cok kilo aldım yaklasık 5 kilo civarı Şu an karnım cıkmıs durumda psikolojim bozuluyor eski halimi cok özledim😞😞 nasıl verebilirim bu kiloları ve ne kadar sürede verilir? 😞
Cevabın nedir?
+1 yılYürüyüş ya da koşunun (Spor, dans) yanında sağlıklı iştah kesme diyeti ile,
1. Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar.
2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur.
3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği ya da kurusunu biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.
4. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 Dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın.
5. Öğünler arasında acıktığınız da kuru Erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var.
6. Haftada iki yumurta yiyin. Çünkü yumurtada bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar.
7. Enerjisiz kalmamak için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyla karıştırın. Bir-iki damla acı biber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ
yakımını kolaylaştırır.
15 Günde 5 Kilo Verdirebilen Maden Sulu Limonlu Form Çayı
“Yeşil Çay, Maden Suyu, Limon” İle Yağlarınızı Yakın, Zayıflayın
Malzemeler 1 günlük
Yarım litre kaynar su,
2 Tatlı kaşığı yeşil çay,
Yarım limon,
1 Şişe maden suyu
Yapılışı: Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz.
Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz.
Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz.
Maden sulu, limonlu yeşil çayımızı oda sıcaklığında gün içerisinde öğün aralarında içiyoruz.
Her gün düzenli olarak yukarıda tarifini verdiğimiz gibi maden sulu limonlu yeşil çay içmek çok fazla yağ yaktırıyor ve zayıflatıyor.22 Yorumla- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılTaktikleri bırak. Yemek yiyerek kilo verdiğimi biliyorum sırf ölüm diyetine girerek kilo vermeye çalışanların gözüne sokmak için. Olay basit. Şekeri hayatından çıkart, karbonhidrat ve yağ alımını azalt. Metabolizman yavaşsa normalden az daha hızlı tempoda aç karna yürüyüşe çık sabahları.
00 Yorumla
Sadece 5 kilo vermek istiyorsan bunu 1 ayda yapabilirsin. Daha erken vermeni önermem. 5 kilo vermek istiyorsan öncelikle şekeri ve tuzu azaltmalısın. O 5 kilo içinde ödem de vardır mutlaka ve ödemi atabileceğin şekilde beslenmen gerekiyor. Aynı zamanda vücudunun ihtiyacı olan besin ögelerini de dengeli şekilde almalısın. Bir de yediğinden daha fazla yakarsan kilo vermen kolaylaşır. Ortalama 10000 gibi bir adımda aldığın ve ihtiyacın olan kalori miktarından azaltmış olursun yemeği kesmeden.
10 Yorumla
5 kiloyu rahatlıkla 1 ayda verebilirsin. Zaten son zamanlarda hızlı aldığın bir kiloysa çabuk geçer. Her gün 1 saat yürü imkanın varsa. Bol bol sebze ekle yemek listene. Şekeri azalt iyice. Günde en az 2l su içmeye de dikkat edersen en fazla 1 ayda gider.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
50Cevap
- Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılaz yemek sık yemek cok spor ama önce diyetisyen kontrol kan tahlilleri
00 Yorumla
+1 yılÇok basit bak sana bir cümlede anlatayım
Aldığından fazla kalori yakarsan kilo verirsin.
Bak gördün mü çok basit bebeğim10 Yorumla
+1 yılSelahattin dönmezin bir diyeti var. Burcu esmersoyun programına çıkmış. Orda bir diyet anlatmış 3 günde 3 kilo verdiren diyet. Ben tam uymamama rağmen 2.5 kilo verdim. (Tabi biraz da kilo etkili ben biraz fazla kiloluyum)
00 YorumlaEkmek yemeyeceksin haşlanmış yumurta çökelek beyaz peynir kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız. öğlen yoğurtla geçireceksin elma vs vs akşam güzelce tavuk haşlama salata bitti akşam 8den sonra yemek yemek yasak bunları yap gel.
00 Yorumla
+1 yılKarbon hidrat gillerden uzakdur ne dersen ac bir guzel oku
Bol su ic tokluk hissi veren ama duyurmyan gidlar kalorisi dusuk gidalar tuket
Guzelcene spora ver kendini yurusyele basla 2 ay duzene girersin abicim00 YorumlaKuzum ekmeği kes yatmadan önce yemek yeme hafif atıştır salata yapabilirsin mesela. Bende 60 kiloydum Şu an 73 kiloyum yavaş yavaş veriyorum işe yarıyor öyle böyle değil kilo aldım kilo verincede vücudumda catlaklıklar oluştu sinoz krem felan aldım dediklerimi yap bol bol kabul tarcın ve limonlu su iç.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladim tesekkurlerrrr
+1 yılBikarbonatlı su ve limonlu su olayı bitirir ben bu şekilde 13 kg verdim bir kaç ayda iştahı kesiyor bunlar ayrıca alkali su olduğundan çok sağlıklı araştırmanı tavsiye ediyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki herşey dozunda araştırma yapsan daha sağlıklı olacaktır ben kendi sağlık durumuma göre günde bir litre tükettim
- +1 yıl
13 kğ verdim iştahımı oldukça kesti
+1 yılAkşam 6 dam sonra birşey yeme acıkırsan yoğurt olabilir veya salatalık baska birşey önermem sabah yediklerinede dikkat et ben 1 ay içinde 5-6 kilo arasında verdim
00 YorumlaSu diyeti ve kayısı çayı yapıştır gelsin ve özür dileyerek söylüyorum ama kayısı çayı acayip derecede tuvalete çıkartıyo insanı durmaz oluyo bazı yerlerin bilgin olsun :D
00 Yorumla
+1 yılHamur abur cubur kes. bol sıwı. sabah öğlen kahvaltılık akşam yemeğinde ekmez az ye. gece acıkırsan meywa , salata ya da çerez. bu ları yap miğden kücülücek hızla. kilo verirsin.
00 YorumlaKalori açığı çıkartmalısın. Ama bu açığı yemeden çıkarırsan çok sağlıklı değil. Düzenli beslenme ile açık çıkarırsan ve anatomin uygunsa eskisinden iyi olursun. Ama bu tamamen sana bağlı süre şu bu diyemeyiz. Sadece kilo vermek için değil, hayat felsefesi haline getir sporu.
00 Yorumla
+1 yılYemek yedikten sonra 1 saat otur, çık dışarı 3-4 km yürü. Ben her gün bu şekilde yapıyorum yavaş yavaş. Yok ben acıkıyorum sürekli iştahım açık falan diyorsan gizli şeker de olabilir
00 Yorumla
+1 yılSu iç, yürü, egzersiz yap, boğazından kes yeterli ve bunları sıkı sık yaparsan 1 haftada net kilo veririsin
10 YorumlaBol su iç. Gün içinde bir yarım saat tempolu yürü. Ve sık az ye. Tabi yediklerinide abartma. Şeker, bol yağdan uzak dur. Bu kadar.
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurlerrr
Bol ekmek tüket yani ben yedikçe zayıflıyorum çünkü . Bol su hareket ve meyve bunlar ile olur herhalde
00 Yorumla- Sağlık konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılAkşam beşten sonra yemek yeme akşam yemeğinden sonra yeşil çay iç ve her sabah en az beş km yürüyüş yap.
00 Yorumla Sağlık konusunda 461 cevap paylaştı. Sorun etmeyin, önce sağlıklı psikoloji lazım, öğünleri azaltıp yemeği çok yavaş ve az yiyin..
Kortizonlu ilaç kullanmadığınızdan emin olun..00 YorumlaHer zamanki gibi yemeğini ye fakat koşuya başla günde 5 km aralıksız 28 dk da koşmaya çalış bak nasıl zayıflıyosun 2-3 haftada
00 Yorumla
+1 yılHer sabah aç karnına Türk kahvesi sonra iştah kapanır sonra kilo verirsin sonra evlenirsin sonra kocan bu ne biçim karı kemikler çatır çutur kırılıyor dicek sonra ayrılık sen en iyisi balık etli ol 🤙( ben kilolu severim )
00 Yorumla
+1 yılAz ye bol su iç sağlıklı beslen biraz da hareket et verirsin hepsi bu
00 Yorumla
+1 yılKarbonhidratı azalt ve olabildiğince su iç. (Spor yapma imkanın yok diye varsayıyorum)
00 Yorumla
+1 yıl7 den sonra yemek yeme sabahları sıcak limon suyu iç
01 Yorumla
+1 yılInstaya kiloverme yaz istediğini seç beğen ☺uygulanmış tarifler sağlıklı günler.
00 YorumlaSağlık konusunda 445 cevap paylaştı. Hedefini mutlaka gerçekleştirme üzerine çalış sonra zayiflarsin
00 Yorumla
+1 yılSu iç, hareket halinde ol sürekli. Sebze tüket çoğunlukla, ekmeği kıs
00 YorumlaSağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öncelikle şekeri bırak veya azalt zamanla kilo verirsin
00 YorumlaBence kafana takma ben balık etli kızdan hoşlanırım eminim çoğu kızda böyledir..
00 YorumlaTenya Kurdu diyeti ayrıntı istersen yardımcı olurum
02 Yorumla- +1 yıl
Hollywood mankenlerinin yaptığı bir diyetmiş. Önceden tenya kurdu kapsülü satılıyodu ama maalesefki diyetisyen para kazanamamaya başlayınca yasaklandı. İnek dışkısını süzgece koyup sudan geçiriyosun o tenya kurdu kalıyor süzgeçde canlı şekilde yutuyosun çiğnemeden öldürmeden bağırsağına yerleşiyor çoğalıyor senin yediklerini o yiyor sana yaramıyo
+1 yılAz yiyerek. Şahsen depresyona bir hafta girip sonunda incecik cıkıyorum.
00 Yorumla
+1 yılGobek mutfakta eritilir. Egzersiz ile de form'a girilir.
00 Yorumla
+1 yılCardio yap düzenli. Cardiodan önce karbonhidrat, cardiodan sonra protein al. Şeker komple iptal.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 günde 5 kilo verebilirsin. Detoks yap, sadece sebze suyu ve normal su iç. Hem vücudun toksinlerden arınır cildin berraklaşır. Yarın ben başlıyorummm
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yapılıyor
Cevap sahibi+1 yılGeceden acı bir şey, ya da ingiliz tuzlu su veyatta sinemaki çayı iç bağırsaklarını boşalt. Günde 3 öğün 1 bardak salatalık, maydanoz, Roka, ıspanak, Havuç suyunu sık iç.
+1 yıl1 litre suya zencefil limon sık 1 tanede cubuk tarcin at aksamdan islat sabah ic onu ve 3 litreye yakin su ic hergun
10 YorumlaHarekete geçmen lazım her sbaah güne bir bardak su ile başla mesela nacizane fikrim
00 Yorumla
+1 yılBeralife dan aspir yağı al kullan. Efsane etki ayda 3 kilo garanti
00 YorumlaEğer maddi durumunu etkilemeyecekse spora yazıl ve aksatma. Klasik olacak ama çok yememeğe çalış.
00 YorumlaYağlı yiyecekleri azalt ama bir diyetisyene gidipte diyet programı alsan daha iyi olur kan değerlerini falan etkileyebilir belki
00 YorumlaPilav makarna ekmek ve tatlı dan uzak dur. Asitli içecekler içme spor yap kilo verirsin. Bu kadar basit
07 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6dan sonra yemek yemiycen ekmeği sadece kahvaltıda yiycen spora gitcen abur cubur yemiycem vs.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@esragzg evet 7 den sonra :D
+1 yılKarbonhidrattan uzak dur şekerden de öyle 6 dan sonra acikirsan meyve falan ye yatmadan önce pul biberli yoğurt yiyebilirsiniz bide yürüyüşe çıkabilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYerken dusunucektin 1.50 boy 99 kg filanmisin tipik türk kızı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuzgun bir diyet yapip youtubeden evde yapabilecegin egzersizleri izleyip uygulayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılÖlüm orucu tutman gerek sabah 1 tane elma sadece su içerek ölüm orucu tutarak zayiflarsin
04 Yorumla- +1 yıl
Her bünye bunu kaldıramaz bahsettiğin şey çok tehlikeli
- +1 yıl
Kaldırmamasinda bse yok en ideal zayıflama yöntemi sadece elma a. a yapamaz bunu kimse irdesi olacak bunu yapanın
- +1 yıl
İradesi olsa dahi bu tehlikeli aç kalarak kilo veremezsin.
- +1 yıl
Diğer türlu hiç veremedin
Bunlar dunyalik meseleler hic bosuna ugrasma böyle seylere kafana göre yaşa
00 Yorumla
+1 yılSekeri ekmegi tamamen birak karatay diyeti der susarim onunla 20 kilo verdm
00 Yorumla
+1 yılHarcadigin efora bagli cok efor harcarsan 10 gunde gider.
00 Yorumla
+1 yılYemek yeme çok az ye iki lokma. Böylelikle 3 günde 1kilo
00 Yorumla
+1 yılselam aynı sıkıntıyı çektim ama kurtuldum yardimci limmi
00 YorumlaBen neden alamıyorum yaaa. Boğazını tut yeme
01 Yorumla- +1 yıl
Haklisiniz
- Sağlık konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten 5 kilo çok :/
00 Yorumla Sağlık konusunda 445 cevap paylaştı. 1 ayda sağlıklı bir şekilde verirsin
00 Yorumla
+1 yılGünde 1200 kalori ye sağlıklı besinler ile'
00 YorumlaAldığın kaloriden fazlasını yakman yeterli..
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki kac gun bulur
Acil diyosun ne kadar zamanıb var
00 YorumlaAh bir yolunu bulsam bende verücem
00 YorumlaBen de veremiyorum 😩
00 Yorumla
+1 yılDuzenli beslenme spor
00 YorumlaSabahları yulaf elma ye ekmeği şekeri kes
00 Yorumla
+1 yılKaratay diyeti uygula, ayda 10 kilo verirsin.
10 YorumlaKaç kilo boy yağ oranı bakalım
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı