Arkadaşlar 18 yaşındayım ve boyum 1.70 ama kilom sadece 47-49 arası değişiyor. Kendime göre aşırı zayıfım ama gören herkes manken gibisin falan diyo ama ben giydiğim şeyleri kendime yakıştırmıyorum çoğu gün dışarı çıkasım gelmiyo kilo almak için ne yapmam gerekli spora gitmek dışında? İnstagram da kilo aldıran karışımlar satan sayfalar var bu ürünlere güvenebilir miyim?
Cevabın nedir?
Gunluk alman gereken kaloriyi hesapliyorsun. siteler mevcut bunun icin. Ornek gunluk alman gereken 3000 sen 2999 kalori alirsan kilo verirsin 3001 kalori alirsan kilo alirsin. Evren nasil mukemmel bir düzenle yaratildiysa insan vucududa bu sekilde yani paradokslara girmene gerek yok hersey matematikten ibaret. Ayrica kaliteli karbonhidrat tuketmeni tavsiye ederim kepekli makarna esmer pirinc tarzinda yulaf ezmesi. Bu sekilde.
010 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGece yatmadan önce cicibebe + çikolata sos + süt karışımı ye 1 kase ve hemen yat. Telafisi olmayan yakılamayan kalori olarak hanene yazılacaktır. Senin yaşlarındayken ben de dert ediyordum kilo alamamaýı sonra bu gece atıştırmaları bağımlılık yaptı şimdi de yerimden kalkamıyorum 😊 Yani faydasını görürsün. Tozlara fazla rağbet etme derim.
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlara deseydin ya mankenler de zayıf zaten pu cocu diye xjwk (bu arada profil resminden belli oluyor zayıf olduğun bana sorarsan bacaklara ve kalçaya kilo alıyorsan 65e kadar gidebilirsin ama kilo sadece kollara göbeğe gidiyorsa 55 falan yeterli olur pek kilo almanı önermem göbekten alıyorsan
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer göbekten alıyorsan azar azar kilo al ya da fitness yap hem kaska beraber kilo alırsın hem daha iyi olur bende çekiciliğini artırırsan göbekten kilo almana açık ası üzüldüm baya :(
Cevap sahibi+1 yılBende değil hemde olucaktı
Cevap sahibi+1 yılMork senle aynı yaştayım ve diyorum ki iyki hiç sevgilim olmamış Dnwkdkwsk
Cevap sahibi+1 yılBana sorarsan biraz kilo al bak ölçülerine belki eski haline dönüp bacaktan almaya başlarsın
Cevap sahibi+1 yılXmwmskwkxwksk neyse efenim benim sana önerim fitness yap gym yap ama erkek gibi olma omuzları falan genişletme bacak popo kası yap deli gibi zaten bulk yapınca kendini farkediceksin böyle kalcam diceksin öbür türlü işin zor
Spor yaptığın için kalori açığını kapatman gerek yaktığın kaloriden daha fazla almalısın bunları kaliteli olarak almanı tavsiye ederim kaliteli karbo ve protein olarak yaşın daha genç bu yüzden bence ideal
09 Yorumla- +1 yıl
Spora gitmek dışında dediğin için öyle anladım keza şu an spor yapmıyorsan zaten yüksek kalorili beslenirsen kilo alırsın ama tavsiye etmem bazı insanlar belli bir yaş aralığında istemsizce bile kilo alabilir kendini beğeniyorsan eğer insanların dedikleride zaten bu yönde bence öyle kal
+1 yıldeğerli arkadaşım hekim olarak tavsiyem ürün ve takviyelerden önce tirioid kontrolü yaptırmanız olacaktır. sorunun ana kaynağı çözülmeden sadece bir kaç kilo alır verirsiniz.
02 Yorumla- +1 yıl
b 12 vitamin eksikliği çıkmıştır fakat tirioid baktırmanız lazım aksi durumda gebelik durumuna kadar böyle devam edecektir
+1 yılZamanla kilo alırsın zaten, bunun için uğraşma daha yaşın çok genç. Sonra kilo fazlan olmaya başlar önünü alamazsın
032 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak nesini beğenmiyorsun?
- +1 yıl
Zamanla vücudun yerine oturur merak etme. Şu anda bırak kendi kendisine gelişsin
- +1 yıl
Bu arada fiziğin çok güzel ve çok şanslısın bunu unutma. Allah sahibine bağışlasın 😅
- +1 yıl
Rica ederim. Bize de böyle hatun nasip olur inşallah. Aman nazar değmesin de 😅
- +1 yıl
🙏🏻🙏🏻
- +1 yıl
Tamam ondan 😅👍🏻
- +1 yıl
Yaw he he dhdhd
- +1 yıl
Tamam ben de öyle didim
- +1 yıl
Ben konuyu unuttum bile 😅
- +1 yıl
Bence kilonla ilgili sorunun yok fıstık gibi kızsın 😂
- +1 yıl
Sen iste ben hergün sıkılmadan söyleyeyim hiç sorun değil 😂
- +1 yıl
Bunu görevim olduğu için yapmam zaten. Sadece sana bakıp gerçekten ne düşündüğümü söylemem yeterli
- +1 yıl
Şaka bir yana profil resminden gördüğüm kadarıyla gerçekten güzel bir kızsın ve çok hoşuma gittin. Fizik olarak tamamen görmedim ama söylediğin ölçüler de çok ideal ölçüler bence. Ben de baya zayıfım o yüzden seni anlıyorum ama sen bir kadınsın ve bu yüzden harika ölçülerde olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Üstelik hemen ponçikleşiyorsun 🥺
- +1 yıl
Hayır sadece fazla ponçiksin ☺️
- +1 yıl
Ricilir
bak şimdi her akşam uyumadan önce bir tabak süt ve bir paket cici bebe yiyosun, 2 ayda 13 kilo aldım
07 YorumlaSağlık konusunda 543 cevap paylaştı. Evet 1 çözüm var fazla kilo alma boşver sır vermicem
06 Yorumla- +1 yıl
ilk önce çocuk gelişim doktoruna gideceksin yanlis hatirlamiyorsam ordan sana doktor diyecek test yaptır felan filan neyse geçelim bu kısmi sen söyleyeceksin mama istiyorum diye adı infatrini olması gerek doktor daha iyi bilir. Düzenli kullandıktan sonra yaklaşık 2 3 ay sonra balık etli olursun. Daha önceden eczanede para karşılığı satılıyordu şu an değişmiş sanırım. Yakın arkadaşım kullandı kız baya bir zayıftı sonra ne olduysa kılo aldı.
- Sağlık konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılDilara sakın instagram dan Bişey alma ölebilirsin beni oraya getirme kilo alacak yöntemler biliyorum
021 Yorumla- +1 yıl
Afferim söz dinle
- +1 yıl
Ben araştiricam sana haber vericem nasıl kilo alırsın die
- +1 yıl
Övgüye gerek yoktu dilara sen yeterki mutlu ol kilo al yeter
- +1 yıl
Aman dilara sen üzülme canını sıkma ben çözücem bu durumu aa burda kapı gibi sevimli yakışıklın burda
- +1 yıl
Dilara beni eklrmsn ordan detayli konuşalım ben sana liste atcam ne yapacaksin die günde
- +1 yıl
Ya yorumu içine etme dil ar be üffff o mecazi anlamda dedik
- +1 yıl
Herşeyi abartmazmisin
- +1 yıl
Dilara bağırmadim ki ben sana öff sustum ben ya
- +1 yıl
Yoo hiç de atarlı felan değilim sfsfss
- +1 yıl
Off sus dilara be sfsfs
- +1 yıl
Belliymiş sanki telgrafın tellerine oynuyon çifte telli gibi. d
- +1 yıl
Dilara ne diyon sen be ben çocukluğum dan beri uyumam bebe yok karşında sffs
- +1 yıl
Çok istiyosan kendin uyu
Hayır alma boşuna para verme öyle şeylere onun yerine erzağını al emin ol hepsi beş para etmez
05 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten ben 3 yıldan beri düzenli spor yapan biriyim bende ilk başlarda bilmeden aldım hata yaptım inanın gerçek yemeğin yerini hiçbiri tutmaz hepsi reklam yani boş benim salon hocam müsabık vücut geliştirmeci tanındık kullandığını görmedim onun yerine af edersiniz hayvan gibi yemek yiyor ayrıca kendiside diyor yani faydasız olduğunu sorduğum zaman bizim milletimizin kafasında sanki sihirli bir deynekmiş gibi görülüyor böyle şeyler
- +1 yıl
Aynen dediğiniz doğru mesela şeyde yapabilirsiniz muzlu ballı süt ya da cici bebe kaju ceviz badem fıstık ara öğün olarak ben bunları çok yedim kilo almak için faydasınıda gördüm yalnız miktarına dikkat ediceksiniz fazlası vücutta yağ oluyor tabi sizin amacınız ne orası sizin tercihiniz
Yasin genc metabolizman hizli calisiyor demek ki zamana birak biraz Şu an napsan cok fayda etmez. ya da iyi bir spor ve hoca takviyesi ile yapabilirsin
03 Yorumla
+1 yılKilo başına alacağın karbonhidrat ve yağı öğrenerek ona göre günlük kalori alımını ayarlamalısın
010 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar için Bulking terimini araştır mesela ben bulkta 350gr karbonhidrat alıyorum bir gün içerisinde buda kas kazanımı ve kilı artışı sağlıyor kadınlardaki metabolizmayı tam bilmediğim için yorum yapmak istemiyorum internetteki forumları takip edebilirsin yararı olur
- +1 yıl
Ve spor yapman şart
- +1 yıl
Kilo aldırıcı gainer ürünlere boşuna para harcama onlar sadece basit karbonhidrat dolu aynısının ucuzunu evde de yapabilirsin kendine
- +1 yıl
Önemli değil bebiş :dd
- +1 yıl
Ricalar ricalar <3
- +1 yıl
😇😇😇😇
+1 yılhazir gida, fastfood tarzi seyler yiyeceksin
012 Yorumla- +1 yıl
tek seferde olacak sey degil ki, ne zaman miden kazındı, hemen siparis verip yiceksin, mideni bekletme yani
- +1 yıl
o zaman sana guzel bir maakarna siparisi vereyim 😂
- +1 yıl
kizim gece gece aglatacaksin beni dur😔 yok mu ailenden gelirin falan
- +1 yıl
anladim. bak simdi yapacağın seyi soyluyorum, 2 arkadas daha bul, bulundugun üniversitedeki belediye ve kaymakamligina basvuruda bulun, durumunuzu guzelce anlatin, maddi manevi yardimda bulunun, ellerinden geliyorsa yapacaklardir. bizde cektik ayni sorunlari, bu yontemle kalacak yer ve yiyecek temin edilmisti
- +1 yıl
sevgilin de mi yok
- +1 yıl
😂😂 daha dur hayatinin baharindasin
Homili gırtlak homili gırtlak yapcaz bende sende
017 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhareketli biri misin?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo zaman az yemek yiyosun ki kilo almıyon dimi
Bende 1.70 -49 um :(
07 YorumlaNe güzel zyıfsın işte
05 YorumlaBol protein tüket
O sayfalara güvenme01 Yorumla
+1 yılHabire yiii
010 Yorumla- +1 yıl
şu an yarım ekmeğe ne varsa koy ve göm 😅
- +1 yıl
Afiyet olsun. "Yarasın inşallah" 🙂
- +1 yıl
Ben öyleyim şu an. Boy pos var ama kilo da var 😅 10 kilomu verebilseydim keşke sana
- +1 yıl
Kesinlikle 😂😂
Vayyy bee
013 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?