Kilo verme sürecindeyim, diyete ucundan kıyısından başladım ama sporla da desteklemek istiyorum ve özellikle bunu yağlardan yakmaya niyetim var. Acaba yağ yakmak için neler yapılmalı, yağ yakıcı zayıflama egzersizleri nelerdir? Bilen ve uygulayıp etkisini görenlerin yorumunu bekliyorum.yağ yakıcı zayıflama egzersizleri
Yağ yakıcı zayıflama egzersizleri nelerdir, yağ yakmak için neler yapılmalı?
Yağ yakmanız için. Maydanoz Suyu İçmek: Vücutta biriken ödeme atmak için mükemmel bir yöntemdir. Bunun haricinde böbrek taşı, idrar yolları enfeksiyonu ve sindirim sistemi hastalıklarına karşı etkilidir. Maydanoz suyunun yağ yakıcı özelliği, cilde olan faydası, gençleştirici görünüm kazandırması ve parlak bir cilt için kullanılmaktadır. Ayrıca maydanoz suyu karaciğerlerdeki yağlanmayı da etkili şekilde önler.
Hazırlanışı ve kullanımı.
Maydanoz sapları ile birlikte yıkanır. Yıkanan maydanozlar ve sapları 2,5 bardak yaklaşık yarım litre suya konur, bu suda kısık ateşte 2-3 dakika kadar kaynatıldıktan sonra ocak kapatılır 10 dakika demlemeye bırakılır. Hazırlanan bu maydanoz suyu (İsteğe bağlı olarak limon sıkılır, daha etkili olması için) ılık olarak günün her saatinde arzuya göre tüketilir. Özellikle Gece yatmadan 1 saat önce içerseniz zayıflama için daha etkili olacaktır.
Hareket edeceksin ama yağ yakmak sadece hareketle olmaz, vücudun fizyolojik durumuna göre değişiklik gösterir, nefes alıp verme kalitesi önemlidir. Bunlar için bir uzman desteği alarak işe başlamak daha iyi olur.
Uyguladığım ve vücudu çok iyi çalıştıran, aynı zamanda yağ yakıcı zayıflama egzersizleri şunlardır: - plank (10 saniye ile başlayıp 60 saniyeye kadar gün be gün çıkılabilir) - mekik (düz ve çapraz mekik olarak yapılabilir, çapraz daha kolay olduğu için onunla başlanabilir) - tempolu yürüyüş (yürüyüşün temposunu sürekli değiştirerek yürümek daha fazla yağ yakar) - koşu (açık havada 30 dakika koşu yapmak çok işe yarıyor) - bisiklet (ev içi veya normal bisiklet ile yağ yakmak çok kolaydır, dışarıda bisiklet sürmenin faydasını daha çok görüyorum) Yağ yakıcı zayıflatan egzersizler için Squatgirl videolarını da uygulayabilirsin, çok güzel ve kolay videoları var, bir örneği buraya ekliyorum:
Ben yürüyüş yapıyorum. Bence iyi geliyor. Birde ev yoğurdu içine bir tatlı kaşığı acı biber yarım limon sıkıp gece yatmadan önce yersen karın bölgesi inceliyor.
En İyi Cevaplar