Sağlıklı bir şekilde kilo almanız için. Normal öğünlerinizin yanında günlük olarak Çikolatalı puding: Bu sayede vücuttaki kan istediği protein ve mineralleri alır. Kilo kaybı yaşayanların günde 3 kez 1 hafta boyunca puding yemesi gerekiyor. B. Peynir: 200 kalori bulunuyor. Yumurta: Günde 2 yumurta kadınların günlük protein ihtiyacının 4 te 1ini, erkeğin ise 5 te birini karşılar. A, D, E ve B vitaminleri içeren yumurtadaki selenyum maddesi, bebeklerde sindirim sorunlarını çözer, yetişkinleri de kansere karşı korur. Dondurma :Günde 2 top vanilyalı dondurma yemek, insan vücudunun günlük protein ihtiyacının yüzde 20sini karşılar. Salam B vitamini, demir, sodyum ve potasyum deposudur. Ekmek yerine mümkünse börek yiyiniz. Susam, yoğun yağ içerir. Fazla tüketimi kilo aldırır. Muz Fıstık ezmesi, Patates, Fasulye, Tereyağı ve zeytinyağı, Üzüm ve İncir. Egzersiz Kilo alma sürecinde yağ alımının engellenmesi ve kas hacminin artırılarak kilo alınması için düzenli olarak egzersiz yapılmalıdır. Düzenli egzersiz ve spor metabolizmayı hızlandırır. Özellikle kardiyo egzersizleri ve aerobik egzersizleri yapılabilir. Ayrıca bisiklet egzersizleri, tempolu yürüyüş, yüzme ve dans gibi egzersizler de yapılabilir.
Metabolizmanızı yavaşlatmak için sürekli olmaksızın hafta içi tüketiniz Hazır gıdalar, cips, gofret, çikolata ve bazı kuruyemişler kalori açısından oldukça zengin besinlerdir. Bir avuç badem yemişim, 1 tane gofret yemişim bunda ne var diye düşünmeyin. Uzun vadede bu tür atıştırmalıkların aşırı kiloya yol açtığını da unutmayalım Süt İçiniz. Büyük bir bardak çikolatalı süt sana yüksek kalori getirecektir. Yalnızca süt değil, milkshakeler de, özellikle meyveli olanları yüksek kalori içerirler. Gün boyu canın çektikçe bunlardan tüketerek hızla kilo alabilirsiniz.
Aslında kilo almak için ve vermek için kullandığın besinler genellikle aynı olur. Değişen şey miktarı ve besinlerin dağılım yüzdesidir.
Lifalif dediğimiz şey sağlıklı bir karbonhidrattır. Bunu hem kilo almak isteyen, hem de kilo vermek isteyen biri rahatlıkla tüketebilir. Ancak kilo vermek isteyen birinin tükettiği miktarı daha sınırlı tutması gerekir.
Kalori hesabını düzgün yapmak, ve aldığın besinleri kontrol etmek adına telefonuna kolayca indirebileceğin diyet uygulamalarını indirebilirsin. Fitwell, Fit365 benim kullandıklarımın bazıları. İkisine de boyunu, kilonu be ulaşmak istediğin kiloyu girince senin için alman gereken kalori hesaplamasını yapıyor. Uygulamalar tamamen ücretsiz :))
Yüksek miktarda tüketilirse kilo aldıracaktır ve bu sağlıklı kilo olacaktır. Ama nasıl beslendiğiniz, genetik yapınız, günlük aktiviteleriniz ve beslenme alışkanlığınız çok önemli; yulaf ezmesi iyi bir ek besindir.
Her gün yüksek tempo da futbol antrenmanlarim oluyo çok fazla besin tuketiyorum ama alamiyorum lifalif yicem ama arkadaşlarım o seni tok tutmaya yarıyo kilo aldırmaz sana zayıflamak isteyen onu yer tok kalır
Yulaf ezmesi tok tutar, diyettekiler az yer ve uzun süre tok kalır. Hacimlenmek isteyense çok yer, kuru meyve de katar; iki üç öğün tüketir ve kilo alabilir. Siz kilo almak istiyorsanız; günlük kalori alımınızı arttırın ve sonucu görün. İnternet araştırıp öğrenmek içindir...
Valla ben o kadar uğraştım inanki alamadıö bir türlü ben vejeteryanım dünde kan b12 demir ilacı kullanmaya başladım kanım baya düşmüş bakalım işte onlar kilo aldırır diyorlar ama bilemedim valla bende alamıyroum bir türlü
En İyi Cevaplar