Selam. 100 kiloyum 1.83 boyundayım BMİ ye göre 75-80 kilo benim için en ideal olanı. Zayıflamak istiyorum şu 20 kiloyu bir türlü atamadım üstümden. Ben diyet yaparken fazla istikrarlı olamıyorum ve sürekli bozuyorum artık bıkıp ve değişimde göremiyorum vücudumda. İnternetten şok diyetler aratıyorum ama hızlı şok diyetler bulamıyorum. Bana şok diyet önerirmisiniz hızlı kilo verdiren kısa süre kilo vererek zayıflayabilirim ben çünki dediğim gibi uzun süre diyet yapamıyorum. Lütfen yoyo efekti yaşarsın demeyin okumayacam bile o yorumları. Lütfen yardımcı olun psikolojik olarak çöküşteyim :/
Cevabın nedir?
+1 yılNormal sağlıklı öğünlerinizi aksatmadan sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz
20 kiloya kadar verdirebilen haşlanmış limon tarifi nasıl yapılır?
Haşlanmış limon tarifi için gerekli malzemeler:
Haşlanmış limon vücudun yağ yakımını hızlandırır ve gün içinde fazla efor sarf etmediğiniz anlarda bile yağ
yakımını devam ettirir. Vücudu temizleme etkisi ile zehirli toksinlerin atılmasını sağlar.
İhtiyacımız olan malzemeler ise;
•2-3 cm lik zencefil parçası
•5 adet limon
•4-5 diş sarımsak
•2 litre su
Hazırlanışı
Haşlanmış limon içeceği için ilk yapmanız gereken limonların kabuklarını soyun ve suyunu sıkın. Posasını ve kabuklarını atmayın daha sonra içine ekleyeceğiz. Ardından blendır ile sarımsakları, zencefili iyice parçalıyoruz. Limon suyunu, ve blendırdan geçirdiğimiz malzemeleri bir tencereye ekleyip iyice karıştırıyoruz.
Ayrı bir tencerede ise 2 litre suyumuzu, ilk başta arta kalan limon kabuklarını ve posasını ekleyip kaynatıyoruz. Su fokurdamaya başladığında üzerine blendır ve limon suyundan elde edilen karışımı ekliyoruz. Karıştırmaya devam ediyoruz. 5-10 dakika bu şekilde devam ettikten sonra kapağını kapatıp soğumaya bırakıyoruz.
Tarifimiz hazır.
Haşlanmış limonu her sabah aç karnına bir fincan içerek vücudunuzun safra kesesini uyarılmasını sağlarısınız.
Bu da bütün gastrointestinal sistemin uyarılmasını sağlar. Limonda bulunan mineraller de midenizi rahatlatır, sindirim sistemini güçlendirir. Hızlı ve doğal olarak kilo vermenizi sağlar. Her gün bu içeceği hazırlayın ve hiçbir diyet yapmadan 20 kiloya kadar olan vücut fazlalığınızın gittiğini göreceksiniz.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞok diyetten sonra eski düzenine geri dönersen elde var sıfır bunu biliyorsun...
Bünyen kaldırırsa buyur şok diyet sana;
günlük rutin yaşamına e az 1 saat ağırlık antremanı 1saat kardiyo ekle sadece bu ikisi arasında ya da sonrasında 1 öğün sadece bol protein sebze salatandan oluşan bir öğün tüket, antreman öncesi sadece 1 adet muz. gün içinde 2lt spoda da en az 2lt su tüket bunu 1 ay yap (yapabilirsen) sonra tekrar konuşalım. yapılması imkansız değil yılda 1 defa böyle 1 diyet yaparım bahar dönemlerinde def. diyeti ama zordur.
Öncelikle hayat tarzını yaşam biçimini değiştirmen lazım. ama bu top yekün yapamıyorsun belliki. yapman gereken şeyleri sıraya koy her defasında bir adım başararak bunları bütün hayatın boyunca rutinin olacak şekile getir. unutm her defasında bir alışkanlığını değiştireceksin! örneğin;
1. spora başla (1 ay buna alışma evresi hayatında başka bir değişiklik yapma)
2. ekmeği kes (bunun üstünede kendine bir süre tanı)
3. şekeri kes...
gibi devam et her adım için ne çok kısa ne çok uzun aralıklar seçme.10 Yorumla
+1 yıl🔻Hızlı Kilo Vermek için 8 Pratik Diyet Önerim:🔻 1️⃣Her gün mutlaka 1 saat tempolu yürüyüş yapın. 2️⃣Her gün mutlaka protein içeren besinler tüketin. 3️⃣Öğlen ve akşam öğünlerinde yoğurt tüketin. 4️⃣Öğlen ve akşam öğünlerinde 1 kase salata tüketin. 5️⃣Gün içinde 2 litre su tüketin. 6️⃣Ara öğünler yapın. 7️⃣Basit şeker içeren besinlerden uzak durun. 8️⃣ Yeşil çay, rezene, ıhlamur gibi doğal çayları tercih edin.
00 Yorumla
+1 yılAslında zayıflamak şok diyetle falan alakalı değil
Kendine inanmak zayıflamak istemekle alakalı
Aklına koyduğunu yapan biri ol ve bir adım at
Burdan ne kadar sağlıklı cevap alabilirsin ki doktor önceliğinde düzenli sağlıklı bir şekilde kilo ver bence00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
29Cevap
+1 yılMerhabalar kardeşim psikolojik olarak kötü hissettiğin için bir anda kilo vermeliyim diye kendini endekslemişsin sağda solda gördüğüm okuduğum diyetlere takmışsın bunlar kendine eziyet etmekten başka bir şey değil. Öncelikle şiddetle spora başlamalısın ağırlık antrenmanları yaparak çok daha hızlı yol alabilirsin bu konuda maddi olarak sıkıntılı isen vücuduna hareket katmak için koşular yapabilirsin şınav olur mekik olur bu tarz şeyler yapabilirsin bide bu işin yemek kısmı var bana göre en önemli kısım yediklerine dikkat etmelisin aldığın besinlerin kaliteli olmasına dikkat et sağlıksız kalorisi yüksek şeyler yememelisin (yağ olarak zeytin yağı hindistan cevizi yağı karbonhidrat olarak yulaf pirinç bulgur...) senin amacın kalori açığı oluşturup enerji ihtiyacını vücuttaki depolan fazlalıklardan sağlamak.
20 Yorumla
+1 yılKendi arkadaşımdan bil iyorum. Coo kilo mu idi motor sürerdi bazen beni gezdiriddi. Ona sarildigim zamn ellerm birbirine hiç kavuşmazdı Taki onu bir kaç ay göremesene kadar Bor kaç ay sonra onu gördüm fark ettiğin şey zayıflamış olmasıydı. Dedim zayıflamışsın vs nasıl vs dedim diyet mu uyguladın dedi yok bisiklet sürdüm dolmuşla 1 saat süren yolu bisikletle. Gelmiş. Dinlenip geri girmiş bu demek oluyor ki. 2 saat gidiş 2 saat geliş arada bir dinlenerek tabi neyse Dedim gelsene bir sarilim. Ellerim kavuşacak mi oda be. Ellerim bir sürü boşlukta kaldı Yarım adam erimiş girmiş
11 Yorumla- +1 yıl
Önün haricinde kendimden biliyorum
Ac karnına yürümek tabi önce yok olacaksın ürkeğini yedikten sonra yürüyen cikana kadar
Acikdıktan sonrada yürümeye devam tabi
Eaz 3 saat bir kilo verdiriyor ki sorma
Ama yanına şekerli birşeyler al tabi sonra rahatsızlanma
Kuzenim GAPS diyeti ile 7 günde 5 kilo 1 aya varmadan da 16 kiloya yakın vermişti hala da o kilosunu koruyor tavsiye ederim 👍
14 Yorumla
Soran+1 yılGaps diyetimi detaylarını lütfen benimle paylaşırmısın?
- +1 yıl
Diyet bağırsak sağlığı içinde yapılıyor çok detaylı ve uzun bilgilere sahip bir diyet internetten ve kitaplardan araştırmanız daha doğru olur yanlış detay paylaşmak istemiyorum ama bu diyet bıyunce kuzenim bol bol Kemik suyu, ev yoğurdu, ev tuşuları, kırmızı pancar, keçi peyniri, bol et ve köy tavuğu tüketmişti ve kesinlikle hiçbir şekilde ekmek tüketmedi makarna pirinç buldur vs asla tüketmedi
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Fitness yap.183 100 kilo çok fazla değil aslında. Spor yapsan hoş bile durabilir. Ama 10 kilo verirsen de daha güzel olur. Bu kilo kaybını fitness yaparken yaşamalısın. Diyet olarak da şekeri kesebilirsin. Abur cubur tarzı, hazır her türlü gıdayı kesebilirsin. Yemekleri az yağlı yiyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSadece diyetle olacak bişey değil cardio egzersiz yapabilirsin ve bence yapacağın en iyi şey karbonhidratlar dan uzak durmak ve lifli yemekler yemektir, Günde iki öğün yemek de iyi bir rutin Ağırlıklarlada çalışırsan metabolizman hızlanmaya başlar ve daha çok kalori yakmaya başlarsın
00 YorumlaMerhabalar, Karatay diyetiyle sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz, aç kalmadan sağlıklı ve düzenli beslenmenizi sağlayacak bir diyet, tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılSok diyet değil ama yine de çok hızlı kilo verdiren bir diyet var: Karatay diyeti. Ne kadar kilo vereceğin bünyene göre değişir. Ama hizli verirsin. Hem de ac kalmazsın. Bence denemeye değer
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sinif arkadasim yaz tatilinde bir diyete girdi 2.5 ayda 29 kilo kilo verdi. Inanamamistik sok olduk. Nasil kilo verdigini sordum gunde 2 ogun beslendigini ve protein agirlikli besinler tukettigini soyledi. Mesele sabah 2 yumurta az beynir 5 zeytin domates salatalik aksam tavuk gogusu salata anlayacagin proteinli seyler tuketti. Hee sporda yapti yuruyus yapti ve gunde 2 litre su
10 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 3,6b cevap paylaştı. 100 kilo için doktor desteği alabilirsin. Kısaca çok hareket etmek, yemekleri normal porsiyon yemek, abur cubur azaltmak, şekerli şeyleri...
Mesela çok yersen çok hareket etsen de faydası olmaz. Metabolizma hızlanınca yeme düzeni oluşuyor
Önemli olan bunlara alışmak, yoksa hep diyette kalır00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl130dan 113e indim. Beraber zayıflayabiliriz istersen.
17 Yorumla
Soran+1 yılOlur da nasil
Cevap sahibi+1 yılDiyet yaparak ☺️🙃
Soran+1 yılTamam olurda gizlidesin ama
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğendim. Takip et konuşuruz
Soran+1 yılGöremiyorumki kimin beğendiğini
Cevap sahibi+1 yılTakip at
Soran+1 yılAttım
+1 yılBen zayıflama formülü isteyince kimse böyle şeyler dememişti neyse herkes çok uzun yazmış bu yorumu buraya bırakıyımda sabah okuycm. Ayrica boyuna gore kilon aman ama n değil şükret !
02 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam 20 kilo dile kolay ama yanlarım var göbek var ama göbek dediğim baya var ayağımı göremiyorum o derece bir göbek bacaklar kalın kol kalın :/
- +1 yıl
Fazla abartma 😂ayni yerlerden benimde fazlalığım var biliyormusun tam da oralardan sikayetciyim kol gobek ve yanlari. Spor ile toparlanmasi lazim
Diyet olarak düşünme ve diyet yapma hiç birşeyden vazgeçme hergun ne yiyorsan yarısını ye bak ne yiyorsan diyorum şunu bunub degil hayata devam üç ay böyle yap üç ayın sonunda hergun ne yiyorsan yarısını
00 Yorumla
+1 yılBaba bende basladim arkadaşım 14 kilo verdi Şu an sabah kalk 2 tane haşlanmış yumurta 1 bardak sut 2 dilim bugday ekmegi oglen meyve kuriyemis yogurt vs aksam ekmek yok salata yagsiz yemekler ye
10 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 461 cevap paylaştı. Arkadaşım başlıkta diyet önerin deyip, detayında diyet konusunda istikrarlı değilim demişsin?
Diyet için kafanı yorma spora başla devamı zaten gelir, evde oturduğunuz yerde bu kadar gdo lu besin varken hayal olur..00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 445 cevap paylaştı. Akşam yemeğini erken ye
Mümkünse akşam saat 19:00 dan sonra bir şey yemezsen zayiflarsın10 Yorumla
+1 yılBence çokta kilolu deilsin kas a çevir kilonu spor yapıp
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5343168 sayısını bir kağıda yazıp bardağa yapıştır ve suyunu hep öyle iç ama bardak hiç tamamen boşalmıcak hep su ekle,21 gün boyunca yap , içerken 75 kiloya uyumlanıyorum inceliyorum hızla yağ yakıyorum de, gün içindede sayıyı istediğin kadar tekrar edebilirsin beş üç dört... diye okucaksın
09 Yorumla
Soran+1 yılNe işe yarayacak bu?
Cevap sahibi+1 yılkilo vermene
Soran+1 yılBüyümü bu?
Cevap sahibi+1 yılhayır yaa böyle büyümü olur , enerji çalışması
Soran+1 yılBoş iş desene o zaman 😂
Cevap sahibi+1 yılböyle dedikten sonra zaten yapma zaten , bir işe yaramaz, şok diyetlerle ver kilolarını becerebilirsen tabi
Soran+1 yılBoş yapma uza
Cevap sahibi+1 yılbende kabahat sana formül veriyorum kabalığının karşılığında inşallah 150 kilo olursun reiki enerji göndercem şimdi sana bunun için , boşu doluyu gör bakalım
Soran+1 yılAbla ne diyon sen sesli güldüm 😂 inş bedduan sana geri döner 😂
+1 yılEğitmenim ve bu konuda ciddi yardımım dokunucağını düşünüyorum işin en başında şekeri hayatından tamamen çıkarman lazım Karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslenip bol su içmen lazım kahve ve çay şekersiz olmak kaydıyla sınırsız sütte çok tüketme
00 Yorumla16 yaşındayım 44 kiloyum 1.59 boyum. Bende kilo almaya çalışıyorum.
34 Yorumla- +1 yıl
Bende almak istiyorum
+1 yılKilolarını benimle paylaşabilirsin eğer öyle bişey varsa
13 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha keşke öyle bişey olsa 😂🙏🏼
- +1 yıl
yok mu üzüldüm bak şimdi ben de kilo alamıyorum bir türlü çubuk kadar kaldım daha kilo veriyom vardır belki ya bir bakmak lazım
Soran+1 yılProtein içeceklerini iç :) kilo almak aşırı zevkli birşey :/
Diyet & Beslenme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Diyet kişiye özeldir bizim yazmamız doğru olmaz faydası da olmaz. Sadece diyet için sebzeli besinler iyidir hem kilo aldırmaz hemde tatlı şeker hamurlu yemek isteğin azalır. Bide en önemlisi spordur günlük olarak yürüyüş yaparsan etkisini görürsün.
00 Yorumla
+1 yılGit intihar et sen hayatda hicbirsey basaramazsin hele diyet bile tutamiyorsan neden yaşıyorsun ki sabrsizsan nasl iyi hayat isteyebilirsin ki.😑
00 YorumlaAidin salih Gerçek tıp.. Açlık oruçları Araştır.. sağlığın için zayıflamalısın ama Çok aşşşırı da kilolu değilsin
00 YorumlaÖncelikle spor yap ilk ay ödem su derken 7 8 kilo gider diyete de biraz dikkat et rahat verirsin bence bir dene 😊 bende 4 ayda 95 den 80 e düştüm yavaş verdim bilerek zararlı olmasın diye
00 YorumlaAbi sabah ıyanınca sütlü bir neskafe iç aç karna.. sonra haşalnmış yumurta ye 5 / 6 tane... bu seni tok tutacak... diğer saatlerde atıştır... karnını doyurma... sık ye az ye
00 YorumlaIF ve keto beslenmeyi araştır birlikte uygula 🤐 şok diyetler sanki işe yarayacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöbek kısmında yaglanma varsa o yemek yememekle asla gitmez senin diyetisyene ve spora giderek o yağları yakman lazım buda uzun sürer. Ama kilon fazla değil bence, erkeklere kilo yakışıyor.
00 Yorumla
+1 yılBana vücut yağ cve kas kütlesi hakkında bilgi verebilir misin?
00 Yorumla
+1 yılSıvı diyeti. Sağlıklı değil ama en hızlısı. Araştır derim.
00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 394 cevap paylaştı. Porsiyonlarını küçült hamurişi, ekmek, pilav, makarna tarzı şeyleri hayatından çıkar bir süre..
00 YorumlaBoşver be reis zayıf olunca da erkek adam kalıplı olur diyolar, ben artık zayıflığımı umursamıyom sende kilonu umursama
00 YorumlaBizim soylediklerimizle olmaz doktora git hem psikologa hem diyetisyene
00 Yorumla1.83 75 kiloyum bende kilo almak istiyorum 85 falan
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılErkek adam biraz kalıplı olur Ne o öyle kadın gibi diyet yapmalar
10 Yorumla
+1 yıl1.82 boyda 120 kiloyum sizlanma kardeşim ben şikayet etmiyorum sana ne oluyo
08 Yorumla
Soran+1 yılSenin yaş 32 ben 20 yaşımdayım ama
- +1 yıl
ne fark eder senin yaşlarında bende 100 kiloyum
Soran+1 yılNapabilirim aga sen 100 kiloydun diye bendemi böyle kalayım
- +1 yıl
kal bişey olmaz şaka bir tarafa karbonhidratlı besinlerden uzak dur tuzda kullanma ve spor yap bu kadar üzüldüğüne değmez gerekli kiloya inersin ama disiplini elden bırakmayacaksın
Soran+1 yılAllah için sen akıl verme bana 😂
- +1 yıl
göbeğin senden önde gidiyo dimi onuda göremiyorsun ama bende böyle sorunlar yok iri kemikli ve kaslı vücudum var yağ oranı rahatsız edici durumda değil 😉
Soran+1 yılBoş yapma abicim uza
- +1 yıl
kapat lan çeneni ergen
+1 yılÖnce uzman bir est. görün moruk bizim mesut hurma diyetiyle 30 kilo verdi sab öğl akş 7şer adet hurma sadece ve su :)
03 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sürdü 30 kilo vermesi?
- +1 yıl
Vala kocaman bir götü vardı kıştan yaza çıkana kadar eritti ilk zamanlarda zorlanırsın ama dirayetini kaybetme iki aya dal gibi olursun
Soran+1 yılTamamdır deneyecem bunu sağol dostum
+1 yılen iyisi diyetisyen kesin sonuç alırsın şok diyet işe yaramaz kas kayberdesin
00 YorumlaDostum istersen bana yaz ben sana yardımcı olurum kafaya takılcak birşey degil hallederiz
00 YorumlaIlk once kan tahlilleri sonra ufak ufak bırak her şeyi hepsini birden kesemezsin.
20 YorumlaInstagramda Andaç Yeşilyurt var, harika bir diyetisyen. Gitmene gerek yok ücretsiz diyetlerini paylaşıyor. Benim boyumda 1.80 onun sayesinde 80den 73e düştüm bende
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaratay diyetine bir bak istersen
ben denemedim ama00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl100 kilo olan insanlar nasıl sokağa çıkabiliyor onu merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılKafana göre yafa başkasının söylemesiyle zayıflamazsın doktor a gideceksin
00 YorumlaSpor yap ondan sonra iştahını kes uyu mecbur bırak başka türlü zor
00 Yorumla
+1 yılsu (açlık) orucu veya da karatay diyeti. bence su orucundan sonra karatay diyetine başla. birde su orucu ile ilgili en sağlam bilgiler aidin salih'te.
00 YorumlaHerkesin derdi farklı bende 1.88 , 83 kiloyum. Bende biraz almaya çalışıyorum ama olmuyor
00 Yorumla
+1 yılBana da önersene 🙄🙄
10 Yorumla
+1 yılsana bir form çayı lazım
10 YorumlaBanada bir 10 kilo lazım nasıl alabiliriz 😁
00 YorumlaDiyetisyene gittin mi
00 Yorumla
+1 yılboğazını tutucaksın baska yolu yok
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbirleşmiş milletler e göre mi 😁
00 Yorumla
+1 yılYaşlı bir kadın vardı kimdi la o
00 YorumlaSoğuk suyla yıkan yapabilirsen,çok etkisi oluyor.
00 YorumlaAbur cubur yiyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılAkşamlaro vazgeçilmezim her akşam film açarım abur bucur hazırlamayı unutsam bile film açtığım an direk abur cubur arıyorum 😂
Az ye çok sıç 😂😂 denenmis yöntemdir
04 Yorumla
Soran+1 yılSesli güldüm aga 😂 nasıl yaptın anlatırmısın lütfen
Soran+1 yılNe kadar sürdü bu?
Hızlı yapmak istediğin hiç birşey kalıcı olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDükan diyeti denedin mi
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır sen yaptınmı o diyeti?
Cevap sahibi+1 yılEvet adi dukan klavye çevirmiş şimdi farkettim 4 ayda 25 kilo verdim ve bu diyet 4 evre ideal kiloya ulaşınca sabitliyosun
Soran+1 yılGizliden yazmasaydın keşke detaylarını anlatırmısın? Misal sabah öğlen akşam ne yedin...
Cevap sahibi+1 yılBunun kitabı var okuyup başlamanı tavsiye ederim ama kısaca bahsedeyim 4 evre atak evresi seyir evresi güçlendirme evresi ve dengeleme evresi atakta kilona göre vermek istediğin kiloya göre en fazla 6 gün olacak şekilde saf protein beslemiyorsun porsiyon yok ama her gün yulaf kepeği ve en az 3 lt tüketmek zorundasın seyirde 1 gün 1 öğünde sebze+protein yiyorsun diğer gün saf protein ideal kilona ulaşıncaya kadar bu devam güçlendirmede verdiğin kilo başı kadar 10 gün bir diğer yapıyorsun en son evrede de istediğini yiyor içiyor ama haftada 1 gün atak evresi yapıyorsun kilon sabitleninceye kadar
+1 yılDiyetisyensiz işe koyulma
00 Yorumla
+1 yılMide botoksu yaptir
10 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diyet & Beslenme > Sorular > Bıktım artık zayıflamak istiyorum. Bana çok etkili bir diyet önerir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler