Kilo vermeye adapte olamıyorum, ne yapmalıyım?

arkadaşlar ben 21 yaşındayım 70 kiloyum boyum 1.60 vücudumda basen bölgem çok geniş yıllardır bu sorunla mücadele etmeye çalışıyorum fakat sürekli adapte olma sorunu yaşıyorum kısaca size bu sorunumdan bahsedeyim. ben 6. sınıftan sonra basen bölgemin geniş olduğunu ve sürekli basenden kilo aldığımı çevremdekilerin söylemesiyle fark ettim. aynı zamanda çevremdende basenlerim ile alakalı kırıcı yorumlar alıyordum. özellikle kuzenim benden 10 yaş büyük olmasına rağmen kendini benimle yarıştırıyordu. ne zaman bir araya gelsek senin basenlerin var benden daha genişsin falan diyordu buna ek olarak teyzemde yani kuzenimin annesi evet sen kilo almışsın basenlerin var diyorlardı. bende onlar sürekli basenlerimden bahsettiği için artık takıntı haline getirmiştim. evet gerçektende basenlerim genişti ama onların abarttığı kadar değildi daha ergenliğe bile girmemiş kızla 12 yaşında falanım o ise 22 yaşında koca kız beden ölçülerini benimle kıyaslıyordu teyzemde dahil. sürekli bize geldiklerinde benim kilomdan bahsediyorlardı. artık aşırı şekilde kafaya takmıştım okulda kendi kendimi aç bırakıyordum doğru düzgün yemek yemiyordum. zayıflamak için satılan abuk sabuk çaylardan alıp zorla içiyordum kısacası o yaşta kuzenimin yüzünden takıntı yapıp kendimi mahvediyordum. ama bir türlüde kilo verememiştim. bu hep bu şekilde ilerledi sürekli kafama takıyordum kilomla alakalı söyelenen herşeyi. ortaokulu bitirdim liseye geçtim hala basenlerim geniş kilo verememiştim. ama kendimi hiç kilolu hissetmiyordum çünkü üst bedenim oldukça ince sadece basenim genişti. 10. sınıf sonunda tartıldım 54 kiloydum bu sefer herkes kilomun normal oldugu söylüyordu ama ben artık takıntı haline getirdiğm için bu sefer ben basenlerim var basenlerim var demeye başladım ve öyle diye diye kahretsin ki bugun tam 70 kiloyum ve basenlerim aldı basını gitti. liseyi bitirene kadar yine normaldim ama üniversiteye başladım sabahlamalar kahveler uykusuzluk düzensizlik yemek alışkanlıkları derken kilo almaya başladım ve şu an bana basenli dedikleri zamanki fotograflarıma bakınca bosuna takıntı ettiğimi ve basenimin söylendiği gibi olmadıgını anladım gereksiz takıntılar ve yanlıs deneyımler sonucunda 70 kıloya cıktım artık cıdden moralman çökmüş durumdayım üniversiteye baslamadan önceki fotograflarımda bile okadar cok kılom yoktu Şu an asırı kılo aldım kendımı motıve edemiyorum ne yapsam yarım bırakıyorum simdi tekrardan kılo almıssın laflarını duyuyorum gecenlerde yine kuzenimle görüştük ve yine kilomla alakalı şeyler söyledi eski olaylar geldi aklıma ne yapmalıyım kafam allak bullak kendimi iyi hissetmiyorum acil kilo vermeliyim bu takıntı konusu hakkında ve nasıl motıve olacagım hakkında bıraz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)))))
Kilo vermeye adapte olamıyorum, ne yapmalıyım?