Et yemek daha iyi. Etini yediğim hayvan ot yiyor zaten daha sağlıklı 😂 (Düz mantık) İşin şakası bir yana, et tüketenlerin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Protein, yağ ve karbonhidrat önemli şeylerdir. Yine de etin yanında bir salata tabağı iyi olur 👌
Et yiyen daha sağlıklı olur bence sadece ot yiyip ot gibi bir kafayla yaşamaya gerek yok daha çok et yerim ama ot da severim semizotu yani kim bayılmaz ki salatasına salatayı çok severım kıvırcık domates marul ya da aysbergde güzel olur kırmızı lahana nar eksisi lımon😮tuz bol bol yag tabi bunların hepsi çok ince dogranmıs vazıyette havuc falan fılan agzım sulandı bile 😋😋😋 ama öte tarafda en sevdiğim mangal türü seyler et sote falan filan düşünürsek köfte falan içli köfte vss hiç saymayalım canınız çekmesin😂😂😂ete asla hayır diyemem ilk et ama etsiz de otun anlamı yokdur etle ot bir bütündür yani mangalın ızgaranın yanında salata olmazsa olmazıdır ikisine de bayılıyorum ama en çok et ne demişler et yiyip çalışan beyin ot gibi çalışmayan bir beyinden iyidir etçilim diyorum et sağlık ve mutlulukdur😋😋😆😅😉😉
4 aydır vejetaryanım artık eti görünce ölü hayvanın leşi gibi geliyor ki zaten öyle. Otla beslenince en azından vicdanınız rahat oluyor. Canlı, hareket edebilen, en önemlisi hissedebilen bir canlıyı yememiş oluyorsunuz. Zaten etteki tüm vitaminleri başka besinlerden karşılayabiliyosunuz. Yani otla beslenmek hem sağlıklı hemde vicdanen rahat.
Et yerim, ot yerim, pasta, baklava, çikolata, çay, kahve ooo ooo can boğazdan gelir. Hepsini yiyin. Ne buldunuz yiyin. Hatta yemek buldunuz mu yiyin, dayak buldunuz mu kaçın.
Kırmızı eti fazlasıyla az tüketirim. Tavuk daha çok hoşuma gider. Sağlık konusuna gelecek olursam da her şeyin fazla zarar ve ot yesen etsiz olmaz et yesen de otsuz olmaz. Her şeyden azar azar kararında yemek sağlıklı olacaktır.
Herkesin yapısı ve bünyesi farklıdır. aşırıya kaçmamakla birlikte hepsinden almakta fayda var haricinde gündelik su ihtiyacı ve uyku düzeni ve sporda önemlidir bunlar eşittir sağlık :)
En İyi Cevaplar