Uzm. Klinik Psikolog Tuba Dadaşoğlu KizlarSoruyor'a sorularınızı cevaplamak için geliyor! Merak ettiğiniz soruları alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar,
Biz insanlar olarak bazen fiziki bazen de ruhsal çöküntüler yaşayabiliyoruz. Fiziksel çöküntüleri bir şekilde atlatıyoruz ama ruhsal çöküşler ile her zaman başa çıkamayabiliyoruz. Fark ettim ki KScan'lar da bu ruhsal durumlardan/sorunlardan epey muzdarip. Ben de bu sorunlara çözüm bulmak adına alanında Uzman Klinik Psikolog Tuba Dadaşoğlu ile görüştüm ve kendileri KsCanlara bu konuda destek olmayı seve seve kabul etti.
Uzm. Klinik Psikolog Tuba Dadaşoğlu KizlarSoruyor'a sorularınızı cevaplamak için geliyor! Merak ettiğiniz soruları alabilir miyim?
Bu bağlamda Uzman Klinik Psikolog Tuba Dadaşoğlu'na sormak istediğiniz sorular varsa, bunları sormanızı istiyorum. Sorular ışığında kendisi ile bir söyleşi gerçekleştireceğiz. Mesela benim aklıma gelen sorular var size de örnek olması açısından aşağıya yazıyorum;
-- Sınav kaygısı için neler yapılabilir?
-- İnsanların güven problemleri olabiliyor. Nasıl çözümlenebilir?
Kendisi hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Merak ettiğiniz soruları alabilir miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Selamlar Arkadaşlar,
Sorularınız için teşekkür ederim. Sizlerden 180'e yakın soru aldım. Hepsini soramayacağım için genele yakın problemleri derleyip Tuba Hanım ile soru cevap şeklinde videolar çektik.
Bence linki: Güzel ve Derin Bir Sohbet: Uzman Klinik Psikolog Tuba Dadaşoğlu KScan'ların Sorduğu Soruları Cevapladı! ↗