Sana deger verseydi temelli küsmezdi emin ol canım ben de arkadaslarim konusunda cok hassastim iclerinden biri bana küsse ben hayata kuserdim istahim kesilir moralim bozulurdu sanki sevdigim insandan ayrilmis gibi olurdum ama her gecen gun beni o kadar üzen insanlarin aslinda verdigim degeri haketmediklerini gördüm. Kimseye kendinden fazla deger vermezsen birseyleri aşıp hayatina devam etmeye calismak zorunda olmazsin. Ve benden sana bir tavsiye gerek sevgili gerek arkadas gerek aile konusunda olsun hayatin boyunca hic bir zaman kalbini dinleyerek hareket etme her zaman aklini dinle cunku yüreginle hareket ettigin zaman elde ettigin mutluluk kisa sureli olur sonunda uzulursun aklinla düşünürsen hareket edersen iste ozaman doğru yolda olursun yuregin uzulmene engel olamaz ama aklın olur. bir insan seni üzüyor ve buraya bu soruyu yazacak kadar seni dusunduruyorsa gerçekten üzmüş seni ve o arkadasin seni haketmiyor buna emin olabilirsin.
Bir ilişkide doğru frekansı bulamıyorum bu da beni ciddi anlamda mutsuz ediyor huzursuz oluyorum bunun etkisini nasıl atlatabilirim depresyona girmis olabilirim bilmiyorum
Majör depresyon yaşıyorum. Bunu nasıl yenebilirim. Hep suclu kendimi hissediyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayatımın zor bir dönemindeyim tanıdığım bir doktor yardım almam gerektiğini söyledi iki kez randevu aldım ama gidemedim korkuyorum gidince ne diyeceğim ne konuşacağım onu da bilmiyorum ne yapmalıyım?
Konuşmalarından giyimine kadar her şeyi psikolojimi bozdu Onun yüzünden sigaraya başladım. Hala da bozuyor psikolojimi yalnız benim değil arkadaşlarımın da.
İnsanlar neden bayağılaştı bu kadar herkes herkesin kuyusunu kazıyor laf sokmaktan 2 laf edemiyor herkes bir garip abuk sabuk konuşuyor niye yani ne yararı varda böyle herkes
Bu çagın hastalığı bir birkaç sonra binler sonra yaptıklarını beyin vicdan kaldırmaz bagımlılık ve psıkolojik bozukluklar kötü son. Bunu psikolog anlamaz tecrübe
Tek bir kişiden sonra böyle oldum ilk aşkımdan sonra bir tek o vardı hayatımda sadıktım ama o gittikten sonra kendimi kaybettim belki psikolojiktir diye düşündüm
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Uzm. Klinik Psikolog Tuba Dadaşoğlu KizlarSoruyor'a sorularınızı cevaplamak için geliyor! Merak ettiğiniz soruları alabilir miyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Cinsel dürtü kontrol bozukluğu için önerebileceği bir şeyler var mı acaba?
gelecek te psikolog olmak isteyen birine ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz?
Çok hoş bir hanımefendiye benziyor. Umarım kıskanç eşler yüzünden evli beyler sorun yaşamaz. 😂
Kendim psikolog olurum Türkiye'de psikoloğa para verilmeyecek seviyeye çıktı
En yakın arkadaşım bana temelli küstü, bu durumu nasıl aşıp hayatıma devam edebilirim?
Sana deger verseydi temelli küsmezdi emin ol canım ben de arkadaslarim konusunda cok hassastim iclerinden biri bana küsse ben hayata kuserdim istahim kesilir moralim bozulurdu sanki sevdigim insandan ayrilmis gibi olurdum ama her gecen gun beni o kadar üzen insanlarin aslinda verdigim degeri haketmediklerini gördüm. Kimseye kendinden fazla deger vermezsen birseyleri aşıp hayatina devam etmeye calismak zorunda olmazsin. Ve benden sana bir tavsiye gerek sevgili gerek arkadas gerek aile konusunda olsun hayatin boyunca hic bir zaman kalbini dinleyerek hareket etme her zaman aklini dinle cunku yüreginle hareket ettigin zaman elde ettigin mutluluk kisa sureli olur sonunda uzulursun aklinla düşünürsen hareket edersen iste ozaman doğru yolda olursun yuregin uzulmene engel olamaz ama aklın olur. bir insan seni üzüyor ve buraya bu soruyu yazacak kadar seni dusunduruyorsa gerçekten üzmüş seni ve o arkadasin seni haketmiyor buna emin olabilirsin.
Pisgolejiyi bozmamak için ne yapmalı?
🌺🌺🌻❤❤❤🌺🌼🌼🌷🌷
Birşeyi fazla düşünmemek, fazla kafaya takmamak için neler yapılmalı
Ben de psikoloji okuyorum da sizce bu mesleğin bir geleceği var mı?
Var tabi hele de böyle bir memlekette yaşıyorsan.
Bir ilişkide doğru frekansı bulamıyorum bu da beni ciddi anlamda mutsuz ediyor huzursuz oluyorum bunun etkisini nasıl atlatabilirim depresyona girmis olabilirim bilmiyorum
Ders çalışmaya odaklanamıyorum telefon yüzünden ne öneriyorsunuz
Kötü geçen olaylar ve durumlar gözümün önüne geliyor ve beni kahrediyor.
İnsanlarla kolay iletişim kuramiyorum bunu nasıl aşarım
merhaba irem o bende de war zamanla alisiyosum
Majör depresyon yaşıyorum. Bunu nasıl yenebilirim. Hep suclu kendimi hissediyorum
Hayatımın zor bir dönemindeyim tanıdığım bir doktor yardım almam gerektiğini söyledi iki kez randevu aldım ama gidemedim korkuyorum gidince ne diyeceğim ne konuşacağım onu da bilmiyorum ne yapmalıyım?
Düşünmeden git
Boşanırım korkusuyla evlenememek! Üstesinden nasıl geleceğim tttttoktor
Herşeyi kafama çok takıyorum takmak istemesemde aklımdan çıkmıyor
İç sesimiz sürekli konuşuyor, nasıl susturabiliriz?
İç sesin sana yapmak istemedigin şeyleri yaptiriyormu kötü seyler
Asiri sinirli bir insanim bu durum kiz arkadasima da yansiyinca kotu sonuclar olabiliyor bazen bunu yenmek icin napmaliyim?
Aşık olamıyorum 😊 birliktelikten kısa bir zaman sonra sıkılıp bırakıyorum. Bakış açım çok çabuk değişebiliyor.
Butün kızlar böyle ki
Herseyden umudunu yitirmiş ve tüm umutları sönmüş birine ne tavsiye ediyorsunuz
Hayattan zevk almiyorum. Hic mutlu degilim ve bu neden surekli herkesi elestiriyorum... insanlar benden kacmaya basladi. Sorunum nedir?
Anhedoni
O ne ki?
Hayattan zevk almamak mutlu olmamak bu
Nasil degisirim?
Özelden yazarsan yardımcı olabilirim olabilecegim kadar
Obsesif kompulsif bozukluğum var. Beni çok zorluyor. Napmaliyim? (Daha önce doktora ya da psikoloğa gitmedim)
Bazen çok mutlu kahkaha atıyom bazende yüzümü asıp karanlıkta oturruyom toplum için girince sinirleniyorum
Asosyalite olabilir kalabalık ortamları sevmiyosun
18 yaşindayim 33 yaşindaki ünlü bir adama aşığım yaklaşık 3-4 yıldır. Sürekli onunla ilgili hayaller kuruyorum geçmiyor bir türlü ne yapmaliyim?
Senin ki hayranlıktan
Parasi vardir ya da yoksa ne is 18 yasinda 33 yasindaki adama asiksin 😂
Evi bile kira cok yakisikli da degil ama seviyo
Mmmm
Sansli adammis senin yasindakiler hep bana abi diyor 😂
plotinik asik🤔
Kime asiksin ki allah allah
Valla en büyük sorunum seks. Cinsellik hakkında sorabiliyor muyuz
Guvendigim insanlarin arkamdan is cevirmesi iyi niyetimin suistimal edilmesi bunu saflik olarak anlıyorlar kendimizie nasil guvenebiliriz
Birde erkekli bir ortama girince kendimi kasiyorum bunun sebebi ne
Geçmişini bir türlü unutamayan hep kendini suçlayan birine tavsiyeniz nedir?
Sınav var bı ay sonra okadar uykum var ki habire yatmak istiyorum ne yapicam
Uha bende
Yardiimm lütfen ilk buna bakın sınav çok yaklaştı
Çok çok teşekkür ederiz
Sosyal fobi ile nasıl başa çıkılır?
İçe kapanık ve çekingenlik nasıl aşılır?
Kendime güvenemiyorum çoğu zaman farkında değilim yaptıklarımın sebepsiz yere üzgünüm ne yapmalıyım?
Araba kullanırken çok heycan yapıyorum heycanımı nasil yenebilirim?
Odaklanma sorunum var bazen gerçekten dalıp gidiyorum ne yapabilirim?
Okuldaki hocamı ilk tanıdığım anda psikolojimi bozdu ve sigaraya başladım ne yapmalıyım?
Bende ayni durumdan muzdaripim 😥
Senin nasıl bozdu psikolojini
Beni aşağıladı ve benden hiçbir şey olmayacağını söyledi herkesin içinde başka şeyler de söyleyerek gururumu incitti
Bizimki de herkesi aşağılıyor😒
Sana ne yaptı başka
Konuşmalarından giyimine kadar her şeyi psikolojimi bozdu Onun yüzünden sigaraya başladım. Hala da bozuyor psikolojimi yalnız benim değil arkadaşlarımın da.
Sadece sorularımızı sordugumuz ile kalıyoruz kimse cevap alamıyor neden?
İnsanlar neden bayağılaştı bu kadar herkes herkesin kuyusunu kazıyor laf sokmaktan 2 laf edemiyor herkes bir garip abuk sabuk konuşuyor niye yani ne yararı varda böyle herkes
Çünkü onlar insanlar
Vajinismus tedavisi için kadın Doğuma mı psikiyatriye mi gitmem gerek? Partnersiz başarabilir miyim?
Normalde sinirli biriyim bunun için ilaç kullanıyorum eskisi kadar sinirli değilim ama eskisi gibi olmak istiyorum
dehb ve bipolar bunun anksiye olan birine ne tavsiye eder
Anksiyete bozukluğu var tamamen yendim sayılır ilaçlardan kurtulamiyorum
Valla bende hiç iyi değilim ama burdan kime nasıl şekilde yardım edicek ki
👍👍
Kendi kendime konuşuyor ve şarkı söylüyorum sürekli delirdim mi? Anlık sinirlenme oluyor nedeni var mı
Çabuk öfkeleniyorum ani tepkilerim var ne önerirsiniz?
Aşırı yanlız hissediyorum hayatımda bir erkek yok diye üzülüyorum bundan neden üzüntü duyuyorum
çok saf salağım özgüvensiz ve utangacım ne yapmalıyım üniversiteye geçince ne önerirsiniz
Bende üniversite okuyorum maalesef ozguvensizim slayt odevi yuzunden bazi derslere gitmeyip kaldim cok zor bir durum keske hocalarda anlayisli olsa
Merhaba neden ayak fetişi yim sebep nedir nasıl kurtulurum?
Kadınların psikolojisini anlamak için hangi kitaplardan yararlanabiliriz?
Ülke komple bunalımda ne yapmak gerek, sarayı yıkalım mı?
Kendimi çok çirkin hissediyorum derslerim çok düşük beni seven kimse yok gibi hissediyorum günden güne cokuyorum ve çare bulamıyorum
Seviliyorsun saçmalama ❤
İnsan sevdiğinden nasıl vazgeçebilir? buna cevap verebilirseniz mekanınızda ziyaret etmek isterim sizi
İnsanlarla mücadelede nasıl sakin kalabilirim.
Canım arkadaşım bunun için başka yerden destek almana gerek yok. Kaptan burada
Kelin ilacı olsa başına sürer burda olmazdı 😀
Ama benim konu farklı 😊😊 ben senin sorununa ilaç olurum ama sen benimkine olamazsın okuda gör 😊😊
Arkadaşım
sabir cek knk😂😂
Aynen öyle saol knk😀
İnan Bana Cevabı Bende Merak Ediyorum
Benim şu gibi sıkıntım var yaptigim hatalar oluyor söylüyorum karsimdakine affediyor ben affedemiyorum kendimi
Geçmişi unutamıyorum üvey anne şiddeti v. s kiloda vermiyorum stresten yardımcı olabilirsen beklerim mesajını 😊
Hiç sevgilim olmuyo hiçte egoist kendini beğenmiş biri değilim cesaretim yok sadece nasıl halledebilirim?
Utangaçlık ve özgüvensizlikten nasıl kurtulabilirim? Korkularımı nasıl yenerim?
Toplum içinde yanlis kelime edicem benimle dalga gecicekler diye tedirgin oluyorum. Öneriniz?
Sormak istediğin bir şey var mi? ya da psikolojik bir sorun. Yardımcı olmaya calisirim
Birden fazla kişiye aşık olduğumu düşünüyorum hiç bir eski sevgilimi unutamadım sizce neden
Bu çagın hastalığı bir birkaç sonra binler sonra yaptıklarını beyin vicdan kaldırmaz bagımlılık ve psıkolojik bozukluklar kötü son. Bunu psikolog anlamaz tecrübe
Tek bir kişiden sonra böyle oldum ilk aşkımdan sonra bir tek o vardı hayatımda sadıktım ama o gittikten sonra kendimi kaybettim belki psikolojiktir diye düşündüm
Degil
Çok takıntılıyım halisünasyon görüyorum kendi kendime konuşuyorum ne yapmalıyım
Hafızam çok kötü hemen herşeyi unutuyorum
Kızlar hiç beni sevmiyor. Benden nefret ediyorlar. Nedenn? ☹️☹️☹️
Enflasyon ile birlikte bende düşüşteyim ne yapmalıyım 🤷🏻♀️😁