Herseyi denedim kilo veremiyorum.
Oneri tavsiye vs yazin arkadaslar... artik zayiflamak icin deneyebilecegim bisey aklima gelmiyor cunku.
Oneri tavsiye vs yazin arkadaslar... artik zayiflamak icin deneyebilecegim bisey aklima gelmiyor cunku.
Düzenli beslenme sabahları ekmeksiz kahvaltı tabi diyet kahvaltısı, hafif bir öğlen yemeği ye ve sadece aç olduğunu hissettiğinde akşam yemeği ye aç değilsen yeme hatta kendini zorla dayanmadığın zaman diyete uygun bir şekilde saat 18:00 dan önce ye. Ve spor yap sporu aç karına yaptığın zaman verimini daha çok alıyorsun tabi bu kişiden kişiye değişebilir Bu şekildede zayıflayamıyorsan doktora filan git.
Peki sagol
Şekerin vardir belki ya da tansiyon veya kuatr
Doğru düzgün spor ve diyetle herkes kilo verebilir
Veremiyorum... :(
O zaman doğru düzgün ve disiplinli bir şekilde uygulamıyorsun
Bilmiyirum :(
130 kilodan 90 kiloya düşen arkadaşım var sporunu diyetini aksatmadan yaptı 1 yılda verdi bu kiloyu
Anladim uzun surede...
Çok hareket düzenli yürüyüş dengeli beslenme
Veremedim.
Cevap
1Cevap
Yardım edelim
Et o zaman
Boy kilo kaç fazlalıkların nerde ve günlük besinlerimi yaz
165 cm
78 kilo
Gobek
Baya fazla görünüyor günlük evde program spor verirsek bu iş çözülür ve beslenme düzeltcez
Ne kadar surede?
Sırılsıklam terlersen her antrenmanda 2 ay ama yok ben spor yapamam ip atlamamam dersen çok zor o os
Tamam 2 ay iyi
Yarım saat ip atlama beş çeşit spor antrenman hareketi iki günde bir sürekli olacak
Diğer bölgeler iyi sanırım en çok göbek ten şikayetçi sin
Aynen ve 50 kg olmak hedefim
Ok. Dilersen sana atarım uygun zamanda yapabileceğin hareketleri. Beslenmenin de düzeltelim birde
Streç sar bölgeye uyumadan sıkıca
Yarin ben sana mesaj atarim aimdi uykum var
Gündüz yazamıyorum bilgin olsun iyi geceler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar