Her gün 1 porsiyon meyvenin bir zararı olur mu kilo aldırır mı veya başka bir soruna neden olur mu

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Gün içinde bir adet meyvenin hiçbir zararı olmaz. Fakat siz gidip koca bir armutu ya da ayvayı, 3-4 dilim karpuzu, 3-4 dilim kavunu bir seferde yerseniz vücuda giren şeker oranı yüksek olacağından diyeti bozabilir diye düşünüyorum.
Şeker hastalığı, karaciğer hastalıkları..
Ne çok ne de az. İdeal yemelisin.
Günde 1 porsiyon idealin üstü mü?
Bu tabaktaki fazla.
Bu tabaktaki değil tabii ki bunu nasıl yiyeyim bugün 1 elma yarın bir portakal falan yemekten bahsediyorum
Hayır tabiki olmaz her bir meyvenin ayrı bir faydası vardır hepsi ayrı vitaminler içerir ve vücudumuzun bu vitaminlere ihtiyacı var
Cevap
5Cevap
o gün meyveden başka ne yediğine ve ne zaman yediğine bağlı bir şey
Çok fazla yemiyorum kalori hesabımı falan yapıyorum meyveyi de ekleyince bir artış olmuyo ama yine de kilo yapabilir mi acaba diye düşündüm bir de zamanı ne zaman olmalı akşam yemeğinden 1 2 saat önce iyi değil mi
Kilo aldırır meyvelerde ki şeker oranında haberin var mı acaba şeker demek kilo demek
1 tane meyveden kilo olur mu ki mesela 1 elma 50 kalori falan bir ara öğünde yesem yapar mı yine de
her meyvenin özelliği vardır, günde 1 elma yemen midene iyi gelir, kaysı yersen bağırsaklarını temizler, avokado yersen protein ihtiyacını karşılar
Tabaktakileri her gün yersen ölürsün.
Tabaktakileri yiyemem tabii ki günde 1 elma yemekten falan bahsediyorum ben
İyi, gerekli şekeri meyvelerden alırsın.
zarari olmaz faydasi olur
Bence cok fazla kilo yapar
Çok güzel bence ve sağlıklı böyle devam
Ayy canım cekti göreldekileri
Sabah üç dene yedim
hayır
Canım çekti
Aldırmaz
#emre00
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar