Çok kilo aldım. Vermek istiyorum ama başaramıyorum. Kilo vermek İçin diyetisyen şart mı?

Çok kilo aldım. Vermek istiyorum ama başaramıyorum. Kilo vermek İçin diyetisyen şart mı?

Sağlıklı olmayan geri dönmeyen kilolardan yaşam şekline dönüşmüş diyetten bahsediyorsak yani sadece kilo vermek değil ömrünüzüde uzatmak ve sağlık için yapılan birşeyden bahsediyorsak. Diyet için Düzenli ve dengeli beslenmek gerekir ve mutlaka danışman ve spor ile desteklenmelidir. Düzenli ve dengeli beslenmek ve spor için düzenli ve dengeli bir yaşamın olmalıdır bunun içinde ilk etapta vaktini yönetebiliyor olman gereklidir yani mali istikrarsızlıkların ve kaygıların olmamalıdır. Yani iş eş çoluk çocuk anne baba okul arkadaş sistemin oturmuş olmalıdır. zaman yönetimini yapabiliyor öğünlerini özenle hazırlaman ya da hazırlatman takip edip tam saatinde tüketebiliyor olmalısın Genlerinden ve ailenden gelen şeyde bu düzendir ya da düzensizliktir. Yeni jenerasyon zenginlik ölçütü... artık Budur.
Değil.
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz.
En iyi görüş için teşekkürler.
Ricalar 😀
Değil bence ben gittim herkese verdiği normal hazır liste verdi sabah yumurta 4 5 adet zeytin peynir falan diyor kahvaltıya mesela bunu ztn bildiğimiz şeyler hani bide yumurtadan falan nefret etmiyosak😋🙄 kendinde basarirsin ama bazen diyet çözüm olmuyor yani genelinde de olmaz
Verilmesi gereken kilo ciddi boyutlardaysa yani obezitelik falan ise evet şart.
Ama onun dışında herkez kendi kendinin diyetisyenidir diye düşünüyorum..
Dikkat etmek lazım..
Cevap
32Cevap
Bilinçli olması için şart gadası
Spor yapacaksın kalorisi yüksek yiyecekleri az tüketeceksin gunluk vitaminlerini kalsiyumunu proteinini alacaksin bitti bunun icin diyetisyene ne gerek yok sadece bazilarinin spor yapmayi totosu yemiyo
Hayır tabıkıde ekmek bir ogun ye az ye yemek ve salata kasıla ve eger sana bir zararı dokunmazsa gunde 1 litre ywsil cay iç ve 1 litre su vucudune 2 litre sıvı otomatik olarak girıyor ben cok sükür bu sekil 7 kilo verdim
Diyetisyen hemen verdirmez ama aşk acısı bence en hızlı kilo verdiriyor.
Bence şart. İyi bir diyetisyen olmalı. Kendimizde bir şeyler yapabiliriz spor gibi ☑️
Hayır değil. Su iç. Şeker ekmek yeme. Spor yap. Nasılda veriyorsun.
Sağlıklı kilo verebilmek için diyetisyen şart ve tabii ki spor da
Hayir spor lazim yesilkik ye gece yatmadan once yemek yeme ve sabahlari sicak su limonlu su ilr bunlar 😊😊
Sart degil benim arkadasim diyetisyene gitti kilo aldi kendi uyguladi verdi aslinda daha cok duzenli beslenme ve spor sart
Aşırı bir kilon ya da sağlık sorunun yoksa şart değil. Kendini en iyi sen bilirsin.
Diyetisyen şart değil. Düzenli sağlıklı beslenmek ve spor yapmak yeterli.
Alakası yok kendin de verebilirsin yeterki vücudunu tani
Değil yeşil elma meyve sebze spor yağsız beslenme kilo verdirir
obezite riski var ise ya da kalıtsal bir hastalık şart ,
Onlar para kazanmak icin var. Insan bu teknoloji çağında kendi kendine zayıflar
İnsanın kendini bilmesi lazım başta
Yersen ümük kalkar bülük yemezse ümit kalkmaz bülük
diyetisyene gerek yok sen irade güveniyorsan ne gerek var
Daha sağlıklı kilo verebilmek adına diyetisyen şart.
Bence sart herkesin vucut tipi farklı
Yooo ben isteyince veriyorm😂😂
Hayır şart değil bu konuda yardım edebilirim :)
para kazanmak için çalışmak şart mı
yok o iradesizler için
Değil üç beyazdan uzak durun yeter
Cok su ic ve spor yap
değil ben diyetisyensiz 10 kilo verdim
Hayır ağzıni tutucan yemicen bak nasıl zayifliyon
İnsanın kendini bilmesi lazım başta
Sağlıklı kilo vermek istiyorsan tabi ki şart
Kesinlikle hayırr.
Hayır şart değil
Şart değil
yoo değil