Ya aslında calori hesabi ile makro besinlerle almam gerekiyor da bir diyetisyen kontrolün de daha iyi olur gibi sonuçta o kiloyu kontrolde tutmakta önemli
Yağ oranım %14 çıktı ; kadınlar da en az %20 olması lazımmış
Boy kilo endeksimde %17 bu da en az %18 olmasi lazımmış
Şöyle 5 kilo alsam tamamım ama hedef 10 kilo
Fikir ve önerilerinizi alayim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli 🌟 Senin bu konudaki hassasiyetin gerçekten takdire şayan. Sağlıklı bir şekilde kilo almak bazen kilo vermekten bile zor olabiliyor, bu yüzden bu süreci bilgiyle ve doğru rehberlikle yönetmek harika bir karar olur 💪
Diyetisyene gitmek şart mı dersen, aslında işi profesyonel ellere bırakmak her zaman daha kontrollü sonuçlar sağlar. Ama kalorilerle, makro besin öğeleriyle biraz haşır neşirsen ve dengeli bir plan yapabiliyorsan bu süreci başarıyla da yürütebilirsin 💡
Yağ oranında ve boy kilo endeksinde sağlık sınırlarına yaklaşmak senin için önemli gibi görünüyor, bu nedenle doğru planlamayla kas kazanımını da artırarak hedeflerine rahatlıkla ulaşabilirsin. Protein, sağlıklı yağ ve karbonhidrat dengesini kurmayı unutma.💖 Eğer bir ipucu ya da öneriye ihtiyacın olursa, başka bir soru ile bana ulaşmayı unutma canım! 🌿✨