merhaba eşim bipolar 8 yıllık evliyim eşim ilaçlarını düzenli kullanmıyor bu yüzden 2 kere ruh sinir hastanesinde yattı atak zamanında bizleri değişik varlıklara benzettiğini söylüyor dini konulara çok yöneliyor 7 yaşında kızım var ve ben boşanma kararı aldım sizce bipolar kişi ile evlilik sürermi
Cevabın nedir?
Yanında ol Bipolar bozukluk yüzde doksan engeli oluyorsun demek rapor alanda var ama bı Uç yıla bısey kalmaz ılacı ve dedıklerımınyapın yapın ve onları asla bırakmayın cunku onlar kendılerınıcın degıl sevdıklerı ıcın yaşıyordur Doğal kaynak suyu içsin içinde var ama hazır sularda pek yok Çeşme suyu içsin yataktan çıkmazlar pek Çıkarın yataktan gözleri sürekli kapalı yatıyor gorunsede uyumak yok dışarı Çıkarın gezsınler ama ılacı cok onemlı abilify 5 MG Dorde bölüp ıcın cok küçük hap ama fazla gelebılır başta mıde bulantısı yapabılır yatmadan önce gece kullansın gündüz kullanılırsa tıtreme yapar uyku düzene gırer altı ay kullansın Kışı sonra düzelecekler uykusu ve hastalanmadan önce hangı ortamda ısı o ortamlarda devam etsın aılenın yanında olmak cok onemlı kalabalık Olmalı yalnız kalmamalı bıraktırır bulun onun yerıne mesela kıtap okumak balık tutmak bı kursa gıtmek Kışı ne yapmak ıstıyosun gecmıste yapamadıklarınıntamamlarsa daha ıyı hıssedecektır ve keskinlikle stresten uzak durmalı ılac doktora gıdılıp yazdırırsın baska olacak verırı se doktor ya da eczane ıcmeyın ben bu hastalığınsadece abılıfy ılacla atlatabılırdım başka îlaç almayın Devamında dedıklerımınyapın şut yoğurtta sakınlestırıyonbunu da sureklı tüketsın
34 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBipolar hastalık tiplere göre değişiyor ilaçla düzelen kısmen düzelen ve hiç düzelmeyen tipleri var benim kardeşim de bipolar ama hafif durumda maniden çok depresyona giriyor ilaçlarını kullanınca sorun yok ama psikiyatristi bırakabilirsin dedi bırakınca depresyona girdi :( öbür boyu ilaç kullanmak zorunda ilaç kullanınca iyiyse sorun yok onu ikna edin işine gücüne baksın ben de tıp öğrencisiyim 5.sınıf bipolar hastası gördüm bir ara ben isayım diye iddia eden bile var şu an kendine gelmiş adam mantıklı benim kardeşim de Cin çağırma işine yöneldi o dönemde :/
111 Yorumla
Soran+1 yılsizede geçmiş olsun eşim 2 ciddi manik atak 5 kez hipomani devamlı depresyon en son depresyonu 6 ay sürdü ilacını düzenli içmiyoor birgünden bişey olmaz diyor önemsemiyor hemen hastalık başlıyor bu yüzden çok konuştum taman içicem diyor 2 ay sonra sallamaya başlıyor eşimin bipolar 1 hastası buna psikozda eşlik ediyor son atağında doktor gerçeklikten tamamen kopmuş dedi
Cevap sahibi+1 yılPsikoz eşlik edenler ne yazık ki kötü evet bazıları halüsinasyon bile görüyor şizofreniye benziyor psikoz olan bipolar teşekkür ederim kardeşim de gece uyanınca halüsinasyon görünce çok korkmuştum ama şu an çok iyi psikiyatrist de ilaçları hafifletti lithuril(lityum) ve abilfy kullanıyor önce zyzapın kullanıyordu şu an iyi çok şükür ilaçlarını kullanmadığı sürece böyle devam eder :/
Cevap sahibi+1 yılMani döneminde işten istifa edenler deli gibi para harcayanlar çok konuşurlar hızlı bir şekilde kardeşimin Mani dönemini görmedim hafif şekilde kısa olmuş kendi demişti biz fark etmedik hipomani yine iyi çok aşırı hareketler yapmaz
Soran+1 yıleşim uyumaz devamlı dini düşünceler olur kafasında işte çalışmaz hareketleri tavırları değişik olur şüpheci olur eşim depakin risperdal sereguel risperdal iğne kullanıyordu hastanede abilify vermişlerdi çok hırçın yapmışyıı ve atak geçirmesine sebep olmuştu ilacının mg sini azaltınca hemen hastalık ortaya çıkıyor eşim 30 yaşında kardeşiniz kaç yaşında
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşında 2 yıldır tanı kondu ayrıca borderline kişilik bozukluğu da dendi
Soran+1 yıleşimede 20 yaşında konulmuş 10 yıldır hasta
Cevap sahibi+1 yılKardeşim çok ağır değil iyi ki
- +1 yıl
Benim eşim panik atak hastası sanıp iki farklı antidepresan verildi ve 2 ay sonra iki günlük dünya deyip ikimizin de 10 yildir konusmadigi kadınla barismak istedi bende tamam dedim kadın benimle barismak istemedi ii benim eşimin babası anneysini aldattığı için böyle şeylere çok karsiydi duyunca tepki falan verirdi kızardı öyle şeylere ama beni bu kadınla 1 ay içinde asla aldatmam seni demesine rArmenian
- +1 yıl
Rağmen aldattı ve duygu farklılıkları yaşadığı ni fark ettim bir beni bırakma sensiz yapamam deyip bikacsaat sonra o cagirsa ona giderim demeye başladı bu 3 ay böyle sürdü bende zaman zaman dayanamayıp gitmek istediğimde izin vermedi kriz geçirdi 6 defa ben anladım ki bipolar neyse en sonunda ikna oldu psikiatri ye gittik bipolar miş ilaç kullanıyor ama hala aklı gidip geliyorum ne yapmam gerektipini şaşırdım artık ailesi çocuk için sabret dior ama sabri da çok zor bir hastalık keşke dijital ilaçları olsaydı benimki daha kötü bir durum
- +1 yıl
@Burçinmye Merhaba durum nasıl toparlandı mı? . Benim eşimde bipolar ve oda beni aldattı. şu an hala atakları var nasıl olacak bilmiyorum artık bende depresyona girdim ona yardım edemiyorum geçiyor mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılHastalık çok kotu geçmiş olsun kardeş benimde annem aynı rahatsizliktaydi ve bizi şeytan olarak görüyordu aslında çok benzer yanları var 9 eylül üniversitesi tıp fakültesinde tedavi gördü yatılı olarak ve şimdi çok iyi şuanda bosandinmi bilmiyorum ve çok zor bir durum bunuda biliyorum belki bir faydası olur hem eşine bende sana Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle sürmez..boşanman en güzeli..yoksa bir felaket olur.
varlık derken sizi neye benzetiyor bir de öldürmeye kalkarsa Allah korusun...çok fazla dini konulara kafayı takan zaten sıyırır..belli o da kayışları koparmış
hemen boşan..çocuğunu bile fazla görüştürmemeye dikkat et...014 Yorumla
Soran+1 yılşimdiye kadar düzelir diye bekledim ama dahada ilerledi hastalığı eşim bizi şeytan olarak görüyormuş
- +1 yıl
şeytan olarak mı görüyor! valla hayatta olduğuna şükret..yoksa şeytan diye mazallah öldürür sizi..hemen boşan hatta evden ayrılmışsındır umarım..can güvenliğin bile tehlikede...
Soran+1 yılevet evden ayrıldım 6 ay oldu bu yüzden korkuyorum gördüğü şeye benzetirde bana kızıma zarar verir diye
- +1 yıl
hemen boşan o zaman..zaten hakim boşar hemen eğer doktor raporu da varsa tamamdır..çevrenin söylediklerine kafayı takma.yok efendim kocanın yanında ol ona destek filan ver zırvalıklarına. yarın bir gün bişey oldumu hesabını veremezler..hayatına kaldığın yerden devam et..kimbilir belki çok daha iyi biriyle evlenirsin yeniden..kolay gelsin kızınla sana hayatında.böyle kişilerin daima aile kontrolü altında olması lazım ne evlenmesi.ailesi de sanırım başlarından atmak için yaptılar böyle birşeyi..
Soran+1 yılçok teşekkür ediyorumallahım bunda sonra beni ve kızımı mutlu etsin.. 6 ay oldu hastaneden çıkalı .evlenince eşimi doktora götürmüş babası tabi benim haberim yok evlimi diye sormuş babasıda evet demiş çok büyük hata yapmışsınız bu hastalık evliliğin yükünü kaldıramz demiş doktorun bu sözü beni rahatlatıyor demekki çok zor hastalık hep bitaraf fedakar olacak
- +1 yıl
Benim esimde bipolar di eşime afedersiniz eşşek gibi aşıktım hala da öyleyim ayrilmamiza rağmen. Görücü usulü evlendim sonradan çok aşık oldum sonra hastalığındAn haberdar oldum iyileştirmek için bir yılda 120 milyar para harcadım ve bütün doktorları şehirleri gezdikten sonra tekrar çok eskiden gittiği bir doktor varmış oraya gittik ve doktorun bana söylediği tek kelime ben ailesine sakın evlendirmeyin dedim nasıl evlendirdiler ve bir yıl mücadele etmeme rağmen hiç birşey duzelmedi. Ve birbirimizi o kadar çok ama çok sevmemize rağmen ayrılmak zorunda kaldık. Kısacası bipolar ile evlilik imkansız ne kadar sevseniz de. :(
- +1 yıl
@Serhad__2727 benimde sevgilim bipolar oldugunu soyluyor. Sekiz aydir kararlarinda degisme olmadi sadece hafif mutsuzlugu oldu o da zaten bir gun belki iki gun surdu. Normal yasantisina devam ediyor. İlac falan kullanmiyor. Sekiz ay once benden surekli ayrilir hakaret ederdi. Ama simdi normal evlenmeyi dusunuyoruz. Ama benim aklimda sekiz ay onvesi var. Acaba sekiz ay onceki kisiye donusur mu?
- +1 yıl
Bipolarlar insana zarar vermez.21 senedir evliyim 1 çocuk annesiyim. 10 yıldır rahatsızım. Gayet sosyalim doktora gidiyorum tahlillerimi yaptiriyorummkabul etmek yatsısıdır. evliyken üzüntüden oldum. Çeyizinden getirmedim bir hastalığı nolur mücadele verin herkes bosansa evli çift kalmaz bu dünyada... anlayış bekliyoruz anlayissss...
- +1 yıl
Neden sürmesin kadın bipolar olunca boşa erkek bipolar olunca biz çekiyoruz dimi bu ne adaletsizlik düşeni ayağa kaldırmak varken bide siz tekme vurun önemli olan ayağa kaldırmak son bir kez daha denesen ne kaybedersin çocuğunun anası zor olucak ama dene iyi bir doktora götür tavsiyem şişli de yön psikiyatri merkezi var Emine hanım benim dik ayakta durmama sebeptir Allah razı olsun gidin ist oturuyosaniz
- +1 yıl
@Cevriyeee iyi bir psikiyatriye gidin hastalık ayıp değil Oda Allahtan tedavisi mümkün sapasağlam ayaktayım ben sosyalizm her işimi yapıyorum geziyorum bir evlâdım var yemeğini temizliğini herşeyi ben yapıyorum tedavi şart nolur ihmal etmeyin yukarıdaki yazılarda herjesctekme ariyo nolur siz yapmayın tedavi görsün ayıp degill
- +1 yıl
@Serhad__2727 Gerçekten mi? ben eşimi çok seviyorum sizin de dediğiniz gibi eşşek gibi aşığım hiç çözümü yok mu çok zor bir süreçteyiz. Bende ağır bir depresyon sürecine girdim olanlardan.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
12Cevap
26 yaşındayım 4 yıllık evliyim 3 yaşında kız çocuğumuz var ve eşim Bipolar hastası 4 senedir direniyorum elimden geldigince hastane yatırdım tedaviler oldu ve haleda tedavi görüyor madde bağımlılığı vardı onu da atlattık bu madde bağımlılığı aileden gelen genetik hastalığı tetiklemis doktorun demesine göre ve sürekli itâmlarfa bulunmasından yoruldum ve evliliğimi bitirmek ve bitirmek arasında gidip geliyorum ne yapicam bilmiyorum ailesi söylediği itamlari hastalıktan söylüyor ve bunu benim normalllestimemi bekliyorlar hangi kadın bu itamlari normallestirebilir ki sorarım sizlere ne yapmam gerekiyor sizce
12 Yorumla- 6 ay
- 6 ay
T. akip atar mısın lütfen
+1 yılbenim dayım bunu yaşadı eşi bıraktı gitti ve daha kötü oldu 9 sene baktık ona hep yanında olduk şimdi çok iyi ve işinde gücünde eşi yanında olsa 1 senede düzelirdi. şimdide onun yüzü yok dayımın karşısına çıkmaya. bence yapma isteyerek yaptığı bişe değil adı üstünde hastalık. bence sahip çık yanında ol
47 Yorumla
Soran+1 yıleşimde mücadele yok hep hastalığının arkasına sığınıyor buduruma gelmemek için çok zorladım kendimi ama olmadı eşimin düzenli işide yok 2 gün çalışıyor sadece
- +1 yıl
ya sığınma değil belki toplayamıyodur kendini yani sen daha iyi bilirsin zor bir hastalık. peki sen onu bırakınca ne olacak düşündünmü sakın yanlış anlama kötülemiyorum seni ama savaşmalısın çocuklarının babası daha kötü olmasına göz yumamazsın.
Soran+1 yıleşime diyorumki çalış çalışamam hastayım diyor şuraya gidelim hastayım çocukla ilgilen hastayım diyor tembelliğe alıştırdı kendisimi sen çalış benim çalışmama gerek yok diyor doktor ilaçlar bir yere kadar birazda sen iyi olmak için mücadele etmen lazım diyor şuanda çok iyiymiş öyle söylüyorlar okey oynuyormuş demekki keyfi yerinde doktor her sene 1 kere hastakığı tekrarlıyacak demiş dayınız bipolar mı
- +1 yıl
evet yani daha beter durumlarıda var neler yaşadı ben biliyorum sizide anlıyorum ama buradan da malum herşey yazılmıyo
Soran+1 yıldediğin gibi herşeyi yazamıyorsun eşim bizleri şeytana benzetiyormuş ben bundan korkuyorum ya bir gün gerçrktem benzetirse diye daha çok şeyler var ama neyse
- +1 yıl
ben dayımla gece gündüz beraber takıldım o yüzden bunları çok yaşadım. ama gerçektende burada konuşulacak şeyler değil. istersen ekle yardımcı olabilirim
biraz mücadele etse bırakmıcam demişsin altta ama bak abla bu öyle kafalar deyil. Psikolojik hastalıklarda sorun kafanın içi zaten en fazla belirtilerini saklamaya çabalayabilir. Biliyorum, benimde sorunlarım vardı. bknz: aneroksiya nevroza
01 Yorumla
Soran+1 yılgeçmiş olsun canım
Allah korusun ya tehlikeli durumlar .Gecen gun bır adam ailesını katlettı.bİPOLAR NASIL BISEY BILMIYORUM
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 dk sı 5 dk birbirine uymayan neşeşliyken aniden hüzünlene bilen bir duygu durum bozukluğu şizofrenin alt derecesi
bence biraz daha sabret dua et namazını kıl kuranını oku allah bir kapı açar inşallah geçer hastalığı ne diyim:/
21 Yorumla
Soran+1 yılherzaman allaha dua ettim şuanda bile hakkımda nasıl hayırlısıysa öyle yap diyorum
+1 yılBENCE DESTEK OL BOŞANMAYIN GERÇEK EVLLİLİK İYİ GÜNDE DEĞİL KÖTÜ GÜNDE BELLİ OLUR HİÇ YAKIŞTIRAMADIM
313 Yorumla
Soran+1 yılşimdiye kadar destek oldum ama eşim evlenmeden önce hastaymış gizlemişler ben sonra öğrendim sen mücadele verirsen ölene kadar yanındayım dedim eşimde mücadele yok
- +1 yıl
BENCE DESTEK OL İYİLEŞİNCE BOŞANCE TADAVİSİ OLMAYN HASTALIK YOKTUR AZİM VE MÜCADELE EDERSE EMİN OL İNSANIN BAŞARAMAYACAĞI HİÇBİRŞEY YOKTUR AZMİN ELİNDEN HİÇBİRŞEY KURTULAMAZ ALLAH SİZDE EŞİNİZEDE SABIR DİRAYET VERSİN GEÇMİŞ OLSUN
Soran+1 yılazimle mücadele eşimde yok iradesi çok zayıf
- +1 yıl
OZMAN DİYECEK BİRŞEY YOK O ADAMLA BİR ÖMÜR GEÇMEZ BOŞA HERKES KENDİ YOLUNA GİTSİN SÜRÜNMEK İSTİYOR MADEM SÜRÜNSÜN KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZMIŞ BİR İNSADA İRADE OLMADI O İNSANDAN KORKULUR AL KIZINIDA YANINA YENİ HAYATA BAŞLAYIN YENİ HATATINIZDA HAYAT MÜCADELENİZDE BAŞARILAR DİLERİM
Soran+1 yılinanınki birazcık mücadele etse bırakmıcam ama yok doktoru eşime böyle eşin olduğu için yat kalk şükret herkes böyle fedakar olmaz değerini bil dedi eşim kullandığı ilacın adını bilmiyor daha
- +1 yıl
O NASIL BİR ADAMDIR Kİ FEDAKAR BİR KADINI OLDUĞU HALDE MÜCADELE ETMİYOR PES BENCE EŞİN DÜNYADAN ÜMİDİNİ KESMİŞ GÖRÜNÜYOR ZATEN SİZİN İLİŞKİ BAŞTAN YALANLA DOLANLA KURULMUŞ ANLATMASI LAZIMDI Kİ İNSANDA ONA GÖRE KAFASINI TOPLAR BİR KARAR VERİRDİ KOCAN SENİN BAŞINI BAŞTAN YAKMIŞ EN AZINDAN BAK ALLAH BAĞIŞLASIN KZIDA VARMIŞ ONUN İÇİNDE MÜCADELE VERMİYORSA BİR ADAM BİRİDE BEN OLSAM BENCE SİZ HAKLISIZ YENİ BİR HAYAT SİZİ BEKLİYOR ÇALIŞIN KZIZINIZI BÜYÜTÜN ODAM ÖMRÜNÜZÜ BİTİRİ AKSİ TAKTİRDE
Soran+1 yılhayatımı önüne koydum hertürlü yaşamımdan vazgeçtim senin için dedim eşimde tamam ilaçlarımı içicem dedi 2 gün sonra içmemiş dalga geçer gibi bipolar genetik geçişli hastalık çocuktada çıkma ihtimali var bu yüzden 2 çocuktanda için yana yan vazgeçtim en büyük hayalimdi
- +1 yıl
genetik testi yaptır eğer şüpe ediyorlarsa kızına ilerde ona göre önlemini alırsın kocan için konuşulacak tek söz var doktor bile deliyi kendi haline bırakın demiş kadir kıymet bilmez insandan iyilik gelmez ilerde kızın içinde sağlıklı olmaz pisikolojisi bozula bilir mutsuz bir ailede büyümüş bir çocuk büyüdümüde mutsuzluk peşini bırakmıyor size sabır diliyorum umarım sizin için hayat güzelşeyleri getiri yalnız hayatınızı bitirmeyin kızında dengesini bozmayın
Soran+1 yılgenetik testi yapılmıyor malesef anne babada hastalık varsa çocuktada çıkma ihtimali yüksekmiş ama kesin olacak diyede bişey yok dedi doktor
- +1 yıl
her hastalığın genetik testi yapılıyor yanlışın var eğer şüpeleniliyorsa yapılabiliyor
Soran+1 yılben olmuyor diye biliyodum bilgi için teşekkürler
Ne durumdasınız şu an boşandınız mı? Beraber misiniz?
00 YorumlaEşin bıpolar değil bıpolar seytan filan benzemez sizofrene veya başka Bı rahatsızlığı var
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi günde kötü günde beraber olmaya söz vermedin mi şimdi yan ciziyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yıleşim benimle evlenmeden önce hastalanmış ve bize söylemediler ben hamileyken öğrendim eşimin yanında oldum hep ilaçlarını işe giderken cebine koydum eşim hepsini çöpe etmış içmemiş bu yüzden hastalığı sık tekrarlıyor ilaçları kullanmıyor
hastalık hakkında hiç bir fikrim yok ama eğer kızınla sana zarar verir endişesi taşıyorsan ona göre hareket et derim
014 Yorumla
Soran+1 yılatak zamanında kızımı götürmeye kalktı bipolara eşlik eden psikozda var yani gerçeklikten tamamen kopma durumu eşim kendisini evliya hoca gibi görüyor
Soran+1 yılbipolar ömür boyu tedavi gerektiren hastalık ilaçlarla kontrol altına alınıyor tamamen iyileşme durumu yok doktor 5 sene ilacını kullansa 3 gün içmesin hastalık hemen tekrarlar diyor
Sürmez iki kere denedim annesi ne basıp gitmeleri saymıyorum boşandığın gün eğlenceli bir parti ver
10 Yorumla
+1 yılvalla söyleyebileceğim tek şey Allah Yardımcınız Olsun..
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim..
Benim eşimde bipolar hastası ve bana da sürekli aynı şeyi yani sürekli boşanmak istediğini söylüyor ama şunu söyleyebilirim böyle biri ile yaşam sürdürmek çok zor bir durum allah yardımcın olsun
00 Yorumlabipolar bozukluk olan biri ile yaşam zordur mücadele o kadar milletin anlattığı gibi değildir. yaşayan bilir. özelden yazarsan benimde eşim bipolar ve boşanma söz konusu
70 Yorumla
+1 yılMerhaba bende bipolarım 25 yaşındayım.4 yıllık evliyim 2.5 yaşında bir oğlum var. düzenli ilaç kullanmıyorum ve eşimden boşanmak istiyorum. oğlumun vesayetine bana verirler mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhastalık hakkında bir şey bilmiyorum ama doğru olanı yapmışsın size zarar verme ihtimali varsa
06 Yorumla
Soran+1 yılbipolar ataklarla gelen hastalık duygu durum bozukluğu şuana kadar zarar verme olmadı son atağında şiddet eğilimi vardı
Cevap sahibi+1 yılanladım , boşanma değil de bir süre ailenizle falan kalsanız kızınızla ,kabul etmez mi ?
Soran+1 yıl3 defa ailemin yanında kaldım her defasında söz verdi ilacımı içicem diye bende eve geri döndüm 1 hafta sonra ilacını içmediğini öğrendim
Cevap sahibi+1 yılanladım geçmiş olsun ya umarım düzelir
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
Bipolarlar kendinden başka kimseye zarar vermezler ac bak internetten dünyaca ünlülerden dolu bipolar turkiyedeki ünlülerden dolu bipolar var onlarda insan tansiyon hastalığı gibi düzende tutucaksin bu hastalığı ilaçlarını düzenli içerek biz bipolarlar kimseye zarar vermedik vermeyiz
Yani esinizde bu hastalik var. peki hanfendi esinizin kumari ickisi hirsizligi varmi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi bir hocaya goturmeyi denediniz mi? belki de hastalik dgldir
01 YorumlaDestek olan gerekmez miydi
01 Yorumla
Soran+1 yılher zaman destek oldum 8 sene mücadele ettim eşim hiç kabul etmedi hastalığını her fırsatta ilaçlarını aksattı evde olduğunda ilaçlarını içiriyorum ama çalışırken yanında olmadığım için içiyorum dedi içmemiş ve atak geçirdi hastaneye götürmek zorunda kaldık
+1 yılbnce zorr duzelirr kendini kurtar bnce
20 Yorumlahayırlısı olsun. isabetli karar
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri