Dudak yeme bağımlılığından nasıl kurtulanabilinir?
https://youtu.be/_SUJetkTtdY
https://youtu.be/_SUJetkTtdY
Bağımlılık değilde can sıkıntısı ve bazı stres durumlarında çok sık yaptığım birşey 😂 Taa ilkokul zamanımda öğretmenimin bile fark ettiği oğlum dudak kalmadı yeter be dediği günlerden bu yana hâlâ o dudaklar bitmedi devam ediyor 😃 Tabi işin şakası pek iyi birşey değil sonuçta... Bağımlılık boyutu bende yok ancak çok nadir olsa da arada dudağımı yediğim oluyor. Uzun zamandır yemiyorum dudağımı bunu da yeni fark ettim :)
Elin boş kalmayacak başka bir şeye gerek yok
Eğer düzelmezsen ansikiete bozukluğu tedavisi gör çünkü bu zararsız alışkanlığın Bile içindeki gizli yatan yamyamlık şeyine bağlı
Demek ki seni strese sokan bir durum var stres altında insanlar böyle davranışlar yapar farkında olmadan stresli olduğun durumdan kurtulmaya çalış ben hep şey yaparım mesele çok strese girdiğim bir konu var en fazla ne olabilir ya bendem önemli mi değil öyle düşün
Bol bol lip balm sür. Hem dudaklarin nemlenir. Hemde tiksinirsin.
Cevap
14Cevap
Onun için acı rujlar oluyordu sanırım. O kullanılabilir mi?
Konsantrasyon ve gayret... Dudağını yediğin anda çok sevdiğin birinin hasta olacağını hayal et.
Genellikle stress anında veya canın sıkıldığında yapılan bişey bendede var çok kötü bir hastalık
Dudak duslarina aci biber sureceksin en guzel oyle vaz gecersin dilin yandikca.
benim dudaklara botox yapmaya gerek kalmadı ben her gün yiyorum zaten
Bende de var bu bide parmaklarım yiyorum ve sanırım sıkıldığında ya da boş kaldığımda yapıyorum
knk yemicen bunun şeyi bu yemicen yani
Acı renksiz ruj kullan
Aci veya eksi seyler sur dudagina
Nemlendirici sür. İğrenirsin yiyemezsin
Aynen ben de öyleym ya
Bundan ben de kurtulmak istiyorum
Tırnak yiyerek :D
Bende de varya.
aynen ya yerken çok zevkli oluyor ama sonrası kötü
ama ben dudaklarimi degil agzimin icini yiyorum bir tarafini isirip sonra da kopariyorum ağzım kan doluyor sonra da orasi cok kotu aciyor disimi fircalarken yemek yerken falan
Bendede var o
Ben de arada yerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar