Düzleştirici hayatımızın bir parçası haline gelmiş durumda. Fakat sürekli düz saçlarla olmak da sıkıcı gelebiliyor. Düzleştirici ile dalgalı saç modellerini de kolay bir şekilde yapabiliriz.
Saç düzleştirici ile dalgalar elde etmenin birçok yolu bulunmakta. Bunlardan bir tanesi de saçları tutam tutam ayırıp düzleştirici arasına alıp, kıvırmak. Düzleştiricinin kalınlığına göre dalga boyutlarınız değişkenlik gösterebilir.
2. Düzleştirici ile ince bukleler
Saç düzleştiriciniz ile daha ince bukleler elde etmek istiyorsanız tek ihtiyacınız bir çatal ve düzleştiricidir. Saçlarınızı ince tutamlara ayırarak çatalın etrafına sarın ve üzerinden düzleştirici ile geçin. Sonrasında tarayarak daha kabarık bir model elde edebilirsiniz.
Saçlarınıza rasta görünümü vermek için ince tutamlara ayırıyorsunuz ve saçlarınızı buruyorsunuz. Sonrasında üstünden düzleştirici ile geçiyorsunuz. Yapımı videoda da mevcut. Çok güzel duran modellerden bir tanesi :)
Elbette düzleştirici ısısı saçların kırılmasına, yıpranmasına yol açmaktadır..
Aşırı ısı olmadan birçok farklı saç modelini saçlarınıza taşıyın: Dyson Airwrap Saç Şekillendirici
Dyson Airwrap saçları hava akımı yardımıyla coanda etkisi yaratarak şekillendiriyor. Isıyı her saniye ölçüp kontrol altında tutarak saçların zarar görmesini, matlaşasını engelliyor. Üstelik kullanımı da oldukça pratik. Coanda etkisi sayesinde saçları kendine doğru çekiyor, sarıyor ve şekillendiriyor. Saçlarımızı sadece tutamlarına ayırmak yetiyor.
Hacimlendirici fırça, düzleştirici tarak, maşa başlıkları sayesinde birçok saç modelini aynı saç şekillendiriciyle kolayca yapabiliyorsunuz. Üstelik aşırı ısı olmadan! :)
Doğal dalgalı saç görünümü için saç düzleştiricisi ile muhteşem dalgalar yaratabilirsin. Saçlarının tam diplerinden değil, saç dibinin bir iki parmak altından saç düzleştiricisi ile saçlarını kıvır. 10 saniye kadar tut ve bırak. :)
Ben görseldeki gibi yapıyorum. En sevdiğim saç şeklidir. Bazen de saç örgüsü yapıp üstünden düzleştirici ile geçiyorum ve örgüyü açıyorum. Öyle de çok güzel oluyor 🌺
En İyi Cevaplar