Saçlarıma her gün şekil veren biriyim. Haliyle bir süre sonra saçlar yıpranmaya başlıyor. Saçları yıpratmayan şekillendirici ararken denk geldim. Aşırı ısı olmadan saç şekillendiriyor, yıpranmaların önüne geçiyormuş. Dyson Airwrap yorumlarınız neler? Daha önceden deneyen, kullanan var mı? Dyson Airwrap nasıl kullanılır?Dyson Airwrap nasıl kullanılır?
Aşırı ısı olmadan saça şekil veriyormuş! Dyson Airwrap nasıl kullanılır?
Resmen harika bir yenilik! Ben bir süredir Dyson Airwrap videolarını izliyorum, kesinlikle benim de ihtiyacım olan bir ürün. Saçlarımı şekillendirmeden dışarı adımını atmayan biriyim, haliyle saçlarım da çok fazla yıpranıyor. Özellikle uçları çok güçsüz olduğu için bir yandan da kısalıyor :(
Saçlarınızı yüksek ısıya maruz bırakıyorsanız uzun saçlar hayal olarak kalıyor!
Uzun saç
Bildiğiniz gibi yüksek ısıya maruz kalan saçların yapısı zayıflıyor, uçlar yanıyor. Haliyle uzayan tek şey saç uzatma süreniz oluyor. Yanan uçları da sürekli aldırdığında, uzamak bir yana saçların daha da kısalıyor :D Dyson Airwrap bu kısır döngüden bizi kurtarabilir :)
Saçları şekillendirmek için hava akımını kullanan Dyson Airwrap ile aşırı ısı olmadan saçlarına istediğin modeli taşı!
Dyson Airwrap hava akımını kullanıyor ve coanda etkisi yaratarak saçları şekillendiriyormuş. Videolarda da gördüğüm kadarıyla saçları sadece tutamlara ayırmak yetiyor, mıknatıs gibi kendine doğru çekerek saçları sarıyor. Bizim için büyük kolaylık, hiç uğraştırıcı değil. Akıllı ısı kontrolü özelliği sayesinde ısıyı hep 150 derece altında tutuyor, bu sayede saçlarımız da zarar görmez :)
Geçenlerde Çağla Şikel'in de inceleme videosunu gördüm. Saçlarını kısa süre içerisinde hacimlendirdi. Özellikle ince telli, sönük saçların daha iyi görünmesi için hacim vermek gerekiyor. Benim saçlarım normalde düzdür ama ince telli ve çok kabarıyor, kesinlikle denemek gerek :) Hava akımını kullanıp saçlara zarar vermediği için nemli saçlarla şekillendirme işlemine başlanabiliyor. Yani bir yandan saçlarımızı kurutabilir, bir yandan da şekillendirebiliriz. Zamandan tasarruf etmek de çok güzel bir ayrıntı :)
Dyson Airwrap saç şekillendiricinin bukle yapmak için, hacimlendirmek için, düzleştirmek için ayrı ayrı başlıkları var, yani her saç modelini aynı şekillendirici ile yapabiliriz bence bu da bizim için artıdır.
Dyson Airwrap, tek kelimeyle harika bir ürün, almayı düşünüyorsanız kesinlikle doğru bir tercih yapmışsınız. Uzun zamandır takip ettiğim ve kullanmak istediğim saç şekillendirici Dyson Airwrap benim de.
Özellikle birden fazla başlığının olması ve istediğimiz her şekli saçlarımıza verebilmemizin kolaylığı göz ardı edilemez. Kuaföre gitmeden kuaförü ayaklarımıza getiriyoruz resmen, aşık olmamak elde değil. İlk fırsatta kesinlikle satın alıp kullanacağım ben de. Alacağım günün gelmesini bekliyorum bir an önce.😊
Dyson Airwrap'in özelliklerinden bahsetmeden önce bize sağladığı en güzel avantajın öneminden bahsetmek istiyorum; akıllı ısı kontrolü. Eğer ısı kontrolü olmayan bir şekillendirici kullanırsak saçlarımız sürekli olarak yüksek ısıya maruz kalır. Evet, biliyoruz ki hepimiz saçlarımıza herhangi bir zarar vermekten kaçınırız. Lâkin bazen, yüksek ısının saçlarımıza zarar vereceğini bile bile saç şekillendirici ürünlerini kullanıyoruz. Bu durumda yüksek ısı saçlarımızı kuru, cansız, kırılgan ve sert görünmesine sebebiyet veriyor.
Saçlarımız Aşırı Isıya Maruz Kalırsa Ne Olur?
Dyson Airwrap Nasıl Kullanılır?
Kullandığımız saç şekillendirici ürünleri genellikle temiz saça, yani yeni yıkanan saçlara uygularız. Saçlarımız nemli iken yüksek ısı kullanmamalıyız. Çünkü saç tellerinin kırılmasına ve yanmasına sebep olur.
Saçlarımızın neminin korunması oldukça önemlidir. Aşırı kuruyan saçlara saç şekillendiricilerini uygularsak saç telleri birbirinden ayrılır ve saçlar kabarır. Ayrıca saçlar şekil almaz ve kolayca kırılır. Yüksek ısı, saçlarımızda cansızlık yarattığı gibi saç dökülme sürecini de hızlandırır.
Dyson Airwrap'in Özellikleri
Dyson Airwrap piyasadaki diğer saç şekillendiricilerinden ayrılır. Diğer saç şekillendiricilerle kıyaslandığında, Dyson Airwrap, bizlere maksimum ısı kontrolü sağlar. Çünkü Coanda etkisi dediğimiz aerodinamik sistemi kullanıyor. Yani bu durum, saçlarımızı aşırı ısı ile değil, hava akımıyla şekillendirmeye imkân sağlıyor. Bu sayede şekillendiriciyi kullandığımız zaman saçlarımıza zarar vermiyor.😍
Çok amaçlı ve özel başlıkları, güçlü motoru sayesinde kullanıma her daim hazır haldedir. 4 farklı ısı aralığına ve 3 farklı hız kademesine sahiptir. Oluşan akım ile saçları aşırı ısı hasarından koruyor ve saçların zarar görmesini engelliyor.
Dyson Airwrap akıllı ısı kullanımı sağladığı için saçta kullanımı rahattır. Saçları başlığa doğru çeker. Saçların bir tutamını başlıklara yakınlaştırmak yeterli olacaktır. Cihaz, havadan aldığı güç ile saçları kendine doğru çekerek başlığın etrafına sarar. Tabi bu da bizleri zahmetli bir işten kurtarır. Ayrıca kuaföre gitmeye gerek kalmadan evde rahatlıkla saçlarımızı yapabiliriz. Saçları bir yandan kuruturken bir yandan da saçlara hacimli görünüm sağlayabiliriz.
Her gün şekil vermiyor olsak bile saçlarımıza mutlaka ısı uyguladığımız zamanlar oluyor. Bu da saçlarımızı yıpratıyor, kurumasına ve dökülmesine sebep oluyor. Dyson Airwrap saçlara aşırı ısı olmadan şekil veriyor. Harika bir teknoloji eseri, zaten hep istediğimiz bir şeydi.
Dyson Airwrap nasıl kullanılır, saçlarımızı şekillendirirken nelere dikkat etmeliyiz?
Dyson Airwrap kullanımı oldukça kolay aslında. Diğer saç şekillendiricilerde kullandığımız eforun yarısını bile kullanmamıza gerek kalmıyor. Hava akımını kullanarak coanda etkisi yaratıyor ve saçı kendisine doğru çekiyor. Bu da bizim işimizi çok kolaylaştırıyor. Yapmamız gereken sadece saçlarımızı tutamlara ayırarak, şekillendiriciyi sabit tutmak oluyor.
İçeriğinde hacimli dalgalar, bukleler, pürüzsüz dümdüz saçlar elde etmek için ayrı başlıkları buluyor. Saçlarımızı kuruturken pratik bir şekilde şekillendirmemize de yardımcı oluyor :)
Kullanımını detaylı anlatan bir video da var. Saçları şekillendirirken hava akımını kullandığı için saçlara zarar vermiyor, aşırı ısı olmadan istediğimiz saç modeli yapabilmemizi sağlıyor. Soğutma seçeneğiyle de daha kalıcı saç modelleri elde edebiliyoruz. Düzleştirici tarağı da oldukça pratik, saçlarınızı sadece tarayarak kalıcı düzlüğe sahip oluyorsunuz :)
Dyson Airwrap fiyatı diğer saç şekillendiriciler kadar uygun olmasa da kesinlikle buna değiyor. Zaten kaliteli bir düzleştirici almak için en az 500-600 TL vermemiz gerekiyor. Bunun saç kurutma makinesi, saç maşası var. Üstelik hepsinde de ayrı bir zahmet veriyorsun. Pratikliğini ve performansını da düşününce fiyatı çok ideal görünüyor :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Birkaç aydır deneme fırsatım oldu. Gerçekten çok farklı bir ürün. Saça aşırı ısı uygulamadan şekil vermesi çok güzel. Dyson Airwrap Complete paketinde 8 farklı başlık bulunuyor. Hepsinin özelliklerinden ve nasıl kullanıldığından bahsettiğim yazımın linkini buraya bırakıyorum, Dyson Airwrap™ Saç Şekillendirici ve Başlıklarının Tüm Özellikleri Burada! 🌺
Saç kurutma makinasını aldım ciddiden çok güzel sonuçlar veriyor ama Airwrap’i hiç beğenmedim. Ya ben kullanmasını bilmiyorum o da olabilir ama diğer saç kıvırma makineleri daha iyiler gibisime geldi