Saç düzleştirici ile bukle yapmayı biliyor musunuz? Normalde bukle bukle dalgalı saç yapım var, çok memnunum. Kolay şekil alıyor saçlarım maşaya ihtiyaç duymadım bu güne kadar ama şu düzleştirici ile bukle yapma işlemini bir türlü yapamıyorum. Biri bana ince yapılı düzleştirici ile bukle oluşturmayı anlatabilir mi? Düzleştirici ile dalgalı saç yapımı nasıl olur?Saç düzleştirici ile bukle yapma
Düzleştirici ile bukle oluşturmayı bilenler anlatıyor! Bukle nasıl yapılır?
Maşa kullanımı zor ve el yakma riski yüksek olduğu için, saç düzleştirici ile bukle yapma yöntemi birçok kadının tercihi oluyor. Düzleştirici ile maşa yapımı bana daha kolay geliyor :)
Saç düzleştirici ile bukle yapma teknikleri! Düzleştirici ile bukle nasıl yapılır?
● Aslında yapmamız gerekenler çok basit. Nasıl düzleştirirken saçlarımızı tutam tutam ayırıyorsak, düzleştirici ile yapmak için de saçlarımızı tutamlara ayırmamız gerekiyor.
● Tutamlara ayırdıktan sonra düzleştirici ile saç tutamını kavrayıp, dipten dalga yapımına başlıyoruz. İsterseniz sadece uçlara da yapabilirsiniz.
● Bir yandan düzleştiriciyi çeviriyoruz, bir yandan da aşağı doğru kaydırıyoruz. Bu hareketi maşada da yapıyoruz aslında, düzleştiricide daha kolay oluyor. Düzleştiriciniz ne kadar ince olursa işiniz de o kadar kolaylaştırıyor.
● Dikkat etmeniz gereken şey: Düzleştiriciyi çok fazla sıkıştırmak yerine biraz serbest bırakmak. Çünkü çok fazla sıkarsak kaydırmak zor oluyor.
Düzleştirici ile bukle yapma videosunu izlemek isterseniz buraya bırakıyorum:
İzleyerek yapmak daha kolay olabilir :) Bir de kolayınıza gelecek şekli yaptıkça buluyorsunuz. Dilerseniz öncesinde saç şekillendirici krem uygulayabilirsiniz, saç şekliniz daha kalıcı olur.
canım saçını düzleştiriciye sıkıştır,sonra ucundan sarkan saçı düzleştiricinin üst kısmından beri arka tarafa doğru atıver ve yavaşça çek :) heee bi de düzleştiriciyi çekerken dümdüz tutarak çekme düzleştiricinin üst kısmı yukarı bakacak şekilde tut ve çek :) umarım becerebilirsin bu saçma anlatma şekliyle :) ama bu kadar oldu :(