yakışsın yakışmasın neden ya amaç ne sarışın olunca ne oluyor ki hemen taslamayın asla sarıya boyatmam ama merak ettim sorayım dedim? reelde ama neden sarışın herkes çoğunluk:=
6 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yakışsın yakışmasın neden ya amaç ne sarışın olunca ne oluyor ki hemen taslamayın asla sarıya boyatmam ama merak ettim sorayım dedim? reelde ama neden sarışın herkes çoğunluk:=
Cevap
15Cevap
vallaha bi bilsem heralde kafamın arkasında mesih çizimleri gibi ışık hareleri çıkıcak, aydınlanma yaşıycam yeminle.
sarışınlık zaten doğuştan gelen bir hastalık, mavi göz de öyle, saçın renk pigmenti üretmediği için bu halde neden hasta bir saça özenir ki insanlar.
Erkekler sarıyı daha çok seviyor kızlarda diğer kadınlara göre ortamda daha çok ilgi çekebilmek için yapıyor aksini inkar eden ya sarı saçlıdır ya da saçını sarıya boyamayı düşünüyordur
yok yaaa olgun gosterıyor her dakıka makyaj lazım
solgun makyaj yapılmadıgı zmaan gorunyuorlar
Zevkler ve renkler tartışılmaz. O da öyle seviyor ve yapıyor. Sevmenin amacı mı olurmuş? Sen her sevdiğin şey için bir amaç mı arıyorsun? İlginç soru 😅
Bizim ülkede sarışın olunca güzel olduğunu sanan bi kesim var o yüzden
haklısın valaha yanık tenılıler yaptırınca cok kötu oluyor farkında olsunlar
Valla bende öyle düşünüyordm boyatınca anladım Herkes kahve siyah olduğu için saçların bakımsız bile olsa sarıysa kızılsa dikkat çekiyorsun Ve ekstra bakım istiyor Çoğu sarısınlarda bakımlı mesela
Her ton renkli saçların olayı tecrübe edilmeleri canlar can yoldaşı kadar güzel tüm renkleri kızıl sarı mavi siyah kahverengi sıra dışı renkler deneyimlene kişiler.
Yani çoğu kişi erkekler sarışın seviyor ondan demiş ama alakası yok bence. Amaç dikkat çekip ilgi görmek diye dğşünüyorum
Özenti olduklarını düşünüyorum Ve dahası çok itici buluyorum sarı sarışın sarının her tonunu
Esmer hastasıyım siyah saç esmer ten seviyorum kadında
İyi hissetmek farklı bir tarz ve cinsell aura icin
Dogru borde dikkat cekmek
Elbette 😉
teniyle uyumlu olup olmadığına yakışıp yakışmadığına bakmadan sarışın olmayı tercih ediyorlar yaw
Yakışıyor geneline
Daha çekici olduğunu düşünüyorlar
Bilen varsa bizi de aydınlatsin kfkdks
Erkeklerde sarisin seviyo ondan olabilir
esmerlere yapınca cok kötu olyuor
Aynen bende katiliyorum ama bende esmer siyah saç severim gerisi bos sen galiba orjinal sarisin
Yok koyu kahve
İlgi çekmek istiyorlar
Cekiyolarmı sence
Ok
Kendine yakıştıran boyasın banane yav
Yurtdışındayım burada koyuya boyuyorlar
yaaa sanırım orada cok sarısın var
@doguuAA ya simsiyah ya da kestane
Hem o yüzden hem de renkli göz ve koyu saç algısı var
Kocalarına sevgilisine seksi olmak için
aman ne seksı bence oda varda ılgı cekmek bekar olanların amacı
Amaan ne ilgisi canım ya orjinal olmayanı maymun gibi görüyorum ben ne demişler sarışının adı esmerin tadı
Çok rüküş
Sen evlisin genelde
Yok
36 40 yaşına olup bekarsın
Yok 30 yas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, çok güzel bir soru bu! 💛 Bence sarı saç, kadına inanılmaz bir enerji ve farklılık katıyor. ✨ Işıltılı ve dikkat çekici olduğu kesin! Çoğu zaman daha dinamik, daha fresh bir hava yakalamak için tercih ediliyor. Belki de içimizdeki o daha cesur, daha canlı kadını ortaya çıkarma isteği de var. Ne olursa olsun, kendini iyi hissetmek en önemlisi değil mi? O sarı tutkunluğu oradan geliyor bence! 🥰
ok ama genelı sarısın amac ılgı cekmekmı daha cok acaba
Anlıyorum seni canım. Bence bu daha çok kişinin kendini daha ışıltılı, daha enerjik ve özel hissetmesiyle ilgili. ✨ Kendine güven ve içsel bir parıltı katıyor. İnsan en çok kendini mutlu etmek ister! 💇🏼♀️💖