İnsanlar hep kendinde olmayan fiziksel özellikleri ister mesela senden daha uzun boylu birini görünce onun boyunda olmak istersin ya da senden daha zayıf birini görünce onun kilosunda olmak istersin bu tamamen kişinin kendisiyle alakalı olan bir durum ben sarışın beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm ama pek bir faydası yok sadece bir kaç kişi iltifat ediyor o kadar.
Yakışıyor ve insanın kendine yakışanı yapması gayet normal bir şey. Evet yıpratıcı ama türlü türlü bakım yapılıyor. Doğal saçtan bile bakımlı olabiliyor. Tercih meselesi, benim saçım bebek kumralıydı mesela yazın denizde açılırdı düzenli ombre yaptırıyorum böyle daha da yakıştığına eminim.
Ya ben sarı boya diyo aldım ordaki canım gorevli bu boya dedi bende onla boyadım kuafore gidince söyledim boyle boyle bunla boyadım dedi ki sen acıcı kullanmıssın
Çünkü sarışınlık=güzellik diktesi var medyada. Halbuki her sarışın güzel değil. Her sarışın güzel olsa her sarışın beğenilirdi ama beğenilmiyorlar. Aslında sarı saç o kadar da güzel değil çünkü genelde solgun ve olgun gösterir.
Ben sarışınları görsel olarak kadında da erkekte de çok beğeniyorum. Ama bunun için doğal sarışın olması lazım. Ya da boyaysa da güzel açık kumral bir renk olması lazım.
Gülüm reda belirli bir yaştan sonra hemcinslerimi yaşlanma korkusu sarıyor. Saçlardaki beyazları da en iyi örten renk sarı.. zaten 50 yaşına doğru o sarı renk platine filan dönüyor.
Bazısı beğenilme arsuzu için, bazısı ise kendisine yakıştırdığı için şahsen. Popüler kültür de epey yaygınlaştı sarışınlık mevzusu, bence bununla da ilgisi var.
Hiç sarışın oluyım diye delirmedim hatta ben kızıl olmayı daha çok istiyordum ama bi gün değişiklik yapmaya ihtiyaç duyduğum bi dönemdeyken sarıya boyattım herkes de inanılmaz yakıştığını söylemeye başladı. Sarı mrrakım yoktu ama şu an çok yakıştırıldığı için benim de hoşuma gidiyor. Sarışın olmaya merakım yok ama güzel olmaya herkes gibi var ajajsjw
Sarışın olmak için değil biraz değişiklik yapmak istenilince kuaförler direk seni sarışın olma yolunda ikna ediyor 😁mesela bende gri yaptrcaktım anlamsız bir şekilde sarı olma yolunda ilerliyoruz bakalım sonu nereye varcak 😂