Selam, Gördüğüm kadarıyla sarışın kadınlar sanki dünyada tek sarışın onlarmış gibi en havalı benim kafasındalar. Genelleme yapmıyorum ama çoğu öyle gerçekten. Sizce sarı saç rengi o kadar havalı mı duruyor?
Sarışınlık, uzun boy, bilmem ne renk göz vs vs... fiziksel özellikleriyle övünen hatta böbürlenen insanları hiç anlamıyorum. Bunlar Allah vergisi şeyler kendilerinin ulaştığı şeyler değil. Asıl övünülecek şeyler karakterlilik, başarı, iyi insan olabilme gibi özelliklerdir. Belki klişe olacak ama güzellik geçicidir baki olan insani hasletlerdir.
Saçtan ziyade burca bakmak lazım. Örneğin en havalı kendini beğenmiş 1, aslan 2 yay 3 koç burcu. Daha sonra kova ikizler olarak devam eder. Yükselen aslan yay koç içinde geçerli bu havalar... Ama aslan kadınlarının havasına şaşırıyorum, çirkin bile olsalar, yoğurdum ekşi demezler...
Saçma klişelerde boşa vakit kaybı bunlar. Kimse daha havalı değildir aslında, sanrılarımızın kibirli sularında debelenip duruyoruz. Sevgiden daha üstün hiçbir şey olmadı, olmayacak🌻💛😃