Saç Bakım Yaz boyunca saçlarını emanet edeceğin bir bakım kremi sana neler sunmalı? (Sayfa 5) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5635 Yaz boyunca saçlarını emanet edeceğin bir bakım kremi sana neler sunmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
Furkandalgic01 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl elidor iyi erkek olarkta çıkarsalar bir tane özel iyi olur 1 0 Yorumla
kurtuluşgünü Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Parlasını , yıratmaması , güzel ve hoş bi kokusu olması 1 0 Yorumla
Olvaerr Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl elidor turuncu saç kremi efsane ya saçları bozmuyor hem güzel kokuyor hem canlı tutuyor. 1 0 Yorumla
birikim150 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl mütüş bir kokusu var saç dökülmelerine karşı olan kremini kullanıyorum tavsiye ederim 1 0 Yorumla
ömürlerdebiter34 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Mutluluk ve özgüven katmalı çünkü tek ihtiyacımız bu ❤️ #elidor 1 0 Yorumla
asyaotrk Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl elidor esmer parlaklık nfakxmakxmsismaomdiamdinsidakxmsoxmkkdkskdmskmddkdkdkd 1 0 Yorumla
esrayurt Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl yııılllllaaarrrdır değişmeyen saç kremim 7/24, teşekkürler Elidor <3 1 0 Yorumla
aylinaylinn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Saçımı uzatan ve besleyen saç kremleri tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
Senasero Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ben yeşili kullandım gayet güzel kokusu var ve dolgun yapıyor saçları öneririm 1 0 Yorumla
tugbadursun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Güzel koku yumuşatması ağırlaştırmadan bakım yapması güçlendirmesi 1 0 Yorumla
olduozamaaannnnnnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yumuşaklık ve parlaklık ve güzel kokması ve koruması ve ve veee.. m 1 0 Yorumla
Çoktaşeyyapmaayşenur Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Saçımı yumuşak yapmalı.Kimyasal madde olmaamalı Doğal yapım olmalı 1 0 Yorumla
meryem334666 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çok iyi ya bence saç kremlerı olmasa napardım bilmiyorum 1 0 Yorumla
Sindirelladiyiniz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Saçlarımı yumuşacık yapmalı hacim vermeli kokusuyla beni kendine çekmeli 1 0 Yorumla
handanmutlu Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl kesinlikle saçlarımı parlak tutmalı ve yumuşacık yapmalı 1 0 Yorumla
sormaktayimsize Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl kesinlikle nemden kabarmamalı saçlarım ve şekillendirse fena olmaz 1 0 Yorumla
yoldabimacera Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Parlaklık ve canlılık. Düz de olsa kabarmamalı. Ve belkide en önemlisi yağlı göstermemeli 1 0 Yorumla
Melikeysse Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hacimli yumuşacık saçlar sunmalı bana göre. Dokunduğunuzda kadife gibi olmalı. 1 0 Yorumla
Alacaa_ Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Yaşadığım yerde güneş görmüyoruz zaten nerdeyse hiç sorun yaşamıyorum aynı rutin bakımlar 1 0 Yorumla
Edaatakan26 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Saçlarımı güçlü tutarken hem saçlarımın yumuşak yapması hemde parlak yapsa çok güzel olur 1 0 Yorumla
yavrumenekse Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Saçlarımı yumuşacik yapmalı, elektriklenmeyi önlemeli 1 0 Yorumla
Eslemmmm2 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Güzel kokmalı parlak göstermeli hacimli olmasını sağlamalı 1 0 Yorumla
Biri16 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Parlak ışıl ışıl gösterdin yumuşacık ve dolgun olsun 😛 1 0 Yorumla
AdımıBilenYazsın Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Protein maskesi olabilir çünkü saçımın ihtiyacı var. 1 0 Yorumla
Eliflisorular Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Saçımı yumuşatması gerek. Kokusununda güzel olması gerek. 1 0 Yorumla
Sylwiaa_ Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Hepsi cok hos :) ama ozellille turuncu olani tavsiye ederim 1 0 Yorumla
sadeceuwu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Parlaklık ve duştan çıktıktan sonra taranması kolay yumuşacık saçlar🥰 1 0 Yorumla
Papatya175773 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Parlaklık yumuşaklık kabarıklığı gidermesi zararlı ışınlardan koruması 1 0 Yorumla
melankolikbirim Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl denizden sertleşmiş saçlarıma yumuşaklık ve parlaklık versin yeter 1 0 Yorumla
baby_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl o tuzlu suyun etkisinde kalan güzelim saçlarımı yumuşatmasını 1 0 Yorumla
Nihal141 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl En önemli etken ferahlık diyebilirim herhalde. bunun yanında yumuşak ve parlak olmalı. 1 0 Yorumla
ilaydasena06 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Elidor Hindistan Cevizli setine BA-YI-LI-YO-RUM 2 0 Yorumla
Madamejade Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Tabi ki dee Elidor saç bakım kremi 😅🤗 2 0 Yorumla
Olliee Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Hiç kullanmadım ama. yaglanmayi önleyecek varsa ondan olsuj 0 0 Yorumla
oktayyaman2 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl markaya takılmayın isteyen istediğini alsınnnnnnnnnn 0 0 Yorumla
VolkanSoruyor Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl KS ailesi olarak hepimiz aydınlandık. Çok teşekkürler sağolun 👏🏻 0 0 Yorumla
lıMAo Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl bir krem bana karpuz sunmadığı sürece o krem değildir 0 0 Yorumla
ziirzop Takip Et Xper 4 Yaş: 50 +1 yıl Kepek yapmayacak, parlaklık verecek, saçı besleyecek 0 0 Yorumla
Harunsavaşan Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Saçlarımı ferah tutmalıYumuşatmalıKolay şekil verebilecek hale getirmeli 0 0 Yorumla
Vuranmelih Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Bir defa saci korumali gunes isiklarindan ve yakmalardan. Parlak ve dolgun gostermeli 0 0 Yorumla
wieoei Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Parlaklık ve yumuşaklık ve onarıcı olmalı Bana göre 0 0 Yorumla
ferhatmimar Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl saça hacim kazandırmalı ilk olarak bence. Kırıkları önlemeli. 0 0 Yorumla
Applegreen Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bakım kremi ben doğallık seviyorum bunların hepsi kimyasal dolu 0 0 Yorumla
emiir55 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Saç onarıcı olmalı parlak ve fökülmeye karsıt olmali 0 0 Yorumla
10_ur Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Canlı tutması yaz güneşi kum deniz suyu hepsini bir arada gören saçıma koruyucu olmalı 0 0 Yorumla
AlfaScorpio Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Görüş yazsam mı yazmasam mı çünkü saçlarım çok kısa hafif kellik durumu 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Y6942 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Saçları temiz ve bakımlı tutsun yeterlidir diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
mastrolog Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Elidor gerçekten çok güzel bir şampuan ve kokusu başka harika 0 0 Yorumla
Emrezim_ Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Aşırı sıcakla ve güneşle yıpranacak olan saçlarımı yumuşak tutması yeter benim için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel, Elidoru da deneyeceğim 😍 3 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Kesinlikle denemelisin.🙂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saçlarımı ne ağırlaştırsın ne kuş tüyü gibi yapsın tam ortası olsun hafifte parlaklık versin yeter 👍 1 0 Yorumla
cedoooo Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl elıdor pembe olan dalgalı saclar ıcın cok uygun 2 0 Yorumla
Gizlikullanicii66 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Saçı yağlandırmadan kırıkları onarmalı. 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
337Cevap
elidor iyi erkek olarkta çıkarsalar bir tane özel iyi olur
Parlasını , yıratmaması , güzel ve hoş bi kokusu olması
Güneşten korumalı, beslemeli ve yumuşacık yapmaliii
elidor turuncu saç kremi efsane ya saçları bozmuyor hem güzel kokuyor hem canlı tutuyor.
mütüş bir kokusu var saç dökülmelerine karşı olan kremini kullanıyorum tavsiye ederim
Mutluluk ve özgüven katmalı çünkü tek ihtiyacımız bu ❤️ #elidor
elidor esmer parlaklık nfakxmakxmsismaomdiamdinsidakxmsoxmkkdkskdmskmddkdkdkd
yııılllllaaarrrdır değişmeyen saç kremim 7/24, teşekkürler Elidor <3
Saçımı uzatan ve besleyen saç kremleri tercih ediyorum.
Ben yeşili kullandım gayet güzel kokusu var ve dolgun yapıyor saçları öneririm
Güzel koku yumuşatması ağırlaştırmadan bakım yapması güçlendirmesi
Yumuşaklık ve parlaklık ve güzel kokması ve koruması ve ve veee.. m
Saçımı yumuşak yapmalı.
Kimyasal madde olmaamalı
Doğal yapım olmalı
Çok iyi ya bence saç kremlerı olmasa napardım bilmiyorum
Saçlarımı yumuşacık yapmalı hacim vermeli kokusuyla beni kendine çekmeli
kesinlikle saçlarımı parlak tutmalı ve yumuşacık yapmalı
kesinlikle nemden kabarmamalı saçlarım ve şekillendirse fena olmaz
Parlaklık ve canlılık. Düz de olsa kabarmamalı. Ve belkide en önemlisi yağlı göstermemeli
Hacimli yumuşacık saçlar sunmalı bana göre. Dokunduğunuzda kadife gibi olmalı.
Yaşadığım yerde güneş görmüyoruz zaten nerdeyse hiç sorun yaşamıyorum aynı rutin bakımlar
Saçlarımı güçlü tutarken hem saçlarımın yumuşak yapması hemde parlak yapsa çok güzel olur
Saçlarımı yumuşacik yapmalı, elektriklenmeyi önlemeli
Güzel kokmalı parlak göstermeli hacimli olmasını sağlamalı
Parlak ışıl ışıl gösterdin yumuşacık ve dolgun olsun 😛
Protein maskesi olabilir çünkü saçımın ihtiyacı var.
Saçımı yumuşatması gerek. Kokusununda güzel olması gerek.
Hepsi cok hos :) ama ozellille turuncu olani tavsiye ederim
Parlaklık ve duştan çıktıktan sonra taranması kolay yumuşacık saçlar🥰
Parlaklık yumuşaklık kabarıklığı gidermesi zararlı ışınlardan koruması
denizden sertleşmiş saçlarıma yumuşaklık ve parlaklık versin yeter
o tuzlu suyun etkisinde kalan güzelim saçlarımı yumuşatmasını
En önemli etken ferahlık diyebilirim herhalde. bunun yanında yumuşak ve parlak olmalı.
Bilgiler için teşekkürler
Elidor Hindistan Cevizli setine BA-YI-LI-YO-RUM
Elidorun pembesi çok iyi bayılıyorum
Elidorun beyaz olan kremi mükemmel
Elidor anında onarıcı bakımı favorim👍
Elidora bayılıyorum 😻😻😻 😻 😻 😻
Tabi ki dee Elidor saç bakım kremi 😅🤗
Hiç kullanmadım ama. yaglanmayi önleyecek varsa ondan olsuj
markaya takılmayın isteyen istediğini alsınnnnnnnnnn
KS ailesi olarak hepimiz aydınlandık. Çok teşekkürler sağolun 👏🏻
bir krem bana karpuz sunmadığı sürece o krem değildir
Kepek yapmayacak, parlaklık verecek, saçı besleyecek
Saçlarımı ferah tutmalı
Yumuşatmalı
Kolay şekil verebilecek hale getirmeli
Bir defa saci korumali gunes isiklarindan ve yakmalardan. Parlak ve dolgun gostermeli
Parlaklık ve yumuşaklık ve onarıcı olmalı Bana göre
saça hacim kazandırmalı ilk olarak bence. Kırıkları önlemeli.
Bakım kremi ben doğallık seviyorum bunların hepsi kimyasal dolu
Saç onarıcı olmalı parlak ve fökülmeye karsıt olmali
Canlı tutması yaz güneşi kum deniz suyu hepsini bir arada gören saçıma koruyucu olmalı
Görüş yazsam mı yazmasam mı çünkü saçlarım çok kısa hafif kellik durumu 🤣🤣🤣
Saçları temiz ve bakımlı tutsun yeterlidir diye düşünüyorum
Elidor gerçekten çok güzel bir şampuan ve kokusu başka harika
Aşırı sıcakla ve güneşle yıpranacak olan saçlarımı yumuşak tutması yeter benim için
Güzel, Elidoru da deneyeceğim 😍
Kesinlikle denemelisin.🙂
Saçlarımı ne ağırlaştırsın ne kuş tüyü gibi yapsın tam ortası olsun hafifte parlaklık versin yeter 👍
elıdor pembe olan dalgalı saclar ıcın cok uygun
+1 baslığı okudum hak veriyorum
Saçı yağlandırmadan kırıkları onarmalı.