Cildinde severek kullandığın içerikleri saç bakımına taşımanın zamanı! 🤩
Saçlarımız da cildimiz gibi özenli bakımı hak ediyor. Yıpranmış, kurumuş, mat ve koparak dökülen saçlar, cilt bakım mucizeleriyle hayata dönüyor. 🧡
Peki, cilt bakım mucizelerini saç bakımına nasıl taşıyacağını biliyor musun?

Kahramanlarımız cilt bakımında da mucizeler yaratan: Kolajen ve Seramid. 🤩 Bu içeriklerin faydalarını her yerde okuduk, cildimiz için kullandık ama şimdi saç bakıma taşıyoruz. ✌️
Esnekliği koruma özelliği ile bilinen Seramid, saçlarında da esneklik sağlayarak koparak dökülmelere karşı güç kazandırır. 🤸♀️ Güçlendirme özelliği ile bilinen Kolajen de daha güçlü saçlar için yanında. 💪 Sen de koparak dökülmelere meydan okumak için Seramid ve Kolajenin gücünden faydalanmaya hazır mısın?
Elidor Collagen Blends Goodbye Hairfall Serisi:
Seramid ile saçlarının esnekliğini geri kazandırır, cilt bakım mucizesi kolajen ile saçlarını güçlendirir, dökülmelere karşı korur ve onarır. Harika köpük performansıyla ise saçlarına derinlemesine etki eder. Saçların esnesin ve güçlensin! 🧡
Daha iyi sonuç almak için; Elidor Collagen Blends Goodbye Hairfall Şampuanı, Süper Saç Bakım Kremi ve Saç Bakım Maskesi ile birlikte kullanmayı unutma. 😍 #GücüSaçlarında
Kolajen ve seramidin saç bakımında kullanıldığını biliyor muydun? Görüşlerlerde buluşalım. ✨✨✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
256Görüş
Kolajenin gençlik iksiri olarak kozmetiğe dahil olduğunu biliyoruz ancak şampuanlarda da kullanıldığına ilk kez şahit oldum. Ancak beklediğim de bir gelişmeydi.
Seramidin şampuanda kullanıldığını bilmiyordum, esneklik sağlayan bir ürünü şampuan içinde kullanmak çok mantıklı. Koparak dökülme dediğimiz olay işte bu seramid eksikliğinden kaynaklanıyor. Saça güzel bir takviye sağlayacağını düşünüyorum.
Cilt bakım ürünlerinde gördüğümüz yenileyici ve esneklik kazandıran özellikteki maddeleri saç bakıma gelmesi güzel oldu. Denemeyi düşünüyorum set olarak 😍💜💜
Hah bahtışen bacım ben de onu dicektim. Yeni bi şampuan çıkmış. 😂😂😂
Hindistan cevizi ve nane özlü şampuanlariniz henüz yok..
Elidor sevdıgım bir marka bu yeni serisini de kısa zamanda kullanmak isterim. İçeriğe bakınca oldukça zengin bir içeriğe sahip saçlara çok iyi gelecegınden eminim. Özellikte içinde kola jen olması ap ayrı dikkatimi çekti 🥰
Kolejen nasıl cilt bakımında mucizeleri imza atıyorsan saç bakımında bence aynı şeyi yapabilir marka yine mucize bir ürüne imza atmış umarım satışı bol olur.
Kolajenin vücuda faydaları say say bitmiyor. Saçtan, tırnaklara, cilt güzelliğine ve kemik ağrılarına iyi geliyor. Tabi vücudu öncelikle içten beslemek şart. Bunun yanında ekstra saçlara bakım yapmak harika olacaktır. Yeni Elidor serisini denemeyi iple çekiyorum.
Dene dene eksik kalma bacı. Kolakjentrikson ne varsa dene. 😂😂😂
Cilde gençlik veren kolajeni şampuanda görmek harika oldu. İlk fırsatta deneyeceğim. <3
Çok güzelsin her halinle sorun yok
evdeki malzemelerle yapılabilecek versiyonu için: 1 yumurta sarısı, 1 çay bardağı demlenmiş çay, 1 çorba kaşığı badem yağı ve 2 damla limon suyunu bir kapta karıştır. saç diplerine sürüp masaj yaparak iyice yedir. 10-15 dakika bekle ve şampuanla yıka.
Cilt bakımı malzemelerini saçlarınızda nasıl kullanicaksiniz onu anlamadım dusuncemguzek. ama. maalesef taşıma doğru değil sacinizdan olabilirsiniz ben masörüm varisdemuyguladigim bitikesl ürün farklı menuskusde uyguladigim farklı yüz cildinde. uyguladiklarim barkli doğum çatlağı da selilutkerde uyguladigim yağlar farklı yanlış adım atmayın sacinizdan olmayın 🤭
Elidor sacı güzel yapıyor acıyor yumusatıyor 3 hafta geçmeden ezgama oluştu geçmedi sac kurulugu kasıntı kepek dökülme sampuan degiştirdim az iyileştim ama kasıntı kuruluk devam bayanlarda işe yarıyor ama erkeklerde iyi olanı duymadım kremler güzel hem besliyor hemde yumusacık
Seninkisi bekarliktan. Evlen geçer kanks 😂😂😂
😂🤜🤛
Herkesin saç tipi aynı değil. Herkes kendi saç tipine ve saç sorununa göre iyi bir şekilde araştırılıp iyi markaları takip ederse kişinin alehine olur yoksa çoğu saç markası iyidir zaten ama kişiden kişiye işlev farklılık gösterir
Sülfatı üründen kaldırmak çok iyi bir karar. Seramid ve kolajene saç ürünlerinde yer vermek de öyle. İç beslenmede de önemli olan bu bileşenler inanıyorum ki saçlarda da büyük bir fark oluşturur. Tebrikler Elidor!
Elidor dünya çapında kendini ispatlamış bir marka böyle bir markayı kullanmak şart.
Kalite asla tesadüf değildir ki bu saçlarınız ise her gün aynaya bakıyorsanız güçlü saçlarınız için Elidor tavsiye ederim.
Yıllar oldu, hepsi sülfat içeriyor diye marketten şampuan almayalı. Okuduğuma göre Elidorun yeni ürünü hem içeriğiyle gönülleri feth ederken hemde sülfatsız olmasıyla arananı tamamen verecek gibi görünüyor. Markete çıktığımda bulabilirsem içeriğine bakıp şans vereceğim güzel bir ürün olmuş. Umarım bekleneni verir.
Bunun dışında cildimize uyguladığımız kil maskeleri bir o kadar da saçlar için mucizevi etki gösteriyor. Saçınızı Elidor ile yıkadıktan sonra saçınıza özel seçtiğiniz bir kili maske yapıp saçınızda 15-20 dk bekleyin. Daha sonra da ılık su ile ki size tavsiyem duş alırken her zaman ılık su kullanmanız, ılık su ile saçınızda ki killerden kurtulduktan sonra hala kalıntı kalabileceği için bir miktar daha Elidor şampuan ile yıkamanız ve sonuçları sizi hayrete dülürebilir.
Reklamı bugün gördüm instagramda yıllardır uzun saçlı Elidor kullanıcısı olarak bence çok doğru bir adım atarak kolajeni saçlarla buluşturmuş Elidor. Satışa çıktı mı bilmiyorum markete girip öncelikli ihtiyaçları alıp çıktığım için genellikle kişisel bakımları internetten sipariş veriyorum. Deneyip düşüncemi paylaşaçağım. Bir metre saçım var kesinlikle sonucunu fark edeceğim.
evet fark süper bayıldım bu ürüne :)
Elidor ilk başlarda saçımı güzel bir şekle sokuyordu gıcır gıcır bir görüntü veriyorken 1 ay sonra saç diplerimde ağrı batma gibi sorunlara neden olduğu için kullanmayı kestim.
Ben doğallıktan yanayım. Genelde saçlarıma hiçbir şey sürmem. Şampuanın yerini alabilecek doğal bir şey varsa hemen onu kullanmaya da başlayabilirim.
Faydalı bir bence daha 👊 Elidor saç kremleri iyi fön çekmeden dolgun ve sağlıklı duruyor Saçı doğal kurutmak ve aşırı sıcak su ile yıkamamak gerek. Bunun dışında da Elidor'a güvenebiliriz.
Elidor dünya çapında kendini ispatlamış bir marka böyle bir markayı kullanmak şart.
Kalite asla tesadüf değildir ki bu saçlarınız ise her gün aynaya bakıyorsanız güçlü saçlarınız için Elidor tavsiye ederim.
ben Elidor kullandım kullanalı saçlarımdan çok memnunum hiç dökülme kırılma yaşamıyorum artık :)
Uzun zamandır Elidor kullanıyorum, memnunum da. Bu yeniliğin gelmesi çok güzel. 🌟