Deniz, kum, güneş derken saçlarımız yıpranmasın diye önlemimizi bugünden almamız şart. Gereken tek şey ise saçlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek bir bakım kremi!
Peki, yaz boyunca saçlarını emanet edeceğin bir bakım kremi sana neler sunmalı?
“Bu yazın Rapunzel’i olmama yardımcı olmalı” mı diyorsun? Saçlarını güneş ile rekabet edebilecek kadar parlak hale getirmesini mi istiyorsun? Yoksa, koparak dökülen saçlarının kaderini değiştirmesini mi? Belki de yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmak için saçlarını ışık hızıyla onarmasına ihtiyaç duyuyorsun. Kim bilir!
Bu yaz, Elidor Serum Bakım Kremleri sayesinde saçların hayal ettiğin gibi olacak; hemen incele!
Superblend formülüyle yenilenen Elidor Serum Bakım Kremleri, saçlarını ağırlaştırmadan güçlendirir; saçlarının da senin gibi yaza hazır olmasını sağlar.
Elidor Güçlü ve Parlak: İçeriğindeki E vitamini, makademya yağı, kolajen, keratin ve protein ile saçlarını besler; gün boyu canlı ve parlak saçlara sahip olmanı sağlar.
Elidor Anında Onarıcı Bakım: Badem yağı ve keratin içeren özel formülüyle yıpranmış saçlarını ağırlaştırmadan anında onarır; canlı ve hayat dolu saçlara kavuşmana yardımcı olur.
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar: İçeriğindeki biotin, argan yağı ve keratin ile dipten uca sağlıklı ve güçlü uzayan saçlara sahip olmana imkan tanır.
Elidor Saç Dökülmelerine Karşı: E vitamini, chia tohumu yağı ve keratin içeren formülüyle koparak dökülmeleri önler; daha sağlıklı ve güçlü saçlara kavuşmanı sağlar.
Elidor Esmer Parlaklık: İçeriğindeki E vitamini, chia tohumu yağı ve keratin ile koyu renk saçlara parlak bir dokunuş yapar; ışıldayan saçlara sahip olmana imkan sunar.
bendeakrebim | Saç Bakım konusunda 113 görüş paylaştı.
Fenomen
11 ay
Elidor, saç için benim vazgeçemediklerimin başında geliyor. Aradığım herşeyi onda buluyorum. Mesela...
Kullandığım şampuan ya da bakım kremi, yağı bir kere kalıcı ve güzel kokmalı turuncu onarım bakım favori kokularımın arasında
Tabi iş güzel koku ve kalıcılıkla bitmiyor. Saçlarımı ağırlaştırmadan onarım ve bakım yapması şart.
Turuncu seri içindeki keratin ve badem sütü ile saçlarınızı güneşin ve fönün yıpratıcı etkilerinden onarırken aynı zamanda saçlarınızı pürüzsüz bir görünüme kavuşturuyor.
Tabi yazın daha çok dışarıda oluyoruz. Toz, duman ve sulardaki kireçle zamanla saçımızın rengi güneşten soluyor. Bu konuda canlandıran renk koruyan kırmızı elidor favorim. Yaa laf aramızda kokusu da çok hoş. Dönüşümlü kullanıyorum. Saçlarım daha parlak oluyor aynı zamanda.
Saçlarım güzelse kendimi de güzel hissediyorum elidor sayesinde🥰
Selamlar. Bende Elidor kullanıyorum ve çok memnunum. Özellikle hayvanlar üzerinde deney yapmayan, hayvanlara zarar vermeyen bir marka olması beni çok fazla mutlu ediyor. Kokusu çok güzel. Saçlarıma en iyi gelen marka Elidor. Kesinlikle tavsiye ederim. Unilever Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
kalpsiz-melek | Saç Bakım konusunda 580 görüş paylaştı.
Fenomen
11 ay
Selam, Yaz boyunca saçımız birçok olumsuz etkenle savaşıyor. Ben özellikle yaz ayında saçlarımın bakımını daha fazla önemsiyorum. Çünkü güneşin etkisiyle daha çok yıpranmalar olacağı için bir tık daha dikkat etmek gerekiyor. Sizlere yaz boyunca saçlarımı emanet ettiğim bir bakım kreminden neler beklediğimden bahsetmek istiyorum.
Bütün gün saçlarımın sağlıklı ve canlı görünmesini sağlamalı!
Sanırım bir bakım kreminde en çok beklenen özellik bu olmalı. Çünkü saçlarımız güneş ışınlarına fazla maruz kalınca zarar görebiliyor. Bu da saçlarımızı olumsuz etkileyebiliyor. Bu yüzden de kullandığım bakım kremi bütün gün saçlarımı hiç düşünmeden günü geçirmemi sağlayabilmeli.
Bakım kremim oldukça hoş kokmalı ve saçlarımda hoş koku bırakabilmeli!
Özellikle yaz ayında güzel kokmak isterim ve bu kokuyu saçlarımda da hissetmek isterim. Bu yüzden aldığım bakım kremi hem güzel kokmalı hem de saçlarımda bütün gün kalıcı kokusunu bırakabilmeli. Bu yüzden aldığım kremin kokusuna da oldukça dikkat ediyorum.
Saç kremim saç tellerimi beslemeli, korumalı ve onarmalı!
Saçlarıma zarar veren güneş ışınlarına karşı saç kremimden beklentim saç tellerimi gerçekten beslemeli ve koruyabilmeli. Eğer saç kremim bunu yapmazsan saç tellerim güçsüzleşir ve onları kaybederim. Ki bu durumla karşılaşmak istemem bu yüzden saç kreminden en büyük beklentim bu olmalı.
Ve işte aradığım bütün özelliklere sahip olan Superblend formülüyle yenilenen Elidor!
Daha önce Elidor ürünlerini zaten kullanıyordum ama özellikle Superblend formülüyle yenilenen Elidor şampuan ve saç kremi ayrı bir kalbimi fethetti diyebilirim. Şampuanla birlikte kullandığım Elidor saç bakım kremi yaz boyunca saçlarımı gözüm kapalı emanet edebileceğim bir krem oldu. Öncelikle hoş kokusunu bütün gün saçlarımda hissedebiliyorum. Superblend formülü ile yenilendiği için saçlarıma başka bakım ürünü kullanmama gerek bırakmadan saçlarımı onarıyor ve koruyor. Ayrıca saçlarımı uzun süre yıkamazsam bile saçlarımın daima daha canlı kalmasını sağlayabiliyor. Ben Elidor saç bakım kremi ile tanıştığım için çok memnunum.
Selamlar, saçlarımız belki de vücudumuzun en hassas bölgelerinden biridir. Özellikle yaz aylarında saçlarımız ekstra bakıma ve korumaya ihtiyaç duyarlar. Bizde onlara hak ettikleri bakım ve korumayı sağlamalıyız. Doğru saç bakım ürünleri kullanmak ilk kural!
Sizlere bir saç kreminden beklentilerim neler onları açıklayayım:
Saçlarımın kolay bir şekilde taranmasına yardımcı olmalı.
Saçlarıma doğal bir parlak görünüm vermeli.
Saçlarımın yumuşacık olmasını sağlamalı.
Mis gibi kokusuyla hem saçlarımı hem beni mest etmeli.
Saçlarımın ihtiyaç duyduğu bakımı ağırlaştırmadan yapmalı.
Saçlarıma istediğim hacmi kazandırması gerekiyor.
Peki bahsettiğim bu beklentilerimi tam anlamıyla karşılayacak olan saç bakım kremi hangisi?
Elbette Elidor!
Saç bakımım için kullandığım ürünlerimde favori markam her daim Elidordur. Kullandığım ürünler değişir, fakat marka sabittir! Superblend formülüyle yenilenmiş olan şampuan ve saç bakım kremi yaz boyunca saçlarımı emanet edebileceğim seviyede! Saçlarıma zarar vermeden bakım yapıyor ve onarıyor. Hele o muhteşem kokusu yok mu, beni benden alıyor gerçekten❤ Kesinlikle denemelisiniz ❤
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
6 Kişi
matemist | Saç Bakım konusunda 394 görüş paylaştı.
Fenomen
11 ay
Saç denildi mi en hassas noktama denk gelir. Saçlar güzelliğin ön plana çıkan dokunuşlarıdır. Her şeyden önce saçlarıma da bakım veririm. Tabi bunun için de daimi olarak Elidor tercih ederim.
Elidor sağlıklı uzayan saçlar
Sağlıklı uzayan saçlara kim sahip olmak istemez ki? Biotin ve çam terebentin yağı ile zenginleştirilmiş formülü ile saçlarımız uzarken sağlığından ödün vermiyor. Saçları dipten uca besler, kırılmaları önler ve daha dolgun görünüme sahip saçlar kazandırır.💚
Elidor anında onarıcı bakım
İçerisinde bulunan Kalsiyum ve Keratin ile zenginleşen formülü, saçta birikmiş kalıntıları temizler ve saçı daha ilk kullanımdan itibaren onarır🧡
Elidor Esmer parlaklık
En sevdiklerimden bir tane dahaa. E vitamini ve Chia tohumu sayesinde saçları parlak tutar ve ışıl ışıl parlatır. Koyu renkli saçlarıma canlılık katar. 🖤
Merhaba. Öncelikle kremin kokusu çok önemlidir benim için. Diğer nokta ise hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka olmasıdır. Saçlarımı ışıl ışıl parlatmalı ve canlı göstermeli. Saçlarımı ipeksi ve yumuşacık hiss ettirmeli bana. Derinlemesine saçlarımı beslemeli. Kokusu beni benden almalıdır. Kokusu hoş değilse o krem benim için kaybeder zaten. Saçlarımın uzamasında yardımcı etkenlerden birisi olmalıdır. Saçlarımı güneşten korumalıdır. Diğer yıkamaya kadar bile saçlarımı nemli tutmalı. Krem sayesinde saçlarımı kolayca taramalıyım. Doğal şekillendirmeme yardımcı olmalı. Isıdan çok fazla kullanmıyorum çünkü. Isının fazlası saçlarıma zararlıdır. Bu yüzden ben saç kremimle çoğu zaman saçlarımı şekillendiririm. Kabarma ve eletriklenme sorununu bana yaşatmamalı Asla. Benim bir kremden beklediklerim bunlardır! 😊
Ağırlaştırılmadan yumuşacık yapmalı. Saçlara yetmesi için yoğun olmalı yani çok seyrek olmasın saçlarıma bakım yaparken güneşin zararlı ışınlarından korusun. Parlak canlı güçlü göstersin ve ve kolay sürülüp kolay durulansin taramami kolaylaştırsın diplere değince zarar vermesin aksine saç diplerine de beslesin aklıma gelenler şimdilik bunlar ❤️
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
xKimMiyimx | Saç Bakım konusunda 490 görüş paylaştı.
Elidor çocukluğumdan beri severek kullandığım tek saç bakım ürünü diyebilirim. Kepek yapmıyor, saçı ağırlaştırmıyor ve yumuşacık yapıyor. Pek çok insan kullandığı şampuanın kepek yapmasından dert yanar. Bana bu şekilde şikayetlerde bulunan insanlara hangi şampuanı kullandıklarını soruyorum. Ve bu sorunu yasayan insanlar elidor dışındaki markaları kullanan kişiler oluyorlar.
Evimde Elidorun neredeyse her ürünü var.En sevdiğim elidor şampuanı bu pembe olan. Özellikle kokusuna bayılırım. Saç bakım kremi ile birleşince saçlarım misler gibi kokuyor ve yumuşacık oluyor.Elidor melisa senolsun ve avokadolu bakım kremini beraber kullanıyorum. Ikisinin beraber uyum yakaladığını düşünüyorum. Avokadolu krem saçlarımı ekstra yumuşacık yapıyor ve kırılmalara çok iyi geliyor.Buda en sevdiğim banyo sonrası kurulanmayan krem. Hem saçlarım kabarmasını önlüyor, hemde yumuşacık yapıyor. Resmen şekillendirici gibi ama saçımda ne kepek yapıyor ne de yapış yapış.
Elidor çocukluğumdan beri kullandığım tek marka. 😍
Ve bana her türlü seçeneği bir arada sunuyor. İpeksi yumuşaklığı , korumayı , hoş kokuyu ve canalıcı parlaklığı.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
Gizli Üye
11 ay
Daha önce Elidor Anında Onarıcı Bakım serisini kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. By Elvin Levinler serisi de öyle. Şimdi ise Elidor Güçlü ve Parlak serisini deniyorum. Hem de Superblend içeriğiyle 💪 İçeriğindeki E vitamini, makademya yağı, kolajen, keratin ve protein saçlarıma çok iyi geliyor. Saçlarım besleniyor, güçleniyor ve gün boyu canlı, parlak görünüyor. Benim de beklentim tam olarak bu 🤞 Teşekkürler @elidor 🌺
- Yaz boyunca saçlarımı emanet edeceğim bir bakım kremi bana; 1) doğa dostu üretim 2) temiz, güvenli içerik 3) güneşin bile solduramayacağı bir parlaklık 4) deniz tuzunun bile yıpratamayacağı bir yumuşaklık 5) rüzgarın bile bozamayacağı biçimli, doğal dalgalar sunmalı.
- Yaz boyunca saçlarımı emanet edeceğim bir bakım kreminin saçlarımı güneş ile rekabet edebilecek kadar parlak hale getirmesini istiyorum.
- Hiçbiri için "benim Elidor serum bakım kremim" diyemem çünkü içeriğini temiz ve güvenli bulmadığımdan hiç kullanmadım. Saçım siyah olduğundan kullanırsam "Esmer Parlaklık" kullanırım.
Evet Elidor'un ürünlerinden memnun kalmaya başladım. İlk başlarda arkadaş tavsiyesi çok aldım ve Elidor'a geçiş yaptım. Şampuan ve serum bakım kremlerini kullandıktan sonra çok memnun kalmaya başladım. Gerçekten çok rahatlatıcı etkisi var.
İçeriğindeki biotin, argan yağı ve keratin ile dipten uca sağlıklı ve güçlü uzayan saçlara sahip olmana imkan tanır.Benim saç bakım kremin ve şampuanım budur.
Paylaşım için teşekkürler, emeğinize sağlık.🌸🧚
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
benkendall | Saç Bakım konusunda 265 görüş paylaştı.
Master
11 ay
Bu yaz sahip olmak istediğim saç kremi saçlarıma hızla emilmeli. 24 saat kalıcı koku + bakım yağı içermeli. Bunun dışında saç uçlarını besleyecek etkileyicilikte olsa çok iyi olur.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
PiLLy_BheBek | Saç Bakım konusunda 205 görüş paylaştı.
Master
11 ay
Güzel kokmalı, saçlarımda tabaka oluşturmamalı , yumuşak ve parlaklık vermeli Buna bayılıyorum💖
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
_Katherina | Saç Bakım konusunda 50 görüş paylaştı.
Yoda
11 ay
Güçlü ve parlak serisini kullanıyorum bende, kremi özellikle çok çok güzel. Saçlarım kolay açılıyor ve yumuşacık yapıyor. Duş sonrasında da Elidor 7/24 anında onarıcı bakım kremini kullanıyorum. Mükemmel ötesi birşey ♥️ Teşekkürler Elidor..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Illecebrous | Saç Bakım konusunda 178 görüş paylaştı.
Master
11 ay
Yağlandırmamalı Ağırlaştırmamalı Ağır kokmamalı Organik içerikte olmalı Kolay durulanmalı
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş