Saç Bakım Yaz boyunca saçlarını emanet edeceğin bir bakım kremi sana neler sunmalı? (Sayfa 6) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5635 Yaz boyunca saçlarını emanet edeceğin bir bakım kremi sana neler sunmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
Ezobezo Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl yıpratmamalı sağlığını korumasına yardımcı olmalı 2 0 Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Elidor favorim her zaman severek kullanıyorum 2 0 Yorumla
sakinceyoruldum Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yumuşaması sanırım, teşekkürler. 2 0 Yorumla
ihtimallerperisis Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl tutuculuk sağlamalıı kıvırcık saçlarıma 2 0 Yorumla
Minnakbegümm Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 64% +1 yıl Saçları ağırlaştırmaması en önem verdiğim şey👍 1 0 Yorumla
__ALİÇO__ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl O kadar saç kaldımı ki kafada krem sürelim 1 0 Yorumla
sdsdfds Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Yani vardir elbet ve saclar onemli dogru 1 0 Yorumla
Mentor44 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl Keller yaşadı🙄 cidden. Saçları olanlar düşünsün. 1 0 Yorumla
Kirazimsiseftali Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Saçım dökülmesin yeter birde parlak durması lazım 1 0 Yorumla
KürtKızı21 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Alerji yapmamalı. yumuşatmalı. Güzel kokmalı. 1 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Uzun ömürlü olmalı suya dayanıklı olmalı 1 0 Yorumla
BeyazAtlıBirPrens Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Elidor zaten bir numara bir bakım kremi 1 0 Yorumla
Simdinapcaz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 69% +1 yıl pirinç suyunu tüm saç kremlerine tek geçerim 1 0 Yorumla
cansel-ela3333 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Her şeyi parlaklık yumuşaklık dinçlik 1 0 Yorumla
Rakı_balıkk Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yumuşak yapmalı. Çok güzel ve ferah kokmalı 1 0 Yorumla
melisa852 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 76% +1 yıl canlı, hacimli ve parlak göstermeli :) 1 0 Yorumla
Dinazortreni Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl Guc onarma ve dokulmeme saglasin yeter 1 0 Yorumla
itsmeliff Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Saçımı nemlendirmesi en önem verdiğim etken 1 0 Yorumla
gÜVERCİNKAnadı Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl güzel şampuan tamam mı he tamam mı 1 0 Yorumla
bigsecret12 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Elidor ürünleri iyidir tavsiye ederim :D 1 0 Yorumla
Attarlıkadın Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Canlı mis gibi kokulu saçlar elidorla 😊 1 0 Yorumla
Sırrı9787 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 39% +1 yıl Cildimi güzelleştirmesinden memnun olurum bence :) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
337Cevap
yıpratmamalı sağlığını korumasına yardımcı olmalı
Elidor favorim her zaman severek kullanıyorum
Güzel paylaşım teşekkürler
Yumuşaması sanırım, teşekkürler.
tutuculuk sağlamalıı kıvırcık saçlarıma
Ağırlaştırmadan nemlendirmeli
Guc ve parlaklik ariyorum
Güzel ürünler bazen kullanıyorum.
en sevdiğim şampuan markası
Kullanın , yoksa saçlarınız yıpranır..
Saç insanın aynasıdır bakım şart
Saçları ağırlaştırmaması en önem verdiğim şey👍
Elidor candır saçlar için ideal
Çok guzel bilgiler... tskrler
O kadar saç kaldımı ki kafada krem sürelim
Yani vardir elbet ve saclar onemli dogru
Canlılık ve kepeksiz bir deri
Keller yaşadı🙄 cidden. Saçları olanlar düşünsün.
Saçlarımı sağlıklı tutmalı
Bakım kremi kullanmıyorum ki
sebepsiz şekilde Elidor kullanıyorum.
Saçım dökülmesin yeter birde parlak durması lazım
Yumuşaklık sunmalı sunmalıda sunmalı
Elidorun yeșiline bayılıyorum 💋♥️♥️♥️
Kurumayı önlemeli nemli tutmalı
Çok iyiiiiiiiii mükemmel yani
Alerji yapmamalı. yumuşatmalı. Güzel kokmalı.
Sunsada sunmuyor maalesef
Uzun ömürlü olmalı suya dayanıklı olmalı
Sıcakta saçımı kaşındırmasın yeter.
Elidor zaten bir numara bir bakım kremi
Kepek sorunu çözse iyi olur
Güzel paylaşım olmuş harika
Saçları güçlü tutması gerekli
Herşeyden önce saçımı kabartmamali
Güzel olsun benim olsun :D
pirinç suyunu tüm saç kremlerine tek geçerim
Her şeyi parlaklık yumuşaklık dinçlik
Kepek yapmasın yeter diyorum ben
yardımcı oldu teşekkürler 🌸🌸
her şey sunmalı bakım falan
Saçlarımı güçlendirmeli...
Saçları yumuşatıp parlatmalı
Yumuşak yapmalı. Çok güzel ve ferah kokmalı
canlı, hacimli ve parlak göstermeli :)
Guc onarma ve dokulmeme saglasin yeter
Yağ gibi yumuşaklık vermeli
Saçımı nemlendirmesi en önem verdiğim etken
güzel şampuan tamam mı he tamam mı
Guzel koksun ve saçima hacim versin
Elidor ürünleri iyidir tavsiye ederim :D
Elidor aninda onaran olsun
Canlı mis gibi kokulu saçlar elidorla 😊
Yaz ayını yine salgınlarla mı geçiricez
Yumuşaklık en önemlisiiii.
Parlak, guzel, duz bi sac sunmali
Hoş ve uzun süre kalan bir koku
Nem ve yumuşatma sunmalı.
Elidor şampuan kullanmıyorum
Cildimi güzelleştirmesinden memnun olurum bence :)