Saç Bakım Yaz boyunca saçlarını emanet edeceğin bir bakım kremi sana neler sunmalı? (Sayfa 7) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5635 Yaz boyunca saçlarını emanet edeceğin bir bakım kremi sana neler sunmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
mrssqueenn Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Yumuşak tutmalı ve kırılmalara karşı korumalı 1 0 Yorumla
Ebruliii3467 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Işıltı vermeli, yumuşacık ve mis gibi kokmalı 1 0 Yorumla
Terazikızı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl güzel kokmalı ve saçlarımı yumuşatmalı 1 0 Yorumla
Kararsızkız_90 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 92% +1 yıl Dökülmesin saçlarım yeter. Kel kalacam yaaaaa 1 0 Yorumla
Kbrarh27 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 80% +1 yıl Kışında yazinda ayni sampuani kullaniyorum 1 0 Yorumla
mishapmgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl nemli havalarda saç kabarmasın yeter.. 1 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Sağlık canlılık ve kalite mis koku hepsi sende var 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Yumuşak, elastik ve yağsız kolay tarama sağlamalı 0 0 Yorumla
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl çok güzeller ya kesinlikle herkes denemeli 0 0 Yorumla
bildiginbekar Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Bana dokunulmazlık hissi versin yeter 😂😂 0 0 Yorumla
Barbarbeku Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl güzel faydalı bi paylaşım olmuş thanks 0 0 Yorumla
Oguzsns Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yumuşaklık aşırı sert saçlarım sürekli kırılıyor 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Şampuanımı hiç değişmiyorum yıllardır. 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl güzel paylaşım elidor baya geliştirdi. 0 0 Yorumla
kıraathanebeyi Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Denizin tuzundan havuzun klorundan korusun yeterli 0 0 Yorumla
kitapsevenlerevi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Saçlarım şükür ne yağlı nede düzensiz 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güç ve parlaklık, albeni sunmalı 0 0 Yorumla
isibala Takip Et Master Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl elidorun yumusacik bakim kremleri yetiyor bana 0 0 Yorumla
1külkedisiyim Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bnde kullAnıyorum herkese tavsiye ederimm❤ 5 7 Yorumla oski35 +1 yıl Hangisini kullanıyorsun Yorumla 1külkedisiyim +1 yıl Mavi olan Yorumla oski35 +1 yıl Nasıl Peki çok iyimi Yorumla 4 yorumu gör 1külkedisiyim +1 yıl Kokusu felan cok hoş kepek olmuyo bideSaclarim yumusacik oluyor Yorumla oski35 +1 yıl Peki kaç günde bir kullanıyorsun Yorumla 1külkedisiyim +1 yıl Duş aldığım zmnlar 2 ve ya 4 gunde Yorumla oski35 +1 yıl Bir mahsur yoksa tkp atarmısn Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Saç Bakım konusunda 654 cevap paylaştı. Güzel bir saç bakımına o kadar ihtiyacım var ki. 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Valla saçım yok ki ne kremi. Ah olsa da kullansak 0 0 Yorumla
dganhan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Kısaca herşey =) yazmıssıişte bize laf düsmez 0 0 Yorumla
DışGüveysi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Saçım yok derdim de yok 😂🤣 ilgilenmiyorm haliyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
337Cevap
Yumuşak tutmalı ve kırılmalara karşı korumalı
Gayet güzel kullanıyorum.
Parlaklık sağlamalı ve güçlendirmeli
Işıltı vermeli, yumuşacık ve mis gibi kokmalı
Canlı parlak ve güzel kokulu
güzel kokmalı ve saçlarımı yumuşatmalı
İyi makale olmuş, ellerinize sağlık
Dökülmesin saçlarım yeter. Kel kalacam yaaaaa
Kışında yazinda ayni sampuani kullaniyorum
henüz bulamadım öyle bi krem
nemli havalarda saç kabarmasın yeter..
yumusatsin parlatsin yether
Güzel olmuş... ✊ Tebrikss
Yumuşacık yapmalı ve güzel kokmalı
Saçlarımız size emanet #elidor 😅😅
elektriklenmemli ve sac seklimi bozmamali
Güzel koku yeterli olacaktır
Elidoru çok seviyorum ben yaaaa
onarım bakımı Elidor bir tanee 🌺💫💭👼
Sağlık canlılık ve kalite mis koku hepsi sende var
Cidden faydalı bir paylaşım
Yumuşak ve şekil alan saçlar sunmalı
Yumuşak, elastik ve yağsız kolay tarama sağlamalı
çok güzeller ya kesinlikle herkes denemeli
Biraz pahalı ama Elidor güzel
Bana dokunulmazlık hissi versin yeter 😂😂
Saol yani ya teşekkürler.
güzel faydalı bi paylaşım olmuş thanks
Yumuşaklık aşırı sert saçlarım sürekli kırılıyor
valla daha belli değil bence
Şampuanımı hiç değişmiyorum yıllardır.
güzel paylaşım elidor baya geliştirdi.
Guzel koksun yeter tek beklentim bu
Bilgiler için teşekkürler
besleyeyici olması kesinlikle
Saçlarım saçlarım güzel saçlarım
Denizin tuzundan havuzun klorundan korusun yeterli
Saçlarım şükür ne yağlı nede düzensiz
İlk ve en önce güven sunmalı.
saçlarımıza güneş kremi sürsek peki 🤔
Güç ve parlaklık, albeni sunmalı
Saç bakım kremi kullanmıyorum.
Özel bir bakım yapmıyorum
Bakım kremi değilde şampuanı çok hoş
Çok gzuel kullaniyorum♥️♥️♥️
elidorun yumusacik bakim kremleri yetiyor bana
Elidor candır buna inanın
Bnde kullAnıyorum herkese tavsiye ederimm❤
Hangisini kullanıyorsun
Mavi olan
Nasıl Peki çok iyimi
Kokusu felan cok hoş
kepek olmuyo bide
Saclarim yumusacik oluyor
Peki kaç günde bir kullanıyorsun
Duş aldığım zmnlar 2 ve ya 4 gunde
Bir mahsur yoksa tkp atarmısn
Saçlarımı hafif hissetsem yeter 😂
Güzel bir saç bakımına o kadar ihtiyacım var ki.
Peki ya saçı olmayanlar napsın :(
Güzel koku ve dalgalı saçlar sunmalı.
Kırılmaları engelleyici vitaminler..
Valla saçım yok ki ne kremi. Ah olsa da kullansak
neler sunacak merak ediyorum
Kısaca herşey =) yazmıssıişte bize laf düsmez
deneyeceğim bakalım iyi mi
Saçım yok derdim de yok 😂🤣 ilgilenmiyorm haliyle
Kullanıyorum ve memnunum.
Saçım at kılı gibi olsun taranmasın