Saçlarımı eski gücüne ve sağlığına kavuşturmak için çok fazla ürün ya da zaman gerekmiyor. Süper saç kremleri ile sadece 1 dakika da saçlarım harika oluyor. İlk kullanımdan itibaren farkı hissettim. Elidor Güçlü ve Parlak 1 Minute Süper Saç Kremi ile saçlarım güçlü ve parlak, Elidor Anında Onarıcı Bakım 1 Minute Süper Saç Kremi ile eski sağlığına kavuştu. 😍😍

61 Yorumla- +1 yıl
Erkeklere oluyormu
+1 yılElidor Güçlü ve Parlak 1 Minute Süper Saç Kremi ni kullanıyordum çok memnundum fakat turuncu serisi ile tanışınca vazgeçilmezim oldu. Yarışmadan kazanınca hemen denemek istedim ve yeni açıp boyadığım için saçlarımın zarar görme dönemine tam da denk geldi. Çok sağlıklı ve güçlü duruyor saçlarım Elidor sayesinde ❤️
16 Yorumla- +1 yıl
Hediye sana geldi mi?
- +1 yıl
@Moldovyapapatya henüz gelmedi gelir bir kaç güne bilmiyorum
- +1 yıl
Benim de gelmedi bana herkes yazarsa göndereceğiz demişti ama hesaba girmeyen var
- 3 yorumu gör
- +1 yıl
Tahminim 4 gün sonra gelecek
- +1 yıl
@Moldovyapapatya 7 sinden sonra verilir kargoya
- +1 yıl
Niye ki
+1 yılGüçlü ve parlak günlerine döndürmem lazım ve tabi ki elidor koştu imdadıma 1 dakika da saçlarım hayat bulacak ✂️
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
299Cevap
Bize ayıracak 1 dakikan bile yoksa üzülürüz diyorlar 😂 Elidor sayesinde sadece 1 dakika yetiyor zaten, saçlarım eskisinden daha canlı ve bakımlı. Ben çok memnun kaldım, size de tavsiye ederim kesinlikle ♥
01 Yorumla- Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçlarımın eski gücüne kavuşması için iyi bir bakıma ihtiyacı vardır gadası
10 Yorumla - Saç Bakım konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılZamanında yıprandık ama şimdi bizi onarabilirsin.
10 Yorumla - Saç Bakım konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılSaçlarım bana beni onar, bir daha sana küstüğümüz zaman, bizleri kökten kesip atmadan sana rahat yok he ona göre elini çabuk tut, kalk üşenme yine yenide eski günlerde ki gibi olalım birlikte canlı mı canlı, güçlü mü güçlü olmak için @Elidor anında onarıcı bakım 1 minute süper saç kremi ile alla ve pulla beni diyor, bende onların bu isteğini kırmayacağım ve biz birimiz için varız diyerek kavuşacağız hep birlikte tekrar canlanıp, sağlıklı yarınlara bakacağız.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElidor Anında Onarıcı Bakım Serisi sayesinde saçlarım son derece bakımlı. Turuncu One Minute Super Saç Kremi de harika bir ürün 🌺
31 YorumlaElidor sarıyı kullanıyordum evet kalın telli mat saçlar için çok iyi sonuç verdi çok yumuşak yaptı fakat sanırım seneler sonra değiştirilmiş içerikleri bir bilgim yok ama saçlarımda artık istediğim verimi alamamdan anladığım kadarıyla böyle. Her zaman uzun saçlara sahip biriyim uçları kırılınca sağlıklı olması açısından kestirmem gerekiyor ben de araştırdım ve kısa süre önce Elseve Dream Long Serisini buldum. Şu anda şampuanını kolay tarama kremini ve saç bakım kremini kullanıyorum beklentim kadar olmasa da iyi sonuç verdiğini söyleyebilirim ve devam edeceğim!
00 Yorumla
+1 yılSon zamanlarda favorim olan Elidor saçlarıma istediğim hacimi veriyor.
Yanında kullandığım saç kremiyle yumuşacık oluyor.
Elidor Anında Bakim Onarıcı Serisi her zaman benimle ❤
00 Yorumla
+1 yılSaçlarımın canlılığını yumuşaklığını parlaklığını soruyorlar hiç gevelemeden Elidor Anında Onarıcı Bakım Serisi ile hem güçlü hem parlak saçlara 1 Minute Super Saç Kremiyle de yumuşacık ve canlı saçlara sahip olabiliyorum diyorum. 🥰🙏 Çünkü ben hayatımın filminde figüran olmaya değil Elidor serisi ile beraber en zirvelerde olmak için doğdum🥰😘🙏
00 Yorumla
+1 yılElidorun bütün ürünlerine hayranım. Saçlarıma çok iyi geliyor.❤🙃
11 Yorumla
+1 yılSaçlarım çok canlı gözüKSün istiyorum çok kabarık ve çok kalın gözüküyor ister istemez sinirim bozuluyor sizin bu ürünlerinizi gerçekten kullanmak çok istiyorum çok teşekkür ederim...
20 Yorumla
+1 yılSaçlarım bana; sağlıklıyım, parlağım, ipeksiyim, güzel kokuyorum, güçlüyüm, hacimliyim ve rüzgarla horon değiştiriyorum diyor. Pardon anlamadım dedim telefonuma kısa mesaj olarak atmış okadar akıllı 🤓 Smart hair.
00 YorumlaO eski bakımlı günlerine dönmek istiyormuş. Sorduğum zaman öyle söyledi. :D Şu 2-3 ay kadar sürede bakımını çok aksattım, eskisi gibi ilgilenemedim. Bana küstüğünü söyledi. En kısa zamanda ilgileneceğim. <3
00 Yorumla
+1 yılYağlar, kremler, maskeler ve türlü türlü bakım ürünlerinin yanında iyi beslenmeyi de unutmuyoruz değil mi 💕
30 Yorumla
+1 yılSaçlarım uzun olduğundan dolayı sürekli yıpranıyor ve kırılıyor her gün yıkamama rağmen düzgün hiç bir şey bulamıyorum özellikle de çok kabarıyor bu durum da beni cok rahatsız ediyor.
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl1 dakikada onarım. Çünkü depresyondayım ve saçıma elimi sürmek bile gelmiyor içimden. Bana bunu denemem için hediye göndersenize. Belki iyi gelir. 😂😂
00 YorumlaKarantinada saçlarım çok uzadı. Evde kesemedim. Kendime bakım yapmaktaki ölçütüm de kendi rahatım olduğu için saç bakımıyla falan uğraşmıyorum tabii ki. Saçlarımın uzun olmasından da rahatsızım. Ama berbere gitmekten sakınıyorum. Birkaç hafta veya ay içinde kestirip kurtulacağım artık.
00 Yorumla
+1 yılElidor Güçlü ve Parlak 1 Minute Süper Saç Kremi ni kullanıyordum çok memnundum fakat turuncu serisi ile tanışınca vazgeçilmezim oldu. Yarışmadan kazanınca hemen denemek istedim ve yeni açıp boyadığım için saçlarımın zarar görme dönemine tam da denk geldi. Çok sağlıklı ve güçlü duruyor saçlarım Elidor sayesinde ❤️
00 Yorumla
+1 yılSaçlarimda boya olmadigi icin ve ısıya maruz kalmadigi icin cok fazla bakim ihtiyaci duymuyorum. Yika ve çık tarzi dumduz saclarim föne bile ihtiyac duymuyor :)
00 Yorumla
+1 yılBen erkeğim ve saçlarım omuzlarımdan daha aşağıda
Ve kızlar hergün soruyor bakımı ne ile yapıyorsun bu saçlara diye
Tabiki söylemiyorum
Sizede söylemicemmmm🤣🤣00 YorumlaDaha az kimyasal ekleyerek bizi mutlu edebilirsin #elidor ürünlerinizde pareben sls silikon olmasa çok daha mutlu saçlarımız olacak
10 Yorumla"Zamanında yıprandık ama şimdi bizi onarabilirsin" şu an tam bunu söylüyorlar
20 Yorumla
+1 yılGüçlü ve parlak zamanlarına geri dönmek istiyorlar.
Pandemi zamanı amaaan zaten evdeyim demekten kendimi com saldım.🤦♀️🤷♀️00 Yorumla
+1 yılSaçlarım şampuan sponsorlara inat saçını yerli halis muhlis Türk sabunuylan yıka bu düzene bir son ver kapitalizme hayır yaşasın süper güç biz.
00 YorumlaBen zaten Elidor💜 *Süper* saç kremleriyle şu anki muhteşşeemmm güçlü, parlak, sağlıklı saçlarımla musmutluyuuumm😍😍💕
00 Yorumla
+1 yılSaçımı belirli aralıklarla düzenli 3 numara yapan biriyim saça ne kadar zaman ayırdığımı siz tahmin edin artık.
00 Yorumla
+1 yılSaçım Jokerin en son filmindeki haline benziyo, bakımsız ama yağlı ve pis değil ve şahsen ben bundan gurur duyuyorum.
00 YorumlaDüzenli ve sağlıklı besleiyorum fazla ısı uygulamıyorum sert taramıyorum ve uygun ürünler kullanıyorum arada sirke falan çokta abartılıcak bişi yok
00 YorumlaYaz kış demeden her gün duş aldığım ve özensiz davrandığım için saçlarım onarılmak ve hacim kazanmak istiyor 😹
00 Yorumlaelidorun sarı ipeksi yumuşaklık şampuanını kullanıyorum gerçekten çok memnunum çok güzel yumuşak ve bakımlı saçlara sahip olmamı sağlıyor
00 Yorumla
+1 yılBirşey söylemiyorlar ama bazen bir kaç tel firari saç görüyorum bence vefasız ve benciller anlatmalarına gerek yok görüyorum
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 462 cevap paylaştı. Her şey zamanında görev icabı kafasına bir şey takanlar için her zaman sorun var.. Mesela benim gibi tankçı beresi takanlar.
00 Yorumla
+1 yılAçıkcası elidoru oldum olası severim sebebi ise bu güzel kıvırcık saçıma çok güzel volume kazandırıyor ve şekillendiriyor
00 YorumlaBen yıllar önce şampuanların saçıma fayda sağlamadığını keşfetyim ve zeytinyağlı sabun kullanmaktayım
00 YorumlaCorona sürecinde çoğu insan gibi ben de saçlarımı kısalttım. Kısa olmasına rağmen elidor ile köpürmesi beni cezbetti.
00 Yorumla
+1 yılEskiden gürdü benim saçlarım zamanla çok azaldı bence buna bir çözüm lazım eskisi gibi gür saçlı olmalıyız
00 Yorumla
+1 yılBunun için tuzsuz şampuan öneririm. Elidorun içindede kimyasal var.
10 YorumlaKullanmadım. Bir etkisi olacağına inanmıyorum hele de bir dakikada.
10 Yorumla
+1 yılSaçlarıma özellikle doğal yağlar kullanırım ve tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılsaclarimi uzatiyorum artik 1,5 yildir hep kisa kullandim baydı :D ama cok yakistirdilar o ayri
10 YorumlaSaçlarımın bakımı her şeyden önemli benim için. Bazı koşullar saçlarımın yıpranmasına yol açıyor. Ben de Elidor Anında Onarıcı Bakım 1 Minute Süper Saç Kremi ile bunun üstesinden geliyorum.
00 Yorumla
+1 yılAz ürünle güçlü ve parlak göründükleri günlere geri dönmek istediklerini...
00 Yorumla
+1 yılzamanında yıprandık ama şimdi bizi onarabilirsin diyor
00 Yorumla
+1 yılSaçın canlı ve yumuşak olması her zaman benim için daha önemli olmuştur
00 Yorumla
+1 yılHiçbirini seçmeyecektim normalde hepsi bende tam şükür.
00 Yorumla
+1 yılBendekiler bir şey diyecek kadar uzasa beni kes diye bağırırlar
00 Yorumla
+1 yılBu aralar lavanta yağı kullanıyorum, çok güzel oluyor
00 Yorumla
+1 yılParlak, hacimli, bakımlı saçlar için Elidor en büyük yardımcımız
00 Yorumla
+1 yılElidor'un 7/24 bakım harika bir kokusu var benim bir vazgeçilmezim oldu
00 Yorumla
+1 yılDenizden sonra Ulus'taki Bahçecik Kuaför'e koş, diyor.
00 YorumlaElidor serisi ile mükemmel saçlara sahibim 🌸🌸🌸🌸🌸
00 Yorumla
+1 yılSaçlarım beni çıldırtıyor yakın zamanda kestirebilirim
00 Yorumla
+1 yıl1 dakika olanı söylüyor 😅 çünkü bazen taramaya bile fırsat bulamıyorum
00 Yorumla
+1 yılBeni yıka diyorlar öyle dedikleri zamanda yıkıyorum zaten bitiyor
00 Yorumla
+1 yılSaç, en çok dikkat edilmesi gereken ve en çok göze batan, yer
00 Yorumla
+1 yılKafamda saç kalmadı ki iki elimle tarak gibi tarıyom gendi düzeliyo zaten 3 tel saç var
00 Yorumla
+1 yılGüzel saçlar herkesin hakkı saçlarım yumuşak hacimli ve parlak olmali
00 Yorumla
+1 yılbeni kestir diyor.. aralara ışıltı attır, havalara uçur diyor..
00 Yorumla
+1 yılElidor bana bir krem göndersene saç derilerim dokuluyor hep
00 YorumlaElidor saç kremi saç için her türlü ihtiyacı gideriyor
00 Yorumla
+1 yılÇok şükür çok bakim gerektirmeyen güzel saçlarım var. Yani her gün yıkamak yeterli oluyor
00 Yorumla- Devamını Gör (526)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar