Kullandığım şampuandan hiç memnun değilim, değiştirmek istiyorum. Elidor şampuan çeşitleri ve özellikleri hakkında bilgi verebilecek olan var mı? Çok uzun olmayan, gür saçlarım var. Nasıl seçim yapacağımı bilmiyorum açıkçası.Elidor şampuan çeşitleri
Elidor şampuan çeşitleri ve özellikleri nelerdir, saçıma uygun olanı nasıl bulurum?
Elidorun yeni serisinden kalın ve gür saçlar vaadeden avakado ve üzüm çekirdeği özlü şampuanını denedim. İlk denememde gerçekten enfes bir kokusu olduğunu söylemeliyim. Normalde güzel kokularını beğenip aldığım şampuanların hiç biri saçımda koku bırakmazdı ve çok çabuk dışarıdan koku sinen bir saçım var. Elidorun yeni seri şampuanı yıkadıktan 24 saat boyunca misler gibi kokmaya devam etti 24. saatin sonunda yine azalarak kokusu kaldı ama bahsedildiği gibi tabi ki 48 saat bir kalıcılığı yoktu ama saçlarım 2. günde bile hala tertemizdi asla yağlanmamıştı. Normalde 2. günün sonunda mutlaka yıkamam gereken zayıf ve çabuk yağlanan bir saça sahibim 3. gün bile hala idare eder halde olan saçlarım beni gerçekten mutlu etti. Şampuanın bir diğer vaadi de kalın ve gür saçlar bunu duyunca cansız saçlarıma bir derman olur umuduyla çok sevinmiştim. Yıkadığım ilk gün herhangi bir işlem uygulamadan kendi halinde kurumaya bıraktım saçlarım normalde kabaran tel tel olan bir haldedir bu sefer daha sakin ama en azından kafama yapışmayan bir hacimde göründü bunu sevdim. İkinci kez kullandığımda bu defa saçımı düzleştirdim yine eskisine göre daha hacimli oldu fakat mucizeler yarattı diyemem belkide uzun süreli kullanımda etkisi artarak devam eder umuduyla kullanmaya ve mükemmel kokusu için kullanmaya devam edeceğim. Kalıcı kokusu, saçı şampuan kokmaya hasret kalan beni aşırı memnun etti diğer etkileri kendi saç kalitemden ve uzun süreli kullanımlarla hallolucak bir etki olduğunu düşünüyorum. Sevgiler.
Elidor'un birçok çeşidi mevcut. Elidor şampuan çeşitleri arasında her saç tipine, her saç problemine cevap verecek serileri var. Haliyle bu da bizim işimizi çok kolaylaştırıyor, saçlarımızın ne istediğini bilirsek hangi şampuanı kullanacağımızı da öğrenmiş oluyoruz. Gelin birlikte saç tipiniz için uygun en iyi Elidor şampuan hangisiymiş bakalım!
Saç Tipiniz İçin Uygun En İyi Elidor Şampuanı Sizce Hangisi?
1. Siyah: Elidor Esmer Parlaklık Şampuan
Elidor şampuan çeşitleri ve özellikleri
Elidor'un koyu renk saçlılar için üretmiş olduğu seri. Koyu renk saçların daha canlı görünmesini sağlıyor. Aynı zamanda doğal parlaklık veriyor. Özellikle siyah saçların mat görünmemesi için harika bir şampuan.
2. Beyaz: Elidor Doğanın Enerjisi Güçlü Saç Uçları
Elidor şampuan çeşitleri
Hindistan cevizi yağı içeren formülüyle, hep şikayetçi olduğumuz saç uçlarının kırılmasını önlüyor. Güçlü saç uçları, sağlıklı saç demektir :) Çünkü en çok yıpranan, zayıflayan bölge saç uçlarıdır.
Saçlarımızın çabucak ve sağlıklı, güçlü bir şekilde uzaması biz kadınların hayalidir :) Tabii ki Elidor'la hayal olmaktan çıkıyor, gerçeğe dönüyor. Saçların yıpranmasını önlerken, düzenli ve sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlıyor.
Çabuk sertleşen saçlardan bıktıysan, saçlarını yumuşacık yapan formülle tanışmalısın :) Saçların yumuşacık olmasını sağlarken, güçlenmesine ve yıpranmalardan korunmasına da yardımcı oluyor.
Kepek problemi bizi çok zor duruma sokabiliyor. Saçlardaki kepeklerden kurtulmanın en kolay ve en kısa yolu kepeğe karşı etkili ürünler kullanmaktan geçiyor. Mavi Elidor kepeğe karşı etkili formülüyle kepek probleminin önlenmesinde ve giderilmesinde yardımcı oluyor :)
Özellikle yaz mevsiminde meydana gelen yıpranmaların giderilmesini sağlıyor. İçeriğinde kırmızı yosun özü bulunuyor. Kırmızı yosun da her türlü zorlu koşula meydan okuyabilen bitki olarak bilinir :) Güçlü saçlar için doğru tercih olabilir.
Saçlar ısı uygulaması, saç boyama, yanlış uygulanan bakım gibi birçok nedenden ötürü yıpranıp, güçsüzleşebiliyor. Elidor Anında Onarıcı Bakım kalsiyum ve keratinle güçlendirilmiş formülüyle yıpranmaları en kısa sürede onararak, bakımlı saçlara kavuşmamızı sağlar.
Eğer aklınızda "Saçıma uygun Elidor şampuan hangisi?" gibi bir soru varsa umarım bu yazı cevap olmuştur.🤩 En iyi etkiyi almak için seri olarak kullanmanızı tavsiye ederim :)