Saçlarım çok zayıf ve ince telli. Sürekli boyadığım için bu şekilde olduğunu düşünüyorum çünkü eskiden daha gür görünüyordu. Elidor mor şampuan iyi geliyor diyorlar by Melisa Şenolsun. Güçlendirici kırmızı yosun özü içeriyormuş. Kullanan var mı, saçlarınıza iyi geldi mi?Elidor mor şampuan
Elidor mor şampuan kullanan var mı, saçlarınıza iyi geldi mi?
Elidor'un o kadar çok seçeneği var ki, ben de artık ambalaj renklerinden de ayırt edebiliyorum :) Pembe, kırmızı, mor.. Hepsi çok renkli ve güzel. Elidor mor şampuan da denediğim ürünlerden bir tanesi.
Elidor mor şampuan ne işe yarar, hangi saç tiplerine iyi gelir?
Elidor mor şampuan ne işe yarar?
Elidor hepimizin ekranlardan tanıdığı, saç bakım sırlarını merak edip kıvırcık saçlarına hayran olduğumuz Melisa Şenolsun ile güçlerini birleştirdi. Sonrasında da bu çok tatlı, mor ambalajlı şampuanı çıkardı.
Kırmızı yosun özüyle dayanıklı saçlara merhaba!
Kırmızı yosun her zorlu koşula karşı dayanıklı bir bitki olarak bilinir. Elidor by Melisa Şenolsun Mor Şampuan da kırmızı yosun özü içeriyor. Özellikle yazın yıpratıcı etkilerinden solmuş saçlar için iyi bir seçim olabilir. Onun dışında zaten yağmur, rüzgar, hava kirliliği gibi günlük etkenler saçlarımızı yeterince yıpratıyor. Bunun için de kullanabiliriz.
Saçlarımın daha dayanıklı, güçlü olmasını sağladı. Ben açık renk saç kullanan biriyim yani daha çok bakıma ihtiyacım oluyor, saçlarım daha kolay yıpranıyor :) Zaten çok kalın telli de değiller. Bana çok iyi geldi diyebilirim. Zaten Elidor ne yapıyorsa güzel yapıyor. Ürünlerini severek kullanıyorum :)
Elidor mor şampuan kullandım. Saçlarımsa gözle görülür bir uzama fark ettim, kremi ile birlikte kullandığım için saçlarımo kolayca açabildim. Kokusu zaten muhteşem, kremi de anında durulanıyor ve yapış yapış bir etki bırakmıyor.
Ne kadar güçlendirici de dense mor şampuan kimyasal ve eldivensiz kullanmamak gerekiyor. Ne kadar iyi gelebilir saça? Bence bunun yerine direk güçlendirici özellikli normal bir saç kremi kullan
En İyi Cevaplar