Saçlarım çabucak kuruyor ve sertleşiyor. Duştan sonra saç kremi sürüyorum tararken güzel açılıyorlar fakat kuruduktan sonra bir daha tarayamıyorum resmen. Çok kuru ve tararken saçlarım kırılıyor. Elidor kuru saçlar için şampuanını kullanan var mı, memnun kaldınız mı?Elidor Kuru Saçlar için Şampuan
Elidor kuru saçlar için şampuanını kullandınız mı, saçlarınıza iyi geldi mi?
Elidor İpeksi Yumuşaklık serisi en sevdiğim serilerden birisidir. Saçlarım özellikle sonbahar mevsiminde daha çabuk kurumaya başlıyor. O zamanlarda Elidor kuru saçlar için şampuanını kullanıyorum.
Elidor kuru saçlar için şampuan: İpeksi Yumuşaklık nasıl?
Çabuk kuruyan saçlar çabucak sertleşiyor ve haliyle daha çabuk yıpranıyor. Benim saçlarım da kuruduktan sonra hiç kolay taranmıyordu, bunun için badem yapı uyguluyordum özellikle uçlara. Elidor İpeksi Yumuşaklık serisini kullanmaya başladıktan sonra badem yağı da kullanmama gerek kalmadı çünkü argan ve babassu yağları içeriyor.
Etkisini ilk kullanımdan itibaren fark edebilirsiniz. Saçların daha kolay taranmasını sağlıyor, dipten uca besleyerek yumuşaklık kazandırıyor. Üstelik saçları hiç ağırlaştırmıyor. Kullanmadan önce en çok merak ettiğim şey de saçları ağırlaştırıp ağırlaştırmadığıydı. Ben seri olarak kullanıyorum daha iyi sonuç için İpeksi Yumuşaklık Serum Bakım Kremi ile birlikte kullanmanızı öneririm.
En İyi Cevaplar