Saçlarım düzleştirmek yıprandığı için maruderm bakım yağı aldım. İçinde biberiye yağı, kekik yağı falan varmış. Şimdilik çok iyi geldi, saçlarım parlak ve sağlıklı görünüyor. Başka maruderm ürünü kullanan var mı?
Benim aldığım saç bakım yağı bu👇

Saçlarım düzleştirmek yıprandığı için maruderm bakım yağı aldım. İçinde biberiye yağı, kekik yağı falan varmış. Şimdilik çok iyi geldi, saçlarım parlak ve sağlıklı görünüyor. Başka maruderm ürünü kullanan var mı?
Benim aldığım saç bakım yağı bu👇

Evet kullanıyorum bende. Aşırı memnun kaldım hem kendisi çok güzel bir ürün hemde çok güzel bir kokusu var bence. Ben sürüyorum saçlarıma yıkamıyorum o şekilde bağlıyorum ve bekliyor öylece. Üzerinde durulamaya falan gerek yok yazıyor. Aşırı güzel bir ürün ya saçlarım boyadan dolayı zarar gördü bu ürün sayesinde inşallah eski sağlığına kavuşacak.
bu yağ durulama istiyor ya üstüne yanlış yazmışlar bence geçen azıcık boyuna sürdüm yağlı kaldı. maske gibi kullanıyorum ondan yıkama öncesi
Ben yıkanmıyor diye biliyorum
şampuanını ve kremini aldım, sülfatsızmış içeriğini de çok beğendim. Saçıma iyi geldi, saçın yıpranmışsa onarıcı serisinden alabilirsin çok iyi
Cevap
2Cevap
faydalı bir üründür
Saçındaki hiçbir hasar bakımla gitmez sadece geçici çözümler bulursun. Bakım yaparken saçlarımı kestirmeye başla başka çözümü yok
kestirilircek kadar yıpranık değil, kuru ve nemsiz gibi aslında bu yağ şu an iyi geldi
biraz uzasında öyle kestireyim ya kısa şimdi :((
Yüz temizleme yağı aldım ama kokusu çok fena pek kullandığım söylenemez 🤷♀️
hadi ya içeriği nasıldı hangisini almıştın sen
kepeğe karşı olan serisini buradan görüp aldım, ilk izlenim güzeldi. Memnum kalacağım gibi
Kullanmadım ancak ihtiyacım vardı denemeye değer alacağım hemen.
Çok güzel gerçekten, yağ bakımlarını severek yapıyorum 🙂 Maruderm' i de ileride deneyeceğim..
kullanmadın icerigi nasil
hindistan cevizi , biberiye, argan yağı falan var kokusu çok güzel saça iiyi gelen her yağ içerikte var
ben seviyorum marudermi
Güzel ben bebek saçı arttırdığına inanıyorum
Evet denedim çok faydalı bir ürün
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?