Saç Bakım Amla saç bakım yağını kullandınız mı hiç? SσɳKαɱҽʅყα Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kullanıp memnun kaldınız mı? Izlediğim bir videoya ne kadar doğru bilmiyorum bebe saçlarını baya uzatmış Amla saç bakım yağını kullandınız mı hiç? Cevapla Memnuniyet Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Cailleach Takip Et Master Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl İlk defa duydum bilmediğim şeyi saçlarıma sürmem açıkçası pek güven vermedi 1 0 Yorumla
djn666 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl İsme bak başlığı ilk okumaya çalıştığımda şaşırdım hdhdhdbrdbjdd 0 0 Yorumla
Ardenn10y Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Görsele bakmadan okudum bir kaç kez ve amla saç bakım yağıni kullandınız mı deyip oha noluyor lan dedim 🤦🏻♂️ 0 0 Yorumla
RuhsuzErgen Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Espri Yapmamak İçin Zor Duruyorum dmdm 0 0 Yorumla
ipekozdeen Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl arkadaşım kullanıyor çok iyiymiş 0 1 Yorumla LİiLİİTTH +1 yıl Memnun kalmis mi Yorumla
tatlibelancxk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl pedrol var kullanılmaz 0 1 Yorumla SσɳKαɱҽʅყα +1 yıl Saçları çok hızlı uzatıp çoğaltıyor diyorlar sadece bebe saçlarım için kullanmayi düşünüyorum zaten Yorumla
nazli_darkwindy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Amla diyince şey anlayan ben 😂😂😂😂😂 1 1 Yorumla ssamarra +1 yıl Yalnız değilsin 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlk defa duydum bilmediğim şeyi saçlarıma sürmem açıkçası pek güven vermedi
İsme bak başlığı ilk okumaya çalıştığımda şaşırdım hdhdhdbrdbjdd
Görsele bakmadan okudum bir kaç kez ve amla saç bakım yağıni kullandınız mı deyip oha noluyor lan dedim 🤦🏻♂️
Espri Yapmamak İçin Zor Duruyorum dmdm
arkadaşım kullanıyor çok iyiymiş
Memnun kalmis mi
Hayır, hiç kullanmadım.
İçinde petrol vs varmış şahsen ben kullanmam
pedrol var kullanılmaz
Saçları çok hızlı uzatıp çoğaltıyor diyorlar sadece bebe saçlarım için kullanmayi düşünüyorum zaten
Amla diyince şey anlayan ben 😂😂😂😂😂
Yalnız değilsin 😅
Hayır kullanmadım
Ilk defa duydum.
İlk kez duydum
Kullanmadım bu ismi bir daha da duydum
Kullanmadim
Kullanmadım hiç